Puiuti de Randunici 2008!!(351)
Raspunsuri - Pagina 12
mstela spune:
Neata
Multzam celor ce mi-au vazut mandretzea.![]()
Cuscra
,pai f des sta Tea in pozitia respectiva
....dar eu chiar imi doresc un frate/o sora pentru Tea,fara sa ma mai gandesc prea mult la ce avem/ce nu avem,ma gandesc doar la Tea,numa ca nu am curaj sa mai trec prin ce am trecut
...Cred ca astept o surpriza asa ca Gecko,ca sa nu ma mai gandesc atat![]()
...dar mi-i frik
...Mi-am pierdut curajul de tot,eu,curajoasa curajosilor ce am fost..ofof maimai..
Luny,uit-o si pe ma-sa aici,daca ti-era dor de ea
.
gecko,am vazut ciresarul
..Dar,nu ti-e mila de gravidoase?

Am vazut si Ursuletul cumintel foooc!
Si pozici profi cu Matei si burtik.

Acum la treaba.
tuturor.
mami de TEA (1.04.08)
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela gecko,am vazut ciresarul ![]() ![]() mami de TEA (1.04.08) ![]() |
Uite la asta nu m-am gandit
...ca daca eu nu am mancat de vreo 3 ani cirese si nici nu am poftit la ele nu m-am gandit ca cineva ar pofti. Dar consolare pt gravidoase...nu erau bune...si patauuuuu...valeuuuuuO zi usoara stela si nu stiu ce te plangi...ca in poze arati radioasa
...si
mihatp spune:
'neata, multam de cafea gecko, prinde la fix. pentru prima data de cand sunt in campul muncii am adormit de dimineata. de fapt nici nu stiu daca am pus telefonul sa sune sau l-am oprit si adormit la loc
. iar de somnolenta... cu Luca eu adormeam pe mine, o perioada eram pericol pe sosele ca nu reuseam sa ma concentrez (asta a fost inca inainte de a afla ca exista, dar a continuat si dupa o perioada). la serviciu aproape adormeam pe tastatura. groaznic.
ciresarul e bestial, cum sta el cuminte pe marginea mesei!
stela esti uimitoare
! foarte bine iti prinde schimbarea de look, foarte foarte foarte frumoasa
! esti la concurenta cu printesa.
vali... ai nu stiu ce... ce dintodeauna mi-a placut! asa, ma uit la tine si stiu ca esti o dulce...
va place dispozitia mea de dimineata... odihnita cu o ora mai mult... ma dau la femei![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
gecko spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
Uite la asta nu m-am gandit ...ca daca eu nu am mancat de vreo 3 ani cirese si nici nu am poftit la ele nu m-am gandit ca cineva ar pofti. Dar consolare pt gravidoase...nu erau bune...si patauuuuu...valeuuuuuO zi usoara stela si nu stiu ce te plangi...ca in poze arati radioasa ...si TEA |
iaca ca am pierdut un "TEA"
mihutza11 spune:
neatza!
Gecko si eu am fost super somnoroasa cu Andra.. abia ma trezeam dimineata la 7 si la 16 cand veneam acasa mancam si ma culcam pana la 18 pana venea barbatul.. si la 21 cel tarziu picam de oboseala.. si se intampla si inainte sa aflu care era motivul.. nu mai stiu cat a durat perioada.. dar eram toropita rau de tot.. abia ma concentram si la servici..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
zozela spune:
'neata!
Iau si eu o cafea de Australia
,dau o tofifa in schimb-si fug la schimbat scutece puturoase.
Zi buna sa aveti!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
gecko spune:
Ha
...deci sunt in grafic cu somnoreala
Mihule, ca te vazusi. Am tot vrut sa-ti zic ca Patrick le transpira si in iarna australiana si acum in vara. Si par are cu mult mai putin ca Andra. Eu mai degraba am legat-o de tipul cersafului decat de lipsa calciului. In sensul ca lasa ca o minge uda pe cersafurile din bumbac satinat si culmea...mai putin sau uscat pe cele de frotir. Ma gandesc ca nu-i varia Calciu de la zi la noapte
Miha, cum e Luca??? Ati scapat de boli???? Si felicitari pentru calificativ...iar cand vei crede ca e vremea sa treci si la urmatoarea etapa
.
Bestione sta cuminte pe blat ca de acolo ma supervizeaza pe mine cand gatesc si imi da indicatii ce ustensila/ce condiment sa folosesc, in functie de ceea ce gatesc...tot stie
...exact ca tac'su si ca buna'su.
mihutza11 spune:
Gecko la asta nu m-am gandit.. desi ale ei sunt de bumbac 100%.. cine stie..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihatp spune:
gecko
, nu mai e responsabilitatea noastra (decat in masura practicii), e in seama naturii si al lui DD din luna noiembrie
.
miha...ca s-a ivit din nou tema, si luca transpira tare in ceafa. si eu imi fac uneori griji, dar n-am investigat. ma gandesc ca e si din cauza parului, ma bate toata lumea la cap sa-l tund (ca nu ma lasa sufletu sa-i iau iar buclele). nu stiu cat e de stiintific, eu auzisem ca daca transpira e lipsa de fier.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
bubu05 spune:
Buna dimineata ![]()
Am servit bombocino si am papat laptele cu cereale ![]()
Mimo, ce scrisorica dragutica ai facut tu. Si nu mai fi verde, ce, tu nu pleci la ski? ![]()
Pup un Dudelle destept foc 
Miha, hai ca-ti facem si galerie ![]()
Doamne, am vzut cum facea graviduta cu burta
bebele ce-o zice?? 
Azi vreau sa fac un tortulet pt. Vladut, Ionutul meu de maine