Puiuti de Randunici 2008!!(351)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Moama, Nico, ce poze super Unde ati fost la zapada aia?? ca in Viena nu te cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela
[

Am vazut zapada muuulta (wau,ce frumos peisaj) si fetze imbujorate...si liniste multa...foarte frumos.
Nico,nu rad,mami,de nimeni,dar eu ar trebui sa fac ceva fiindca ma simt complexata,grea...nu ca mi-ar fi zis barbate-meu ceva,el fiind tras prin inel..si poate asa imi mai dreg si spatele cumva..fac ce fac si tot fug de doftori..

mami de TEA (1.04.08)
[/quote]

Stela, nu te duce la sala decat dupa ce-ti zice un dr..Serios... poti face mai mult rau decat bine coloanei tale. Ti-o spun din proprie experienta...

Valentina cu Matei si 35+ cu Luca; DPN: 7.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, stiu ca tu nu razi, dar plang eu cand te aud ca esti cu diferentialul mare...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Clodet, dar Patrick nu doarme cu sotul? poate daca va imparteati, fiecare cu un cu un copil...te cred ca e greu, dar fii convinsa ca e doar o perioada, o sa treaca repede si cand o face pitica un an deja poti sa-i pui sa doarma amandoi.
Cu dentinox stiu ca ii dadeam la culcare si o data cand se mai trezea peste noapte. Nu stiu daca merge alternativ...o fi aceeasi compozitie...nu stiu...dar in prospect crec sa scrie de cate ori se poate da si la ce interval.

Mergi la inceput

Bubule, parol ca in Viena sunt facute pozele astea! Mai mult, intr-un parc (majoritatea) la 5 minute de casa. Stam intr-o zona super, linistita, cu parc maaaare aproape... noi ce mai facem galagie, mai si tropaim, de se oripileaza vecinii de sub noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Clodute, si Matei se scoala tot de 2 ori noaptea, dar daca-i dau lapticul adoarme repede. Dar el maraie in somn si ma dispera, ca imi sare tot somnul...Am zis ca la noapte ii dau nurofen, ca o fi ceva de la dinti, desi i-au iesit caninii ( doar varful)...

Fetelor, Matei a inceput sa bea 3 biberoane de lapte pe noapte ( 750 ml) si mi se pare prea mult, ca ziua nu mai mananca...Ai vostri cat beau pe zi? ca vad ca putini se mai trezesc noaptea, ca noi. Abia ce in noiembrie dormea si el fara opriri...

Azi a mancat2friganele si ATAT pana la ora asta L-am rugat cu ciorba si n-a vrut...S-a culcat si acum sper sa manance ceva cand s-o trezi...Am evitat sa-i mai dau lapte si ziua, ca n-ar mai manca nimic...

Cred ca in vacanta asta, cu atatea plimbari l-am ametit si pana il reglam, se pare ca dureaza....

Valentina cu Matei si 35+ cu Luca; DPN: 7.02.2010

Mergi la inceput

Wow, Nico, e superba zapada parca e mai alba la voi si mai frumoasa si ce mare eeee, super de tot

Vali, Stefu bea 250 ml dimineata, la fel si seara si la pranz 180 ml, ii fac mai putin ca papa si un castron de ciorba/supa inainte.
Nu prea e bine sa pape atat noaptea...ai incercat cu apa sau ceai, in loc de lapte? sau macar in bibele de la somn sa-i pui cereale sa-i tina mai bine de foame...si poate de la canini, ma, nu vrea sa pape...il dor gingiutele si pe el, falacu

Mergi la inceput

Le-am scos (filmuletele). Va urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clodet, eu la Iulia am avut parte de 2 tipuri de manifestari si ambele s-au dovedit in final a se fi datorat dintilor (masele si canini, ca la incisivi n-au fost probleme deloc): fie nu vroia sa adoarma desi era rupta de somn, nici singura, nici cu altcineva, nicicum, ziceai ca o pui pe foc si bantuia prin casa pana pica lata, tarziu; fie cate 3-4 treziri noaptea in urlete, cum spui tu. La Nurofen am apelat numai cand era prea groasa si a avut totdeauna efect, cu somn linistit. La Dentinox se potolea cu plansul mai repede si adormea dar se trezea apoi la fel de des (logic, e doar un pic de xilina acolo, al carui efect trece). In rest, ce sa zic? Rabdare si blandete...Ma rog, eu cum ma stii nu am cedat niciodata la capitolul dormit singura in pat, prefer sa ma scol eu de oricate ori e nevoie si sa ma duc la ea in camera, chit ca merg la munca a doua zi dar mi se pare normal, sanatos si...BINE sa doarma singur copilul. Daca ar dormi cu mine in pat nici eu nu m-as odihni deloc. Iar in cazul tau, parere personala, e mai important sa fii aproape de Karo pe care o alaptezi, Patrick e mare deja. Off, greu e sa fii mamica
Vali stii ca si eu am mai vorbit de lapte, Iulia mai bea dimineata 270 ml si atat, in rest apa, suc si...mancare

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Clodet, eu la Iulia am avut parte de 2 tipuri de manifestari si ambele s-au dovedit in final a se fi datorat dintilor (masele si canini, ca la incisivi n-au fost probleme deloc): fie nu vroia sa adoarma desi era rupta de somn, nici singura, nici cu altcineva, nicicum, ziceai ca o pui pe foc si bantuia prin casa pana pica lata, tarziu; fie cate 3-4 treziri noaptea in urlete, cum spui tu. La Nurofen am apelat numai cand era prea groasa si a avut totdeauna efect, cu somn linistit. La Dentinox se potolea cu plansul mai repede si adormea dar se trezea apoi la fel de des (logic, e doar un pic de xilina acolo, al carui efect trece). In rest, ce sa zic? Rabdare si blandete...Ma rog, eu cum ma stii nu am cedat niciodata la capitolul dormit singura in pat, prefer sa ma scol eu de oricate ori e nevoie si sa ma duc la ea in camera, chit ca merg la munca a doua zi dar mi se pare normal, sanatos si...BINE sa doarma singur copilul. Daca ar dormi cu mine in pat nici eu nu m-as odihni deloc. Iar in cazul tau, parere personala, e mai important sa fii aproape de Karo pe care o alaptezi, Patrick e mare deja. Off, greu e sa fii mamica
Vali stii ca si eu am mai vorbit de lapte, Iulia mai bea dimineata 270 ml si atat, in rest apa, suc si...mancare

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Merci Naty, din pacate nu mai alaptez...cred ca tot din cauza de gelozie de Patrick...pentru ca mi-a cerut mereu atentia si era mereu calare pe noi.. (pe mine si Karo).
Si eu sunt de aceeasi parere ca, copilul sa doarma singur in pat doar ca nu avem cum sa ii punem pe amandoi in aceeasi camera (noi avem doar 2 camere) ca s-ar trezi reciproc si ar fi mai greu...dar patrick cum a dormit singur pina acum asa e si acum... am incercat sa il iau cu mine in pat si sa duc fata in camera lui dar nu a vrut mereu arata patutul lui si camera unde doarme el...
O sa mai incerc cu nurofen si dentinox ca recunosc nu i-am dat decit odata si daca nu am vazut efect nu am continuat...dar o sa ii mai dau ...
EL oricum este LIPIT de mine ma tine de git si imi zice mammamamamam in timpul noptii nu urla ci doar plinge pina ma duc la el apoi ii trece...
UF BIETUL MEU PUI mi se rupe inima din cauza lui ... E GREU SA FII MAMICA DE DOI PUI ASA MICI

II IUBESC DE MOR

Mergi la inceput