FIV 262

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

kitta, cred ca fiecare din noi a gandit macar o data ca ar manca si rahat numai bebe sa iasa, dar ai dreptata, 255 de dolari pe niste ierburi care nu se stie ce efecte au.......nu asa da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetelor va spun si eu terapia mea. Eu am inceput cu Decapeptyl 0.1 din ziua 21 si apoi cu Gonal din ziua 3 sau 4 a ciclului urmator 375ui s am redus Decapeptyl la 0.05. Am facut din nou analize dupa 4 zile si estradiolul era de 38 asa ca mi-a marit doza de Gonal la 450ui. Atunci eu chiar sunt cal. Voi ce ziceti din experianta voastra? Ce sanse am? Ar trebui sa fac din nou estradiolul si Lh vineri si sa merg din nou la doctor cu rezultatele. Eu am avut FSH 13.8 si am 37 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

daria,la tine FSH e f bun,probabil virsta?nu am retinut citi ani ai?

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Nu-s chiar asa de tinerica, am 38 de ani .
Am citit protocolul Castelanei, de acolo mi s-au aprins beculetele, ea avea doza de 75 UI de Gonal, e drept ca a "produs" 2-3 ovocite, dar asta e si scopul, mai bine putine si bune dacat multe si proaste. E adevarat ca dozele mari te forteaza sa faci multe "oua"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Daria08 , daca ai ovare micropolichistice faci un paner de oua cu inhibare minima, daca nu e rezerva ovariana tot putine faci, nu este un raport directproportional.
Dandanut, AC nu se ia/da la toate cazurile sau ca adjutant in rezervare bilete. Glumesc, dar din cate stiu eu: daca ai in istoric foliculi goi, chisturi, de la FIV anterior/ovulatie naturala, se da 1-2 luni inainte AC. Daca esti poor responding uneori a facut rau pt ca organismul s-a obisnuit repede cu inhibarea AC-ului, si cand vii cu stimularea este inca lenes si nu face nimic. Pe de alta parte de AC m-am folosit si eu (dar mie mi l-a rec expres Profu, a si amanat protocolul cu o luna ca sa iau AC, pe ov naturala avusesem 4 foliculi, 2 goi). Pt ca incepeam serviciul pe 1 nov si mi-era tarsa ca dupa 2.5 ani absenta sa ma scuz din prima zi ca am ET, am fentat folia, n-am luat ultimele 5 pastile, si mi-a venit CM mai devreme cu 5, asa ca sambata am avut ET si luni la munca. La tanc. Bafta!
ps. bine, tot i-am fentat eu, dupa 2 sapt faceam cinste la munca, dar asta-i alta poveste!

Kitto, ce mai faci? Cand ne mai vedem?
Apropo de urinoterapie, cand eram la aspirante pe vremuri si credeam ca tot ce trebe e sa stau cuminte cu popou in sus sa-mi iau temp bazala, intra o zuza cu cea mai tare recomandare, data de o baba de la ea din sat, verificata la greu si cu rezultate garantate: se pune tot spatele in ghips si se sta cu el doua sapt, scoti ghipsul, te duci la omu tau si gata esti grea! Noi i-am spus sa faca ea prima si daca ramane ne punem si noi rigipsu in spinare. N-a mai intrat de atunci, l-o fi avand si acum pe ea?

Shery +11 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Apropo de urinoterapie, cand eram la aspirante pe vremuri si credeam ca tot ce trebe e sa stau cuminte cu popou in sus sa-mi iau temp bazala, intra o zuza cu cea mai tare recomandare, data de o baba de la ea din sat, verificata la greu si cu rezultate garantate: se pune tot spatele in ghips si se sta cu el doua sapt, scoti ghipsul, te duci la omu tau si gata esti grea! Noi i-am spus sa faca ea prima si daca ramane ne punem si noi rigipsu in spinare. N-a mai intrat de atunci, l-o fi avand si acum pe ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Super tare.
Adevarul este ca si eu asa face "orice" pt a avea un bb- dar totusi ..."se pune tot spatele in ghips si se sta cu el doua sapt, scoti ghipsul, te duci la omu tau si gata esti grea!"

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

shery te ai dilit mama

esti ok, ce ti fac bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ioanatugs - daca esti prin zona, la multi ani fata draga, sa fii fericita. Io inca astept rata.

La multi ani Ioanelor!

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

LA MULTI ANI tuturor Ioanelor. Sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume.
Fetelor maine trebuie sa fac din nou analizele la LH si Estradiol. Daca ies si acum naspa eu nu stiu ce sa mai fac. Sper sa creasca estradiolul asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

sheri multumesc frumos de raspuns...esti f tare ..ce-ti fac bebeii?

Mergi la inceput