Puiuti de Randunici 2008!!(351)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,gecko,miha,am cazut pe spate...sunt pe deplin flatata...Sa zicem ca sunt dlaguta (si in poze tineti cont ca eram nemachiata)..dar cumare si parca dupa sarbatori e si mai mare,desi nu am mancat f mult,doar din 2 torturi..trebuie musai sa fac ceva.Asa ca voi trage de mine NEAPARAT si voi merge la sala.
Vecinik kya,ce zici?te bagi?la bucur?si pe inserat?
Cum e maseaua?Sau nu mai e?
Clodute,off,saracutza de tine...e clar ca il supara ceva...sa fie dintii?sa fie si gelozia de sor-sa?
Pot spune doar ca si Tea a avut nopti din astea cand se trezea urland si abia o potoleam de eram zombi.Cred ca din cauza dintilor,ca altfel nu imi puteam explica.Pup mami obosita.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

clodute, din pacate raspunsul il afli prin incercari...sau nu-l afli niciodata si trece de la sine.

Daca se trezeste in urlet atunci pot fi dintii (cum iti zicea si Bubu, caninii sunt destul de durerosi). Si durerea de dinti se poate manifesta cu cateva saptamani bune inainte de aparitia dintilor in sine. La Patrick exista de obicei un interval de 2-3 saptamani intre "simptomele" de eruptie si eruptia in sine. Ce poti face, ca incercare acum, e sa ii dai Panadol sau Nurofen o doza inainte de culcare (asta daca i-ai mai dat pana acum si stii ca nu-i alergic sau alte minuni). Am incercat si cu Dentinox si cu Nurofen...nu a fost nici o diferenta dar ma gindeam sa mai incerc totusi

La fel, daca se trezeste in urlet [nu e chiar urlet], poate sa viseze ceva agasant si dupa aia sa ii fie greu sa adoarma la loc. Din pacate aici nu am remediu. [el nu adoarme singur ci mereu eu linga el el in patut eu pe scaun daca fac un pas mai departe plinge ]

Mai poate fi frica de separare...e totusi mare si stie ca trebuie sa te imparta cu Karo. Dar nu te macina pentru asta.[incerc dar ma doare sufletul cind plinge dupa mine si mai striga si moamoa] Incearca sa petreci cu el cat mai mult timp (usor de zis, greu de facut...dar sper ca intre timp ti-a venit un ajutor). Si daca ai ajutor...atunci pune ajutorul sa aiba grija de Karo si tu incearca sa te joci cu Patrick. [asta fac toata ziua ...Karo, din pacate, sta cu noi in camera dar in patut singurica eu cu Patrick sint mereu in joaca]

Daca doar se trezeste si are chef de distractie...atunci poate fi chiar o etapa "normala" in evolutie. Pe masura ce cresc le scade necesarul de somn...si daca raman la acceasi durata a somnului in timpul zilei atunci mai "taie din portie" in timpul noptii...spre disperarea adultilor.[s-ar putea sa ai dreptate ca ziua doarme 2-3 ore la prinz]

Si mai sunt variantele simple...i-o fi sete (ofera-i apa)[i-am dat apa mereu la fiecare trezire] sau i-o fi foame (da-i o cina mai consistenta)[maninca un borcan de iaurt de 400 gr cu cereale seara plus tot ce prinde un biscuit..un fursec...un sticks (si nu zic unu ci generic unu)].

Cam la asta ma duce mintea acum.

Sper ca treaca repede faza asta DOAMNE AJUTA

I-am facut si copro repetata de 3 ori si analize pentru giardia... NIMIC totul e clean ...

VREAU CUPCHIL CUMINTE INAPOIIIIIIIIIIIIIIII

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Greu cu Windows-ul in germana nene!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Salut.

Am vazut si eu Ciresar si mami de Tea-deghizata! (Stela, te rog nu rade de mamicile cu greutate, da ?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

vali dragute pozele, tu nu ai pus un gram pe tine??! chiar ca ma facusi curioasa cu friganelele cu mazare, banuiesc ca-s de paine si nu dulci, eu numa asa le stiu, dulci si insiropate

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Le fac simple, adica paine+lapte+oua+zahar si mancare de mazare obisnuita si merg foarte bine. De la gradi am invatat asta....

