Puiuti de Randunici 2008!!(351)
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!
Daca Matei era fata l-ar fi chemat Ioana
!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:

La multi ani,Ioani si Ioane!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
bubu05 spune:
La multi ani Ionuti si Ioane
sa fiti sanatosi 
Multumim tuturor pentru urari
I-am luat bombonele si suc sa serveasca colegii la gradi, era foarte incantat si abia astepta sa vina acasa sa pape tortulet.
Luati si voi o feliuta www.bucataras.ro/retete/3270/tort_maimutica_ionut.html" target="_blank">
si un paharel
...cu ce vreti voi sa fie 
Naty, eu nu prea gatesc carne de porc...doar de Craciun...nu le dau la nici unul. Vlad a mancat 2 feliute de caltabos, in rest nu vrea. Eu nu insisit cu sarmale sau alte chestii, nu imi place ideea "sa manance de toate" si nu vrea el. Vlad mai mananca mezeluri, dar rar, un muschiulet de porc sau salam de sibiu...sau sunca pe o pizza sau senvis cald. Si Stef a mai luat de la el cate o gura, dar atat, chiar nu vrea si nici nu am insisitat. Are destule ce poate manca. Ciupercile nu-i plac lui Vlad si cum ei papa acelasi lucru...nu mananca nici Stef, decat daca se nimereste in pizza ![]()
Lui Stef ii place porumbul din cutie, la nebunie, ii plac mult maslinele negre, ar manca in nestire din astea...ii mai dau sa rontaie ardei gras rosu, e dulce si bun.
Aseara am facut orez cu porumb, a papat un castronel ![]()
Stela, Stefu nu face la olita, il pun f. rar pe olita sau pe colacel la wc, inca il las pe el sa aleaga daca vrea sau nu. A facut kk la wc de vreo 2 ori si pipi a mai facut la olita sau din picioare, ca barbatii
. Dar nu il pun in fiecare zi...Eu stiu ca o sa coopereze spre doi ani si atunci o sa dam jos pampersul de tot si o sa faca doar la olita/wc. Acum nu am rabdare sa stau sa-l oblig...
lianam spune:
LA MULTI ANI Ioani si Ioane si ... "derivati"
!
“Fiecare copil este un gand al lui Dumnezeu”
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI IOANI SI IOANE!!!SA AVETI O ZI MINUNATA!!!!
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
Mama ce liniste e pe-aci..
Nici ursuleata n-a mai aparut cu runda promisa-de filmulete..sau poze..ca nu mai stiu
Ahaaaa..deci de-aia e alba asa zapada de Viena
Stela,Mihai NU face la olita
A facut de cateva ori,pisu..dar kk-never! Si nici nu ma stresez..sa faca atunci cand o vrea kuru' lui,ca nu stau eu manjita
Serios,chiar nu stiu cum sa procedez,pt.ca nu stau sa-l urmaresc sa vad cand vrea sa faca kk..si sunt sigura ca daca l-as dezbraca atunci,nici n-ar mai face
Complicat,complicat..
De mancat..ii dau sa manance orice..Noi nu mancam mezeluri,decat pe pizza,carne de porc,de Craciun
si n-a fost fan sarmale,mai cumparam amestec de c.p+vita pt.paste si lasagna;perisoarele le fac numa' din vita sau pui.In rest,ii dau sa guste din toate cele pe care le halim noi.
Arielu' ca e rara rau !![]()
Care flota a lui Base mai??
Hai fato ca ne facem creanga noastra,mare si tare,plina cu di tati
Oricum,inafara de mine,Mimo si tine..nu mai baloteaza nimeni asa,sunt scoabe toate![]()
"Nu te vom uita niciodata!!"; "Mi-i dor di p*** ca di mama"Puaaahahahahahaaa

N-am terminat,revin//
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII IOANELOR/IONILOR!
misha,haioasa esti!![]()

gecko,zisesi numai bune,bre
...si cred ca majoritatea copiilor se comporta la fel...dar stai asa ca eu nu plang ca Tea nu ar fi normala,am zis doar ca e berbeaca si nazdravanie,fiindca mi-o vedeai tu cuminte
...Cu bradul,iar ai dreptate ca suportul e varza,dar eu l-am cutremurat bine cu forta si nu dadea semne de hatzanare,pe cand Tea, o mana de om, a tras cu o forta de crengi pana si l-a pus in spate
...eee...nazdravanii non-stop de nu am eu timp sa le poze aici
..
gecko,si cat stai tu langa Patrick pana adoarme?2-3 ore??
Inca nu am dat o laterala a patutului jos cum am stabilit ca sa nu o vad cazuta in cap,fiindca tot greu adoarme si ea, si ar vrea joak la 10 seara,abia abia pacalita o urcam in patut...asadar,zau ca nu indraznesc sa dau laterala jos INCA sa joace tontoroiul pana la 12 noaptea,sa urce si sa coboare din pat pana innebunesc,in conditiile in care sunt rupta de oboseala
..
Am uitat sa mentionez ca as vrea sa merg la aerobic,nu la fitnes...Din ce stiu eu,la aerobic se fac exercitii din greu pe muzica...si ma gandesc la ideea de a-mi pune putin muschii in miscare si mai ales
...SAU NU MA LASI NICI ASA???
Am uitat sa spun ca Tea nu vrea dulciuri
.Sper sa nu-si schimbe starea.A tot furat bomboane de cioco...a lins putin marginea bomboanei sau ambalajul pe interior si a aruncat-o la cos
...La fel cioco,ii dau pe buze daca ma vede pe mine mancand si pleaca,nu cere
...In schimb,vrea sa-i dau lingurita trecuta prin miere s-o linga.![]()
So,cu olita cam asa ziceti.No stress!
Voi lua si colacel pt wc,sa vedem ce-o iesi.
mami de TEA (1.04.08)
Nicoleta spune:
Zoze, vreau si eu in clubul ala cu dulciuri si bunatati, ca sunt maaare fan!
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Stela, nu e voie nici aerobic, crede-ma pe cuvant, am coloana cam bulita si stiu... daca vrei, gimnastica medicala! Si dai burta si diferentialul jos, ca se lucreaza inceeeet... dar trebuie sa iti arate un medic ce si cum, care le are cu gimnastica medicala...
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Naty,Sam papa cam ce mancam si noi
.Nu m-am stresat ca papa sarmale,ciorbita,ciuperci,etc...ideea este ca ar trebui sa mancam pe ascuns,sa nu ne vada,ca el vrea sa manance ce mancam noi,si mai ales ce mananca David
!
Cuscra,Sam nu face la olita..inca.Astept sa vina primvara,si atunci incep Operatiunea olita
!
David in schimb,la 1 an si 10 luni nu mai avea papmers ziua,facea pipi la flori,iarba-sa creasca mari
,iar cand eram in casa si deplasari numai la olita lui vroia,asa ca o luam cu noi oriunde mergeam
.V-am zis ca eram la Mc D si a zis pipi-pipi si pana sa ma ridic sa il duc la wc el facea pipi la plantele alea artificiale de acolo
.Am ras cu lacrimi
.Colac de wc avem si noi si a fost tare de ajutor.cred ca pipi in pat mi-a facut doar de vreo 2 ori noaptea,era tare constiincios cat era de micut
!
Noi plecam la fina Ioana
.Paaaaaa
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"