FIV 262
Raspunsuri - Pagina 3
77BEL spune:
Buna fetele,
LA MULTI ANI ! pentru 2010. Sa va dea Dzeu sanatate, fericire, putere sa mergeti mai departe si sa vi se indeplineasca toate dorintele - sa dea Dzeu la toti ce-i care-si doresc copilul (copii) asteptat... si pentru ce-i care-l (i) au sa le traiasca, sa fie sanatos (sanatosi) si sa se bucure de el (ei)
Eu, una, inca imi ling ranile..... Incerc sa ma adun si sa merg mai departe, si de ce nu sa mai incerc o data..., cine stie???? E greu, totusi.....
Va pupik pe toate....
iazminn spune:
LA MULTI ANI!
Fetelor aveti idee cand incep astia la Giulesti programul la programari ca am sunat si ieri si astazi dar nu rasp nimeni. Merci!
dandanutz spune:
buna seara fetele...am o intrebare pt voi mai stie cineva ceva de programul acela pt FIV gratuit? unde m-as putea interesa? MULTUMESC
KITTA spune:
Fetelorla Giuly se redeschide seiunea de iarna din prelungiri dupa 11.01 ca doar sunt de stat, nu? Stau acasa sau care pe la cabinetele lor particulare
adipapazi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BLONDY17GOL
|
nu am facut amh, dar la fiv 1 am avut 6 foliculi fara ovocite. desi fsh mai mic decat 9. asa ca o cautam pe doamna rezerva ovariana.
BLONDY17GOL spune:
Citat: |
iti urez multa bafta
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 77BEL Buna fetele, LA MULTI ANI ! pentru 2010. Sa va dea Dzeu sanatate, fericire, putere sa mergeti mai departe si sa vi se indeplineasca toate dorintele - sa dea Dzeu la toti ce-i care-si doresc copilul (copii) asteptat... si pentru ce-i care-l (i) au sa le traiasca, sa fie sanatos (sanatosi) si sa se bucure de el (ei) Eu, una, inca imi ling ranile..... Incerc sa ma adun si sa merg mai departe, si de ce nu sa mai incerc o data..., cine stie???? E greu, totusi..... Va pupik pe toate.... |
Of ce greu trebuie sa-ti fie. Nici nu pot sa ma gandesc. Sa-ti dea Dumnezeu fortza necesara sa mergi mai departe.
castelanaC spune:
Dragi fivoase dragi,
La multi ani!
Sper ca 2010 sa fie unul de vis ce va aduce multe surprize placute!
Sa vi se indeplineasca visele toate!
sa aveti sanatate!
Va pup pe toate si sa aveti un an de vis!
castelana fericita 27+
daria08 spune:
Fetele, buna dimineata si o zi buna va doresc.
Acuma, doza de gonal stabilita pentru mine este de 337,5 UI pentru primele 5 zile, pana merg la ecograf. Mie mi se pare ca e o doza de cal. Ce parere aveti? Ma "hormonizeaza" de tot?? Voi ce doze ati avut? ca sa-mi fac si eu o idee. Multumesc.
Gabi_B spune:
Draga Daria,
eu la primul FIV am avut Diphereline si 2 fiole de Gonal pe zi, adica 150 UI/zi. Mi-a spus dr mea ca asta e o doza mica, potrivita pentru prima incercare, ca sa vedem cum raspund. Am obtinut in final 7 ovocite, din care 1 blastocist care nu s-a prins.
La al doilea FIV am facut Diphereline si Menopur 4 fiole/zi, si tot 7 ovocite s-au obtinut.
Iti urez bafta si spor la injectat. Unde faci FIVul? E primul?
gabi cea fericita +5