Puiuti de Randunici 2008!!(351)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ca tot se poarta sondajele de opinie :
1. Dudelle nu mananca orice , inca nu musca/mesteca deci adio sandwichuri +mezeluri,cascaval, masline , crenvusti, etc...carne de porc nu i-am dat pentru ca tot nu mi s-a parut ca este momentul potrivit De exemplu, ma batea gandul de sarbatori sa-l omenesc si pe el cu o sarma dar m-am gandit ca Doamne fereste sa vomite dup-aia sau sa faca vreo diaree, ca la ce balamuc o fi fost pe la camera de garda la urgente atat ne mai trebuia In plus e si extrem de mosfturos, cum am mai zis eu p-aici...aia nu, aia nu...doar miroase si scuipa daramite sa-i si var in gura ceva De exemplu pe 31 am facut frisca pt ornat tortul si am vrut sa-i dau si lui sa guste...n-a vrut neam, nici cu degetul lui nici cu al meu nici cu lingurita niciCUM ...ziceai ca-i KK Dubios copil, as fi intrat la idei daca nu ar fi fost fan ciocolata ...sa vedeti ce mesteca si inghite , mama-mama...cu una in gura, cu una in mana si cu ochii pe pachet
2.N-am incercat olita, nu stie sa spuna, ar fi relativ usor pentru ca are program oarecum fix de kk de exemplu, dar cu atatea haine pe el nu prea am chef de teste d-astea
3.Despre dormit am mai zis o data ca nu mai zic nimic ptiu-ptiu! Toate teoriile pica in momentul in care se trezeste de tzspe ori pe noapte si tie iti pica ochii in gura de somn...uiti de toate si te-ai culca cu el in brate si pe presul de la usa numai sa taca Dar daca a avut un program si incepe sa faca brusc figuri, clar ceva il deranjeaza...ori dintii, ori viseaza ceva. Dudu viseaza clar, intr-o seara striga in somn: AIA-AIA-AIA-AIA Cine stie ce-o fi vrut si nu-i dadeam Noroc ca a adormit la loc repede. Pe mine ma enerveaza degetul ala pe care il suge cu foc, ma enerveaza si tata si soacra si ta'su ...toti care spun ca o sa aiba dintii strambi Eu sunt convinsa ca daca incep lupta cu degetul , se duce naiba somnul linistit
Pastilutele alea homeopate de la Ariel au ajuns la finuta mea si se pare ca intr-adevar functioneaza asa ca le puteti incerca si voi cu incredere!
Si mi-e groaza de schimbarea patului si statul cu orele sa astept sa-l ia somnul ...ofof
Tot la capitolul asta as mai zice ca-s mai mult decat uimita ca unii copii n-au un program....sau eu sunt dusa cu capu'? Al meu doarme de la ora la ora si mananca la ore relativ fixe. Cum adica a adormit la 7? Da' nu l-as lasa nene nici coapta Il scoti la plimbare, il speli cu apa rece...sa mai stea doua ore si sa bage somn de noapte .Sau a mancat nu stiu ce la nu stiu ce ora si nu-i mai e foame...ha? No-no...mancare in scaun, ce trebuie, cand trebuie sau daca nu la urmatoarea masa....sunt rea, este? Am mai alergat si eu dupa el cu lingurita dar era mai mic si era chiar in greva...adica nu manca altceva, nu manca NIMIC ...ma rog!
4. Zicea Gecko ca am ridicat bibilourile sa nu le ajunga! CORECT! Tot mai sus si mai sus pana om ajunge cu ele la tavan Asta nu inseamna ca n-a stricat sertarele comodei, ca nu se suie pe comoda sa vada ce-i in spatele TVului, ca nu fuge ca din pusca daca nu-i scaunul de masa la locului lui si deci are cale libera spre rafturile cu CDuri...unu' nu mai e in cutia lui Degeaba am salvat balerina draga Gecko
5. Eu intr-adevar mananc noaptea si nu face bine Explicatia pe care mi-a dat-o doctorul a fost ca noaptea si organele noastre interne au dreptul sa se odihneasca asa cum ne odihnim si noi.Daca mancam seara tarziu sau noaptea, ele au de lucru non stop si cam obosesc. Eu nu-mi fac griji, ca ale mele se odihnesc ziua Dar noaptea credca e bine ca piticii sa nu mai pape oricat de tentant ar fi, ca mai bine ca mine nu intelege nimeni
6. Stela , vad ca esti in verva Fata draga, daca tu ai mare si trebuie sa pui osu' la treaba sa faci gimnastica, inseamna ca nu ne mai intelegem romaneste

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Moama, crizantema acu' infloreste Imi dau seama, Kya, ce trebuie sa fie pe capul tau , fluturasi in stomacel, da Doamne sa prinda avioanele, sa zboare lin si sa va regasiti cu bine maine Spor la treburi si la coafezare Saracu', credd ca nu mai poate de dorul vostru, mai ales al lui fi-sa

