Puiuti de Randunici 2008!!(351)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Mihuta, si ai mei transpira la cap si numai la somnul de la amiaza si culmea, doar cand dorm super profund si nemiscati. Si doar de bumbac sunt asternuturile noastre. Vlad transpira mai mult ca Stef. Dar nu mereu...daca dorm vreo ora nemiscati in aceeasi pozitie, cand se intorc apoi pe partea cealalta sunt deja fleasca in cap. Si nici nu-i mai invelesc pt. ca am observat ca daca stau inveliti transpira mai mult...
Nicoleta spune:
Despre transpiratie... ai mei transpira numai daca le este cald. Si lui Stfena ii este cald fiindca el are bunul obicei, capatat de pe vremea cand dormea la gradi, sa se faca sarmaluta in pilota... si clar ca ii e cald! Matei mai transpira si cand nu poate respira bine pe nas. eu le dau D3, recomandat de medicul de familei de aici. Si fontanela lui Matei este inchisa (eu nu o mai simt deloc).
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mimonix spune:
Neata!
Puiul meu nu prea transpira daca nu e caldura mare, n-am ce zice. In camera lui sunt 23 de grade si el doarme imbracat cu un body si deasupra pijama gen costumas complet (cu ciorap cu tot) dar relativ subtire , din bumbac . Neinvelit ca-l arde patura si o tot da la o parte...ba chiar mi se pare uneori ca are manutele reci dimineata, dar n-am ce-i face ca doar nu i-oi pune manusi si e destul de cald zic eu 
Eu ii dau cate 2 pic de vigantol/zi, o fi mult o fi putin , nu stiu....doctorul nu l-a mai vazut de o mie de ani si nici n-as vrea sa-l vada prea curand. Iese afara aproape zilnic (la lumina/soare) deci ceva fotosinteza face ![]()
Si Bubu, bine maaa, tu la Paris si eu la ski
Pai ti se pare echitabil? Tu stii ma ce gheu e sa schiezi?
Eu ma bucur doar de la 4 dupa amiaza pana seara cand merg la ski ca-n rest sport si iar sport...si ce aluneca sorooo 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Clodute spune:
Buna fetele,
Am si eu nevoie de un ajutor din partea voastra
De 2 saptamini Patrick se trezeste noaptea de 2-3 ori si abia abia il adorm. El doarme in camera singur de cind s-a nascut. Nu mai stim ce sa ii facem ... Am avut bradutul la el in camera si am zis ca poate s-a speriat de el...l-am dat jos... dar tot la fel.. nu stiu ce are... Se poate sa fie de la dinti (pentru ca el este tare in urma cu dintii are doar 4 sus si 4 jos cei din fata si are cite o umflatura in fiecare parte semn ca urmeaza sa iasa dintusii) dar nu isi baga minutele in gura si nu baleste. Nu mai rezistam...o trezeste si pe pitica care nu mai adoarme si suntem amandoi zombi ![]()
Nu am mai apucat sa citesc sint in urma cu un capitol dar ma tirasc dupa voi... Nu va las
Pliz help mi 
bubu05 spune:
Mimo, n-am schiat niciodata dar imi imaginez ca e gheu
Apropo, cand plecati? parca mergeti si cu "crizantema", nu? ![]()
Si auzi tupeu la mine
Cata zice ca mergem in Disney cu Vladut 3 zile si eu zic: nu vrei sa stam 5 zile sa ne mai plimbam si prin Paris?
dar pana la urma in ziua cand ajungem ne plimbam putin, n-o sa vizitam nimic, ca nu avem cum, apoi 2 zile pline stam numai in Disney si a patra zi plecam spre casa
E gata, rezervarea facuta, biletele de avion cumparate 
La noi sunt 25 de grade, e cald...si intr-adevar cand e cald transpira si ei la somn...dar nu noaptea, doar la pranz...eu tot opresc din calorifere, le dau mai mici...
Clodet, sa stii ca si Stef s-a trezit noptile si plangea si nu mai vroia in patut exact in perioada cand au iesit caninii. Si de atunci am facut mutarea cu Vlad in pat, vroia sa simta pe cineva langa el. Apoi la masele nu s-a mai trezit deloc, deloc. Si el a dormit mereu singurel, nu stateam deloc langa el pana la canini...aia sunt naspa rau...cel putin la Stef asa a fost...
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Mimo, n-am schiat niciodata dar imi imaginez ca e gheu Si auzi tupeu la mine ![]() La noi sunt 25 de grade, e cald...si intr-adevar cand e cald transpira si ei la somn...dar nu noaptea, doar la pranz...eu tot opresc din calorifere, le dau mai mici... Clodet, sa stii ca si Stef s-a trezit noptile si plangea si nu mai vroia in patut exact in perioada cand au iesit caninii. Si de atunci am facut mutarea cu Vlad in pat, vroia sa simta pe cineva langa el. Apoi la masele nu s-a mai trezit deloc, deloc. Si el a dormit mereu singurel, nu stateam deloc langa el pana la canini...aia sunt naspa rau...cel putin la Stef asa a fost... Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