Valentina cu Matei si 35+ cu Luca; DPN: 7.02.2010

Mergi la inceput

Vali, am vazut si pozele voastre, cele profesionale sunt superbe! Iar tu graviduta esti absolut superba!

Am vazut si pozele cu Mufa cel carliontat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clodet, ca mi-am amintit citind ce a scris Gecko. Si eu i-am dat atunci cu dentinox si nurofen la culcare. Nu era nici o diferenta...el cred ca se speria de durerea aia...si avea nevoie de cineva langa el...il luam in brate si stiu ca-l leganam, adormea, il puneam in pat apoi imediat se trezea si nu cumva sa mai plec de langa el. Intindea manutele sa-l iau din patut. Dupa cateva seri asa, l-am trimis pe Vlad sa doarma cu sotul si dormeam eu cu el in patul mare. Nu mai avea nimic apoi l-am basculat pe Vlad inapoi, il adormeam pe Stef si venea Vlad si incet, incet s-au obisnuit amandoi. Acum deja merg impreuna la nani, le sting lumina, pe intuneric beau lapte, apoi putina harjoneala si nani. Nu se trezesc absolut deloc noaptea, f. rar Vlad se mai duce sa faca pipi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Am vazut si eu Ciresar si mami de Tea-deghizata! (Stela, te rog nu rade de mamicile cu greutate, da ?)

Am vazut zapada muuulta (wau,ce frumos peisaj) si fetze imbujorate...si liniste multa...foarte frumos.
Nico,nu rad,mami,de nimeni,dar eu ar trebui sa fac ceva fiindca ma simt complexata,grea...nu ca mi-ar fi zis barbate-meu ceva,el fiind tras prin inel..si poate asa imi mai dreg si spatele cumva..fac ce fac si tot fug de doftori..

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

'neata

Gravidutelor, intrebare intrebatoare Voua va este toata ziua somn? Sau v-a fost pe la inceputul sarcinii?
E ceva de groaza. Bag 2-3 ore de somn ca popa in mijlocul zilei. Pai cu Patrick nu am fost asa somnoroasa...daca dormeam atata nici pana la scara avionului nu ajungeam. Va rog sa-mi spuneti ca si la voi e la fel...

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Cu parere de rau tin sa-ti spun ca nu am fost mai somnoroasa ca de obicei, iar acum e nasol de tot, ca nu am somn...Ziua nu pot adormi oricat de liniste ar fi, iar noaptea adorm greu de tot...

Valentina cu Matei si 35+ cu Luca; DPN: 7.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Clodet, ca mi-am amintit citind ce a scris Gecko. Si eu i-am dat atunci cu dentinox si nurofen la culcare. Nu era nici o diferenta...el cred ca se speria de durerea aia...si avea nevoie de cineva langa el...il luam in brate si stiu ca-l leganam, adormea, il puneam in pat apoi imediat se trezea si nu cumva sa mai plec de langa el. Intindea manutele sa-l iau din patut. Dupa cateva seri asa, l-am trimis pe Vlad sa doarma cu sotul si dormeam eu cu el in patul mare. Nu mai avea nimic apoi l-am basculat pe Vlad inapoi, il adormeam pe Stef si venea Vlad si incet, incet s-au obisnuit amandoi. Acum deja merg impreuna la nani, le sting lumina, pe intuneric beau lapte, apoi putina harjoneala si nani. Nu se trezesc absolut deloc noaptea, f. rar Vlad se mai duce sa faca pipi...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Da, Oana si eu as dormi cu patrick dar daca il mut pe sot cu fata nu o mai aude si cind ii e ora de papa si ea se trezeste si urla si il trezeste si pe Patrick... si in plus daca cea mica se trezeste de tot nu mai maninca (eu o simt cind se foieste si imediat fac bibe)...
Deocamdata solutia ar fi cum a fost azi dimi sa dormim toti 4 in pat dar....sa vedem...
O intrebare ca mi-a "trecut acum prin cap" - de cite ori pot sa ii dau cu dentinox ? Sau sa ii dau si cu Calgel alternativ ?

Multumesc de sfaturi

Mergi la inceput