Sou...vroiam si eu sa dorm si ma suna cumnata-mea sa ma intrebe cum face galustile la supa si mi s-a dus somnu'

Am citit bancurile lui Misha, super tari

Bai, Stef e ca frati-su, astia devoreaza orice dulce , ling castroane de creme, e durere...si nu se mai termina dulciurile primite de Craciun si ziua lor

Deci, cu olita, eu va zic clar sa nu va stresati. Cand o sa priceapa ce si cum, o sa vrea sa mearga singur. De la 2 ani puteti incerca fara probleme, mai devreme e mai greu...Iar noaptea, la nani, Vlad a avut pana aproape l-am nascut pe Stef, deci 3 ani...unii copii renunta mai usor, e adevarat, dar altii...trebuie lamuriti

Ma duc sa fac niste pateute, ca acu vine soacra-mea si n-am cu ce s-o servesc

Mergi la inceput

Ei si daca tot nu mai zice nimeni nimic, sa va mai povestesc eu doua episoade cu Dudelle cel smecherel
Acum doua zile avea criza de mamosenie (aproape mereu are, ce sa zic ) Ma si ma ardea rau sa fumez o tigare si nu ma pierdea din priviri o secunda Asa ca la un moment dat, o rup la fuga la bucatarie si incui usa dupa mine cu cheia Moama, ce naspa sunt Si vine si el fuga fireste, si apasa pe clanta si nu se deschide si se pune pe jelit vreo 10 secunde dupa care liniste Mai trec 10 secunde si aud la usa un harjait ciudat si niste sunete suspecte Si iar harj harj si tot asa pana nu ma mai rabda inima si ies .Ce credeti? Baiatul meu venise cu ditamai surubelnita si vroia sa demonteze clanta Totul sub atenta supraveghere a tatalui sau care se uita linistit la tv
Ieri gasise niste suporti de plastic pentru nu stiu ce aparat...deci Gecko, revenim la balerina si vroia sa bage suportii unul in altul si nu reusea...si da-i si lupta, era concentrat nevoie mare si muncea de zor...la un moment dat il vad ca fuge si revine cu cea mai mare telecomanda din casa A indreptat-o spre suporti si sa-l vedeti ce butona Sa intre nene singuri sub puterea telecomenzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Craca nouuaaa!!

Mergi la inceput

Crizantema de aur se transforma in steaua fara nume ( nu aia de Mihail Sebastian )
Un gand bun pentru falca ta si o bezea de la distanta ca pupicul doaleee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

bubu la multi ani ionutului tau si cred ca a fost tare bun tortuletul ala mistoooo...

mimo tu mi-ai dat un impuls de a intra pe ramurica cu ale tale nazdravanii dudelesti nu stiu de ce te miri de baiat ,doar tre'sa faca parte din familie ,nu?..cat despre programul de mancare si somn si eu sunt f stricta ,sper ca dupa ce incep munca si cine va sa cu el sa-i faca sau sa urmeze programul meu..as fi f bucuroasa si linistita...nu suport sa i se dea paine ,dulciuri inainte de masa...ii dau si ciocolata dar numai dupa masa de pranz..nu aiurea cand cere el..am zis si am repetat,mai ales soacra'mi si socrului meu ..nu trebuie sa ascultam noi de cel mic si cel mic trebuie sa asculte de noi..nu sunt rea dar cand este vorba de mancare deja ma zbarlesc...tin f mult la masa de pranz si cina ...micul dejun ori bea lapte ori suculet de fructe ...

mai eu i-am dat lui andru sa guste carne de porc,el mananca cu noi la masa si cere...dar doar sa guste ..dar a mancat sarmale si perisoare din amestec de vita si porc..mezeluri i-am mai dat sunca de pui si crenvursti dar f rar...fasole uscata am facut ciorba si a mancat si el,ciuperci fac ciulama sau cu sos si mananca zeama ,ciupercuta nu o mananca...maslinele ii plac ff mult si ii dau...eu nu-i mai gatesc de mult separat dar incerc sa gatesc cat mai sanatos..la noi carnea de porc si-a facut aparitia in frigider acum de sarbatori in rest vita si pasari...

olita- hmm nu m-am stresat dar vreau sa incerc sa vad ce rezulat am..dar inca nu am cumparat una...am uitat,amanat nici eu nu stiu de ce ...pur si simplu am uitat...

in rest ce sa va zic,ieri am avut o zi ..off pe care am sa o uit cu greu ..mami e distrusa,nu am vazut-o niciodata asa..mi s-a rupt inima in 2..am vazut pozicile cu copilasii frumosi si grasunei(a;ex de misha)...misha bine ai revenit ff tare cu gargaritza ...

pe toate

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput