Puiuti de Randunici 2008!!(351)
Raspunsuri - Pagina 6
zozela spune:
Wow Siimooo,alti fini!?!!Prea tare!! Bravo mai!!
Si gata,mi-am gasit definitia ferfecta:
Iubirea este extaz si umilinta!
zozela spune:
Eu am fost-inghetata de vanilie!!Cum mi se potrivesc ele toate
Edit:
Mihai-punga biodegradabila
Dan si ta'su-gripa aviara
socrela-ou de ciocolata
mama-bigudiu
tata-agitator de spirite(asa a si ramas)
bunelu-miere de albine
buna-dinozaur
Prea tare!!
bitza037 spune:
hello
bine ai revenit Misha!!!!
sa-ti traisca scumpetea de baietel!!!!!!
l-am vazut si eu pe gineri-miu frumos
gata, atat pot sa zic ca sunt rupta de oboseala....iar am umblat azi tpoata ziua am fost la Sacre Coer-SUPERBA,si la Moulin Rouge(afara bineinteles si pe urma la mici cumparaturi de branzeturi de adus in romania) nici pe mama nu am mai apucat sa o sun ca am ajuns la 11 seara acasa si in Romania era 12.....asa ca sun maine sa vad ce face Antonia.....si eu eram multumita ca nu a racit delco pana acum, dar uite ca daca a apucat sa deschida usa de la casa dupa panarama ai de pisoi, si in casa este cald iar afara frig ...nu are cum sa nu raceasca........
Luny i-am zis sa cumpere ce mi-ai scris pe mess...sa vedem ce a gasit....
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
clauclau spune:
Neata, cafeluta pentru toata lumea.
Misha, bine ai revenit, e superb puiul tau, sa va traiasca si sa fiti fericiti toata viata.
Amina, multumesc de compliment.
Simo, la fel m-am gandit si eu la tine ieri dimineata cand dadeam jos zapada de pe masina. Stai cumintica, ok?
Olgutza, mult succes cu jobul si programul. Eu am inceput direct cu 8 ore, nu stiu cum e la 6...
Cuscra, mersi ca mi-ai lasat adresa, vorbim curand, trebuie sa scap de auditori si apoi la palavre. Aseara cand am venit acasa era totul bocna, imi intrase putin morcovul dar am ajuns cu bine ...
clauclau spune:
Cateva pozici de anul acesta.
http://community.webshots.com/album/576186671AVLuht
Acum incerc sa ma pregatesc de servici.
Sa aveti o zi minunata.
mihatp spune:
am vrut sa dau cafea, dar mi-a luat-o inainte clau
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
intrebare intrebatoare de buna dimineata... pe unde e roxana?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mstela spune:
Neata..Cuscra,sa-ti traiasca nepotelul!Sa fie sanatos!
Si trebuie sa rezolvi cu Davidutul.Bunicii nu se incumeta sa ajute?
Ramo,condoleante.Dumnezeu s-o ierte.
Misha,am vazut grasunelul scump.Sa va traiasca!
mami de TEA (1.04.08)
luny spune:
hello!
simo eu sunt bine, durerile alea urate m-au sarit luna asta, vad..insa la tine ma gandesc si sper sa gasiti cea mai buna solutie ptr tine cat mai curand, ai grija de tine si bebe!
mishaaa, sunt peo ramura cu zoze, unde-ai fost pana acum??vai cat am ras cu testul, uitati rezultatulIn viata anterioara ai fost: 'Fulger' Azi o arzi gen aiurea cu alti confrati ai tai.perfect adevarat
zoze ce mester priceput, mai stiu eu unul super pijamaua!
am vazut si puii de clau, scumpi ca de fiecare data, si la noi e calvar cu imbracat/schimbat ciu, orice
..ntzzz, fug sa aspir, sa-mi fac o cafea cu frisca, si revin, sa vad retetele de bunatati ale Mishei
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Mufa e gata, nani, ca e trezit de la 6, odata cu ta-su, asa ca aspirator si cafea mai incolo, ma intind si eu langa el, ca mi-e somn...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!