Puiuti de Randunici 2008!!(351)
Raspunsuri - Pagina 7
mihutza11 spune:
Neatza!
va saluta o alta inghetata de vanilie!
mai pe mine ma lovi o idee: la chestia cu numele ati incercat si numele de fata? ca daca-l pun pe asta imi iese "veriga lipsa".. eu aleg acum pe care?
am vazut blondanet frumos si Rebe ochioasa!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
hai ca eu ma distrez cu link-ul ala:
Base - Marilyn Monroe - Ce-ti mai placea sa fii in centrul atentiei! Iti mai place si azi, pacat ca presedintii de stat nu mai sunt ce-au fost...
Boc - Conducator de trib - Aveai supusi cata frunza si iarba. Crezi ca sunt intamplatoare apucaturile tale de sef?
Crin A (cu toate cele 3 prenume) - Veronica - Neastampararea te caracteriza. Acum inca o astepti pe Zana cea Buna sa-ti indeplineasaca toate dorintele. Speri sa inceapa cu un mic palat pe malul marii.
Geoana - ou de ciocolata - Surpriza! Cu surpriza: o jucarioara pentru copilul din tine! Nu-i asa ca-ti plac?
Vadim Tudor, SO Vantu - Oul - Nu gaina deci a fost mai intai, ci TU si numai TU. De-aia acum detii secretul absolut al tuturor lucrurilor incepute si neincepute.
Ion Iliescu - Inghetata de vanilie - Rolul tau era sa complimentezi sosul de ciocolata. Pana in ziua de azi adori combinatia asta de desert.
cam atat cu cronica politica pe azi..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Nicoleta spune:
Eu am fost 'Telegraf'
Cea mai mare dorinta a ta era sa scapi de toate firele alea. Azi dorinta dorinta ta cea mai mare e sa iti incorporezi telefonul mobil in ureche.
Stefan 'Mafalda'
De-acum poti sa le dai prietenilor dovada clara si indubitabila ca tu stii raspunsul la orice.
Matei 'Papagal'
Erai tare-n cioc si repetai fiecare cuvintel al stapanului. Eh, ce vremuri... izbitor de asemanatoare, nu?
Adrian 'Buturuga la masa imparatului'
Erai de mare ajutor la castel, unde toti se bazau pe tine. Din cand in cand mai primeai cate un topor in cap cand se taiau lemne.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
bubu05 spune:
'Neata randunele
Mai, nu mai pot pune semnul exclamarii...mi-a varsat nasu aseara paharul cu bere pe tastatura
Zoze, pizzele au iesit dementiale
Vad ca va distrati pe-aici eu am fost Fulger, ca Luny si cea mai tare a fost soacra-mea "lamaie", suna cunoscut?
Misha, ne-ai dat de lucru
Ma bucur ca ai pus retetele si vorba lui Luny, asta conteaza mai mult, ca sunt inventate. Chiar te astept cu cat mai multe retete
Deci sunt pe mozilla si nu pot sa bolduiesc, sper ca se intelege
L-am vazut pe blondanet de Zoze, cu ce pofta rade el si cat de dolofanel e in salopetica aia
Si am vazut-o si pe Rebe, mortala in halat de baie si papuci
Eu cu Stefu ne-am trezit la 10 jumate , la 8 striga dupa lapte si apoi ne-am culcat la loc Ieri la 11 ne-am trezit
Fug sa termin supica cu galusti
luny spune:
mama, ce am dormit 2 ore wau, revelatie!
cine vrea, niste poze noute cu Baiat Frumos al meu
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
La "badada"
Pozici de la Craciun
Pregatiri de Craciun
Gimnastica de seara
Stef a facut 1 anishor
Enjoy!
mami de TEA (1.04.08)
mstela spune:
Am vazut Mufarinul, ce s-a blonzit dlagutul.Haha,ce codita are!!!Tu vrei o titzitza,Luny?Sau Liv vrea??
Am vazut si Rebecoasa in toata splendoarea ei in halat si papuci..tare scumpa.
Am vazut si blondinul nazdravan.
Pui dragi!!!
Capul la fund.
mami de TEA (1.04.08)
bubu05 spune:
Hi, hi ce Mufa zambilici si Teoin toate ipostazele, ranjita si ea
Foarte frumoase pozele
zozela spune:
Sal'tare!!
Bai ce draga e Teodora si ce samurai maciomen are luny prin ograda!! Fata luny,ce ne-om face cu zanatecii astia de plozi?!
Hahaha-ce tare fu Miha cu politicienii
Noi azi am avut companie aleasa-cele doua mini(buni)Nu puteau sa se programeze si ele in zile diferite,sa am si eu om pe langa casa?!Nooo..
Mi-am mai luat si-un sut in operatie,de la fi'miu,de am vazut stele cazatoare!Am chirait asa de rau ca l-am speriat serios si-a jelit si el cateva minute bune
Ma gandeam la pitzele Oanei Diseara il pun pe Dan sa mestereasca una,ca lesin de pofta!De anul trecut,n-am mai mancat!
Ma duc sa mai dau o tura de forum.E un subiect pe la generale-zmeura de aur-parca,de coma
Uitasem,
Miha cand te testezi?
Olga ce faci?
Alice?
blanka,v-ati intors?
Catalinele ce fac?!
Maia,Roxana,Simoneta,Ralucile????
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
zozela spune:
Uitasem sa zic de randuneii R&R Faataa ce bucalati sunt si bronzacei..Mor dupa creolii vostri,a lianei,parca si Muf e auriu asaSuperbi!
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@