gecko spune:
clodute, din pacate raspunsul il afli prin incercari...sau nu-l afli niciodata si trece de la sine.
Daca se trezeste in urlet atunci pot fi dintii (cum iti zicea si Bubu, caninii sunt destul de durerosi). Si durerea de dinti se poate manifesta cu cateva saptamani bune inainte de aparitia dintilor in sine. La Patrick exista de obicei un interval de 2-3 saptamani intre "simptomele" de eruptie si eruptia in sine. Ce poti face, ca incercare acum, e sa ii dai Panadol sau Nurofen o doza inainte de culcare (asta daca i-ai mai dat pana acum si stii ca nu-i alergic sau alte minuni).
La fel, daca se trezeste in urlet, poate sa viseze ceva agasant si dupa aia sa ii fie greu sa adoarma la loc. Din pacate aici nu am remediu.
Mai poate fi frica de separare...e totusi mare si stie ca trebuie sa te imparta cu Karo. Dar nu te macina pentru asta. Incearca sa petreci cu el cat mai mult timp (usor de zis, greu de facut...dar sper ca intre timp ti-a venit un ajutor). Si daca ai ajutor...atunci pune ajutorul sa aiba grija de Karo si tu incearca sa te joci cu Patrick.
Daca doar se trezeste si are chef de distractie...atunci poate fi chiar o etapa "normala" in evolutie. Pe masura ce cresc le scade necesarul de somn...si daca raman la acceasi durata a somnului in timpul zilei atunci mai "taie din portie" in timpul noptii...spre disperarea adultilor.
Si mai sunt variantele simple...i-o fi sete (ofera-i apa) sau i-o fi foame (da-i o cina mai consistenta).
Cam la asta ma duce mintea acum.
Sper ca treaca repede faza asta
adrianadana spune:
pt MUfyLa multi ani si tot ce va doriti in noul an.
SA aveti un an nou plin de sanatate si impliniri.
Am vazut poze si filmulete cu copii minunati, unul mai frumos ca altul.
Cuscra, condoleante pt bunica, te inteleg perfect
Bubu, felicitari pt Paris.. Ai inceput anul bine.
Zoze
pt o mamica minunata si o femeie puternica.
Naty, imi pare rau pt gripa ta... Ai avut un an greu dar urmeaza unul cu bucurii duble. 
Mimo
mamica model.
Gecko, felicitari pt sarcina
si nastere conform programului.
Luny
pt MUfy dulce
Simo esti o curajoasa
SI multi pupici pt toate fetele
Noi suntem bine, crestem, incepem sa vorbim (cam tarziu), dar ca de obicei mami are un pitic pe creier. Mai sunt copii care nu fac kk zilnic. Dari face odata la doua zile si destul de tare dar nu as putea spune ca face greu sau ca o doare burtica. Oare asta inseamna ca e constipatA?
O sa incerc sa pun si poze, sa ne mai vada ginerica pt ca nu cumva sa-i fuga ochii dupa alte mandrute frumoase de pe crenguta.
VA pupam, va urmarim, va citim si va iubim

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
gecko spune:
ah da...si mai poate f varianta oxiurilor. Daca mai tii minte de la Matei-ul lui Luny...ca devin "plimbareti" la ore mici
.
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko mami de TEA (1.04.08) ![]() |
O zi usoara stela si nu stiu ce te plangi...ca in poze arati radioasa
...si TEASUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

[/quote]
iaca ca am pierdut un "TEA"
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

[/quote]
M-am gandit eu ca despre ea e vorba.
Numai ca ea e ca in cantecul ala:
"You look like an angel
Walk like an angel
Talk like an angel
But I got wise
You're the devil in disguise
Oh yes you are
The devil in disguise"Desi afara contempla natura,nu alearga ca Zana
mami de TEA (1.04.08)

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)