Puiuti de Randunici 2008!!(351)
Raspunsuri - Pagina 8
Simo27 spune:
Cuscra nu te vad bine cu poza asta http://family.webshots.com/photo/2740206220102778794MtvLKT
Tare mare a mai crescut Noruta si frumusica foc!
Cat despre bunici,ai mei chiar nu pot, ca mama ma ajuta cu Sam,iar tati e f ocupat iar in Socrelu nu imi pot pune vreo baza........
Luny,chiar ca ar tb sa mai faci un bebe si sa fie fetita. Mufarinului
Plec la teme
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
bitza037 spune:
salutare
si eu am vazut pozici frumoase cu Rebe si Razvanici, cu motzatul de Mufarin si cu Tea...........hahhaha Stela exact acelasi lucru ca si SImo am vrut sa zic si eu dar era a fost mai rapida......si Antonia se uita printre picioare si ma apuca trepidatiile...stii ce se zice, da????....cand un bebe se uita printre picioare , inseamna ca mai vine unul
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
am fost afara si ne-a inghetat nasu'
multam de complimente, este ca-i Baiat Frumos?nu degeaba asa-i zicem iub cica nu vrea fete,cica nu face el 'asa ceva':)) in schimb eu...ofof..le-o aranja El DD pe toate..cum stie El mai bine!
zoze eu sper sa ne mosteneasca Mufulici la piele, e cam albutz acum, noi suntem tigani, dar pare promitator
ce de poze cu tea am vazut, a crescut, e pletoasa, fata de casa, face treaba, ii sta super renitza,da' pe ma-sa n-o vazui nicaieri
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/TV-Tecuceanu-Prima-Toni-murit_0_184181736.html
Ati vazut asta???
Valentina cu Matei si 34+ cu Luca; DPN: 7.02.2010
gecko spune:
am vrut sa va servesc cafeaua si bombocino cu cirese...dar a durat 5 ore pana s-au "incarcat" ciresele si deja e vremea de afternoon tea...cu cirese www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a231b7175f93a50ef01b35&skin_id=701&large" target="_blank">
luny spune:
colega mea, care s-a casatorit in septembrie, e ce ma bucuuuuur!!numai vesti tari, in Ajunul Craciunului mi-a nascut alta colega(cea care pierduse bebe la 5 luni jumate de sarcina), o fetita sanatoasa, la 36 saptamani, iar acum si Mihaela e gravi! super, doar ca o sa fiu cam singura pe la job
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Mai...uitam sa va povestesc cea mai tare faza a anului, cu Stef am ras aseara de ne-am cracanat
Eu cu Cata stateam pe covor, langa Stef si ne jucam cu el. In acelasi timp vorbeam si cu nasii despre una alta, va zic mai incolo ce Si vorbeam noi cu foc si tare si Stef tot ii baga lui Cata o jucarie in fata si vorbea acolo si nu-l baga si pe el nimeni in seama.
Mai, se aseaza in fata lui Cata si tare zice: "Cata, tatzi"- semn de exclamare...ca nu-mi merge tasta tatzi=taci
Am lesinat de ras Ne-am oprit toti din vorba si ne uitam mirati la Stef si l-am intrebat ce-a zis si a repetat. Mortal
Asa, si faza cea mai importanta din discutie , in martie plecam la Paris Bitzu, sac-sac, ca vin si eu
Dar, mergem in Disney cu Vlad 3 zile, si o zi sa ne clatim ochii prin oras. O sa lasam pe alta data plimbarica in doi la Paris Dar bun si asa Chiar acum se duce Cata sa ia biletele de avion
Iupiiiiiii
zozela spune:
Oh,Doamne cat e de dulce CIRESARUL!! Lesin pe-aci!!
Faataaa eu nu vazusem montajul anului de fericire!!Superba melodia!!
Revin.......
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
ursuleata spune:
LA MULTI ANI!!!!
Noi suntem bine, sanatosi, am petrecut frumossi acum citesc si vizionez poze, filmulete.
Va las un filmulet din 25 dec. si mai incarc intre timp.
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a234ecc0a9a595d5fbf4de&skin_id=701&large
Vlad
Mami de ursulet
bebe
bubu05 spune:
Cirese, iamiii Mama cu ce pofta papau Geckolinii, super haiosi
Sau vorba lui Stef, namiiii= iamiii
Mai zice Stefu babade=zapada si imi arata pe geam. Si tot pe geam e wow cand face poc Adica artificiile fac poc si el se minuneaza