Puiuti de Randunici 2008!!(351)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Zoze,chiar COMPLICAT,COMPLICAT...dar las ca vom trece noi si de kkti..
Nico,inteles,sa traiti...deci nu vrei sa ma lasi sa dau diferentialul jos,de fapt...Dar voi tine cont de parerea voastra de Duamne inteligente si ma voi stradui sa ma prezint la dr. pt kinetoterapie si masaj..treb sa-mi mai dreg cumva coloana,desi acolo nu prea se da diferentialul jos ca am mai mers.
Cuscra,Davidutul tau era ca Geo al meu randunoi...am poza acasa cu Geo in escapade prin Apuseni,de 5 ani,cu olita in rucsac.Mi-amintesc de vaza cu udatul florilor de la MC.Dixtractie la fina si grija multa.

Eu aseara:"Las-o pe mami sa stranga gunoiul!"
Tea: Ghiudo (cu accent pe o)? (Gunoiul?)

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cu olita... eu am aici 2 olite, nu-mi plac, tare incomode! Mai bine le aduceam pe cele de acasa, ramase mostenire de la Stefan... una roz si alta albastra. Stefan a fost mai cooperant cu olita, pe la 1 an si 8 luni statea cu placere si facea daca se nimerea... apoi mai si cerea, insa cum ne-am hotarat sa il ducem la cresa am abandonat planul (de teama ca acolo sa nu faca pe el si doamnele sa observe tarziu, sa nu-l certe...). Am renuntat la scutec in primavara-vara (in mai parca, pe la 2 ani si 4 luni), atunci cand de la cresa ni s-a confirmat ca cere la olita de cate ori are nevoie (ca si acasa) (si eu m-am linistit ca nu ar sta ud... fiindca cere si nu face pe el). La scutecul de noapte am renuntat la mare, pur si simplu tipa cand i-l puneam, nu-l ma vroia! Si!! NICIODATA nu a facut in pat! Ne striga noaptea sa ii aducem olita (si dormeam in camere separate!), sau se foia si maraia. Ziua s-a scapat pe el de vreo 2 ori, fiindca se tot abtinea ca nu se indura sa plece de la joaca... Asa ca eu nu sunt stresata, mai ales ca Matei se duce dupa Stefan in baie cand face pisu si fratele mai mare ii explica: Vezi, Matei, asa fac pisu baietii mari ! Si Matei trage de pantaloni si vrea si el Cish! Nu se vor insura sau marita cu scutec, trust me! Si cu cat mai putin stres, cu atat va fi cu mai putine accidente si "pagube". (decat sa schimbati covor, parchet , saltele, sa spalati lenjerii si haine intr-o veselie... mai bine asteptati momentul potrivit !). Parerea mea! (copilul unei cunostinte a purtat scutec pana la 4 ani, ca mama era comoda, si acum este ok, e mai mare si nu face in pat, nu poarta scutec...).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Scrisesem ditai mesajul,care evidentia clar cat de denaturata sunt ca mama,dar imi disparu in neant Oricum,ii subscrisesem lui gecko si mai adaugasem si eu vreo douaj de randuri gecko,ai inteles da?!

Nicoleta-primim mai,cum sa nu primim!!Ungem creaca cu lamaie muuulta,contra greturilor si debitam-pardon-basculam in voie

Oana!Sar'mana de tratatie!Pupam Ionutzul!!

Simo,have fun!!LMA,finutei! Hahahha,ce taaare-sa ude el plantele artificiale

liana,Ramo,Cami!!

Miha,pe cand testul ala pozitiv?

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Kyyyaaaaa...mai aveti,cand vine marinarul?!

Mimo nu terminasi mah,treburile?!

Viiiiiooooooo?!!

Sa stiti ca am vb. cu Alice si n-are net,e cobza,Thea e pe final de viroza..Dau un brat de sa fuga blesnitza

Ela,sufletelului blond!!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

misha ,iti scriesem ditai povestea, dar am pierdut-o . acum nu am energie sa reiau, ideea era ca bine ai revenit, am vazut pozele si alex e un dulce si tie iti sclipesc ochii de fericire! mami a ta e face? te ajuta ea cu alex? tare draguta doamna! imi amintesc cu placere de dansa! cum ii sorbea din ochi pe picii mei si zicea ca isi doreste si ea un nepotel.uit cum i s-a indeplinit dorinta!

zozelici, sunt prin zona, citesc, dar scriu mai rar. sunt intr-o faza de "nevorbire", dar imi revin eu.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

liana!!

hai fie, te pup si eu ... eeeeuuu , daaaa?

“Fiecare copil este un gand al lui Dumnezeu”

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Abia astept sa-ti revina vorbirea-ador mesajele tale luuuungiMai invat si eu una,alta!!

Da maaa..tuuuu,tuuuu,duamna draga!! Ce vorbesti domne'

Ela,sufletelului blond!!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

[center]La multi ani Ioane si Ionici mari si mici ! [/center]

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

stimate doamne!

Doarme ploada, asa ca am si eu un moment de respiro! Uff!

De ieri am scapat de masea , acum sunt cu o bucata de os din maxilar in minus, cu 4 fire de cusatura in gingie (din care unul s-a desfacut ) si cu falca in gheata. Dar e ok, nu ma plang, sincer ma asteptam sa fie mult mai nasoala recuperarea.
Mai nasol e ca mi-au luat un cap in obraz de la fii-mea care vroia joaca saraca'... Am vazut o tura de stele verzi. Apoi cand a vazut ca ma doare, a venit mititica sa ma mangaie, si am vazut si tura a 2-a de stele verzi...

Asaaaa. Marinarul vine maine Daca prinde toate avioanele, il iau cu succes de la aeroport.
In consecinta: azi la 5 am programare la coafor , ca ma tot chinuiam sa ajung de o luna, dar mereu aparea ceva mai urgent. Si maine mai execut un tort

Daca tot am acum putin timp liber, ma duc sa citesc si eu ultimele pagini. Revin... sper...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani de Sf. Ion!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput