FIV 262

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Daria - scuze nu stiu daca ai scris ce fsh ai ? si cati ani?
eu 30 de ani, fsh 5 (parca)
- la primul fiv am avut diphereline doza unica ziua 21, 225 gonal/zi timp de 10 zile, 2 zile - 2 fiole, 2 zile - 1 fiola - 13 embrioni
- la fiv 2 - diphereline de 0.1 din ziua 21 pana am inceput stimularea apoi 0.05/zi si 150 menopur, 150 puregon - 10 zile (parca vreo 2 zile a fost menopur 75 si puregon 100) - 5 embrioni buni si unul cu 1PN
Puregonul e acelasi lucru cu Gonalul, Menopurul se da pentru a creste calitatea ovocitelor.
Bafta! e importanta rezerva ovariana - tu unde faci? cu ce medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

Daria - scuze nu stiu daca ai scris ce fsh ai ? si cati ani?
eu 30 de ani, fsh 5 (parca)
- la primul fiv am avut diphereline doza unica ziua 21, 225 gonal/zi timp de 10 zile, 2 zile - 2 fiole, 2 zile - 1 fiola - 13 embrioni
- la fiv 2 - diphereline de 0.1 din ziua 21 pana am inceput stimularea apoi 0.05/zi si 150 menopur, 150 puregon - 10 zile (parca vreo 2 zile a fost menopur 75 si puregon 100) - 5 embrioni buni si unul cu 1PN
Puregonul e acelasi lucru cu Gonalul, Menopurul se da pentru a creste calitatea ovocitelor.
Bafta! e importanta rezerva ovariana - tu unde faci? cu ce medic?

Dana_bebe
FSH-ul este 6,9 si varsta incepe sa-si spuna cuvantul, probabil de-asta am o doza mai mare, ca sa fie siguri din prima ca mai produc ceva. E primul FIV, la Sibiu.Deocamdata mai iau AC pana pe 17 ian, pe urma astept CM , fac ecografie si progesteron in Z1 sau 2 si sun sa-mi spuna cand incep cu Gonal-ul. Cam asta e calendarul.Menopurul se da in acelasi timp? Se poate da si mai tarziu? Mie de ce nu mi-a dat?

Mergi la inceput

Daria - nu stiu de ce nu ti-au dat - dar eu cred ca merita sa-i intrebi. Pana la urma nu ai ce pierde. Stiu ca au fost fete care au facut Menopur si mai tarziu un pic in functie de cat aveau estradiolul. Era mic le-am dat si menopur. Pentru un ovocit bun - trebuie sa ai 200-300 unitati de estradiol. La mine clar a fost o diferenta foarte mare - nu ca numar de embrioni obtinuti fiindca la fiv 2 au fost mai putini dar mai buni. Pana la urma eu zic ca nimeni nu vrea zeci de embrioni congelati vrea unul - doi - pentru unu doi bebeluzi, nu?
Foarte important e sa fi cat poti de relaxata dar de asta ne putem ocupa pe forum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_B

Draga Daria,
eu la primul FIV am avut Diphereline si 2 fiole de Gonal pe zi, adica 150 UI/zi. Mi-a spus dr mea ca asta e o doza mica, potrivita pentru prima incercare, ca sa vedem cum raspund. Am obtinut in final 7 ovocite, din care 1 blastocist care nu s-a prins.

La al doilea FIV am facut Diphereline si Menopur 4 fiole/zi, si tot 7 ovocite s-au obtinut.

Iti urez bafta si spor la injectat. Unde faci FIVul? E primul?

gabi cea fericita +5

Draga Gabi_B, in primul rand felicitari pentru bebel, Doamne, ce ma bucur pentru toate fetele cu semnatura ca a ta .
Multumesc ca mi-ai spus dozele tale, inseamna ca nu e chiar de speriat doza mea, si a ta , a doua, a fost aproape de a mea. Eu nu inteleg, oare trebuia sa mi se dea si altceva in afara de Gonal? ca vad ca voua v-a dat. Tu stii ceva despre asta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

Daria - Foarte important e sa fi cat poti de relaxata dar de asta ne putem ocupa pe forum.

Aici m-ai prins ca am inceput sa bag un stres de parca se termina lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Fetele, buna dimineata si o zi buna va doresc.
Acuma, doza de gonal stabilita pentru mine este de 337,5 UI pentru primele 5 zile, pana merg la ecograf. Mie mi se pare ca e o doza de cal. Ce parere aveti? Ma "hormonizeaza" de tot?? Voi ce doze ati avut? ca sa-mi fac si eu o idee. Multumesc.

Daria, nu te speria.
Nu am citit toate postarile tale dar banuiesc ca si tu esti la o anumita frumoasa varsta.
Si eu am primit frumoasa doza de cal astfel:
din Z1 decapeptil ( inhibatorul) 0.1 ml /zi.....timp de 12 zile cred.
din Z3 Gonal F 300 IU /Zi ....timp de 9 zile.
Evident ca am facut eco + analize Estra + progesteron in Zilele 7 si 10.
In Z13 am facut Ovitrelul si in Z 15 punctia: 5 foliculi ( 3 opvucide )din care au rezultat 3 embrioni ( unul de 8 cel , unul de 5 cel si unul de 4 cel ). Dar n-a fost sa fie. Ma pregatesc acum la aparitia urm CM de un nou FIV. Cel norocos.Eu am deja 41 de anisori deci , iata explicatia dozei de cal si a protocolului scurt. Pupic si bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Buna fetelor si la multi ani! Fie ca in noul an sa ni se indeplineasca cea mai mare dorinta!
In cautarile mele de informatii despre transferul de embrioni congelati am dat peste un tratament de sustinere al implantarii embrionilor (link: http://ivfherbalsupport.com/index.php?cName=embryo-implantation-support ).
As vrea sa stiu daca este cineva care a incercat un astfel de tratament si daca intr-adevar s-au inregistrat rezultate pozitive.

Mergi la inceput

Daria - da stresul la toata lumea numai scapa de el. Ai mult mai multe sanse fara el.
2bobocei - eu nu as avea incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2bobocei

Buna fetelor si la multi ani! Fie ca in noul an sa ni se indeplineasca cea mai mare dorinta!
In cautarile mele de informatii despre transferul de embrioni congelati am dat peste un tratament de sustinere al implantarii embrionilor (link: http://ivfherbalsupport.com/index.php?cName=embryo-implantation-support ).
As vrea sa stiu daca este cineva care a incercat un astfel de tratament si daca intr-adevar s-au inregistrat rezultate pozitive.

MTHFR C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot o sarcina pierduta in urma unui avort spontan la 8s si 4z

suna super dar si ca pret e mama mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

fetele mai stie cineva ceva despre programul cu FIV-ul gratuit?

Mergi la inceput