FIV 262

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Dandanuta, ce e asta? Un nou film SF pe marele ecrane?
Nu stiu scompo, parca era pe pagina doi un subiect deschis special pt asta.
Uite aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146800

Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

MONA ai dreptate e un film SF dar asa ziceau si credeam ca mai stie cineva ceva
Acum sa va spun :am vb azi cu dr feldberg si in februarie gata incep ,dar nu mi-a zis de AC asa ca nu stiu ce sa fac sa iau AC de la mine putere sau sa-i propun eu?CE SA FACCCC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Daria,

probabil tu faci protocolul scurt. eu la ambele FIVuri am avut protocolul lung, iar Diphereline e pt inhibare. Am inceput din ziua 21 a CM, pt vreo 12 zile, apoi am suprapus Gonalul. Din cate am inteles, Menopur asigura o calitate mai buna de ovocite. Intrebarea e, atunci de ce nu se incepe cu el, si se incearca Gonal? Inseamna timp, bani pierduti, nemaivorbind de stres! Am intrebat-o pe dr mea de ce n-a folosit de la inceput Menopur, dar n-am obtinut un raspuns clar.
Eu am 33 ani si aveam "infertilitate secundara inexplicabila", adica un hipotiroidism tratat, o trompa cu permeabilitate intarziata, dar totusi permeabila, si ovulatia mai mult pe partea cealalta...spermograma ok. Poate contextul tau particular impune alta schema. Dar nu strica sa intrebi, pana la urma ai dreptul sa fii cat mai informata!

Te pup si iti doresc ca primul FIV sa fie si cel norocos!

gabi +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Dandanutz, trimite-i un mail sau suna-l maine din nou.Spune-i ca nu ai inteles exact schema de stimulare si il rogi sa iti explice din nou.Eu cand am inceput FIV-ul acum 2 luni, chiar intelesesem gresit schema si cu ajutorul fetelor de pe forum, care mi-au spus ca ceva nu e in regula, am sunat dr si am intrebat din nou:intelesesem eu gresit.Asa ca, mult curaj si iti tin pumnii.Deschide-ne drumul catre Feldberg cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

dandanutz - da e musai sa iei AC?
Mai exact ce anume te ingrijoreaza si de ce ar tb sa iei AC?

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

andra o sa-l mai sun si maine sa vad ce mai zice si sper sa vin cu vesti bune ....
cata eu am un CM cam neregulat si asta ma ingrijoreaza ca ma bazez pe o data si e posibil sa nu fie asa si nu stiu ce sa fac ma gandeam ca daca iau AC sigur o sa-mi vina ceas ....sfatuiti-ma mai este vorba si de biletele de avion ca nu stiu cand sa le iau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Dandanutz, explica-i si lui situatia cu CM si sigur iti va spune ce sa faci.Spune-i si de biletele de avion, cu siguranta te va lamuri si vei fi mai linistita.
Cata

Mergi la inceput

fetelor va multumesc din suflet sunteti minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

2boboceisi eu am dat peste acel site minune, dar m-am impiedcat:
1. de pret - nu prea am inteles exact - 255 USD per flaon apoi acolo scria min. 6 saptamani inainte + in timpul FIV + dupa.....
2. apoi am mimat o comanda ca sa ma edific si nu se livra Europa sau Romanica nu mai stiu exact, asa ca nu mai stiu, si m-am linistit.
3. as fi putut sa rog niste prieteni, dar ca sa fiu sigura trebuia 500 USD dati de ei, si pentru ei chiar erau bani, asa ca eu una am renuntat in final, deci, cam atat pot sa iti spun din experienta mea. Si crede-ma ca eu dau banii pe orice, dar aici chiar m-am oprit.
4. Bineinteles, ca postarile de pe site-ul lor sunt de bine, ca doar or avea si ei ceva filtre pentru alea naspa, ca orice site publicitar care se respecta.
Haideti, ca suntem veterane deja, sa nu mai credem chiar asa in orice, ca si urinoterapia se zicea de catre unii ca vindeca orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,la tine FSH e f bun,probabil virsta?nu am retinut citi ani ai?
si eu am doza de 375 ui si doar menopur
dana,la Sibiu ,dr lucreaza doar pe un singur fel,asa face si prof Stromer din Austria care a facut prima data fiv-uri la Sibiu,ei zic ca se obtine calitate mai buna cu un singur fel,asta a fost explicatia lor
gabi,in multe cazuri daca nu se dau combinate fsh si fsh/lh ,tot timpul se da intii fsh care am inteles ca face selectia foliculilor primari si apoi fsh/lh care da calitate ovocitelor
daria,tu faci protocolul cu antagonisti ,asta l-am avut eu data trecuta :AC ,stimulare si pe final inhibare
mult succes iti doresc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput