Puiuti de Randunici 2008!!(351)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mimo sigur au avut ceva carnatii aia Pfuuu...

Clodute-asta patim si noi cu Mihai,de cateva nopti.Ieri i-am "taiat" portia de tv,pc si inainte de culcare cu o ora,a mers Dan cu el afara,la o plimbare mica.A dormit bustean Mihai! Si la noi se asociaza trezirile cu dintii,dar suportam..In situatia voastra,cu bebe mic,mic,sigur e greuSunt convinsa ca-ti iubesti la nebunie,comorile,dar sunt convinsa si ca-i ca naiba de greu cu 2 pui asa miciNu pot decat sa te imbratisez virtual si sa te incurajez-va fi bine mami!!

Wooow,Nicoletaaa,ce de padaaa Ce drag e Matei,cum inoata el prin nametiSi paartiaa!!Suuupeer! Chiar ca parca-i altfel zapada,la voi

feteleee!!

Bai,e grozava femeia aia cu burta ei!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gecko,nici eu nu am fost mai somnoroasa ca de obicei,de fapt somnul este un lux pe care nu mi-l pot permite..poate cand vor avea baietii mici 4,respectiv 2 ani
La pranz cand Sam doarme fac lectiile cu David,sau fac mancare,iar noaptea ma trezeste de 2 ori sa pape lapte,plus ca asa sunt setata ca aud orice,nu am somnul linistit daaar sunt obisnuita si nu ma mai plang!
Clodute,rabdare,rabdare ca o sa isi revina
Inca nu m-am uitat la poze ca nu am avut timp....

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

aaa, Clodet, mi-am amintit, Zoze are dreptate, daca exista seara tv-taiat portia definitiv, Iulia CLAR adoarme mai repede si mai usor daca nu se uita seara la TV si eu sunt convinsa ca are legatura. Asa e, si mie mi-e tare mila de suferintele lor cu dintii ca stiu ce-i aia durere de dinti iar ei sarmanii nici nu realizeaza DE CE trebuie sa sufere dar...se pare ca nimeni nu e scutit. Va trece si asta.
Voi mai aveti alimente pe "lista neagra" pe care nu le dati puilor? Am o prietena cu baietel de 2 ani care ii da absolut orice (inclusiv porc, fasole uscata, ciuperci, deci ORICE)...
Si pt Gecko: in vremea gravideniei dormeam pe mine ziulica toata iar noaptea, mai ales in trimestrul 2 cand am inceput sa am acel ingrozitor reflux esofagian, cu un pirozis criminal, eram cucuvea; singura placere era taifasul pe la ore mici-mici cu alde Clau, Roxana Claudia, Ariel si alte cateva fete "de noapte"

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut pozele si filmul vienezilor, sunt paf , lata , verde, moarta Copii frumosi foc, zapada curata, un derdelus numa' bun, mami arata bestial cu caciulita si comenteaza EXACT CA MINE : iiii, i-ai lasat singuri oaaa, uite ma ce-au patit, vezi Si pe Herr A il doare la basca Le-a mai dat drumul o data singuri, uite asa Tare m-am mai distrat
In filmulet, la inceput, cine vorbeste draga nemteste sau am innebunit eu ?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, da, e curata pada la astia, o filtreaza inainte!

Mimo, da, asa face A, de-mi sta inimioara in loc!! Eram in dubii, sa pun, sa nu pun filmul... ma gandeam ca poate nu va uitati cu sonor... Si in nemteste pe alocuri vorbeste Stefan, cine oare? Mai sunt si altii, dar in plan secund...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nico super frumos la zapada acolo la voi! ce mi-e dor si mie sa ma dau pe-un derdelus..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Va multumesc pt aprecierile la adresa mea si a lui MAtei. De kg, cred ca am vreo 12 pana acum, adica cu vreo 6-8 mai putine ca la sarcina cu Matei

Da, nici eu nu sunt de acord sa bea atata lapte noaptea, dar Alin imediat sare sa-i faca lapte si n-am chef sa urlu noaptea la el. azi am avut o discutie si sa vedem la noapte ce va fi...Si nu, nu vrea ceai, cand simte ce e urla...

Valentina cu Matei si 35+ cu Luca; DPN: 7.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Clodute, eu cred ca are Patrick ceva daca se comporta asa. Eu de proba i-as da Paracetamol intr-o seara sa vad daca se schimba ceva. Daca da, e probabil de la masele. Cred ca nu trebuie ignorat. Trebuie sa inteleaga ca mami este langa el, ca face tot ce poate sa-i oblojasca ranile". Si micuta, si ei ii trebuie atentie, iar eu sunt sigura ca vei gasi solutia (wrap, de ce nu?). Cat despre culcat cu copiii in pat... la Stefan pana la trei ani nu am avut dileme, ca a dormit cu drag in patutul lui. Apoi ne mai vroia langa el si noi nu am ezitat, dar la el in pat (cu cate unul dintre noi). Acum mai vrea uneori sa doarma cu tati in patul meu si al lui, si iara nu-i bai. Pricepe ce si cum, ca e mai bine in patul lui (ne bazam si pe explicatia cu acarienii), deci nici vorba de dependenta acum. Cu Matei treaba sta altfel, el a urat patutul de la inceput, asa ca am dormit eu cu el in patul de o persoana din camera lui (mi-a fost si mult mai usor, ca l-am alaptat mult). Eu cred ca nu este un capat de tara asta daca nu doarme singur o perioada, in definitiv copiii sunt diferiti si au nevoi diferite... de ce ar dormi toti singuri in camera si in pat? Dar tu stii ce este mai bine pentru copiii tai, in timp vei capata un echilibru in a le oferi atentie, chiar daca nu mereu vei fi multumita. SI VA FI BINE, VEI VEDEA!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Valinu stiu daca mi-as face intr-adevar rau la coloana,fiindca ma gandesc ca orice miscare ma poate ajuta,dat fiind ca am ajuns sa merg chiar si o statie cu troleul,sunt anchilozata de tot,m-am babit rau...ce mama masii...putina antrenare nu cred ca mi-ar face rau.Ma tot gandesc ca poate si din cauza sedentarismului ma doare asa coloana..Si a frigului.Pentru ca asta vara nu aveam nik,acum ma doare de sus pana jos si dimineata ma scol anchilozata..In fine,un reumatolog poate mi-ar trebui.
Of,ce te mai zapaceste si Mateiutul...Tea nu a baut niciodata mult lapte...nu ajunge la 500 ml pe zi...dar parca bea cam mult noaptea Mateiul,nu stiu...seara papa bine?s-o trezi de foame sau de rasfatz pur si simplu sau sete?incearca cu ceai indulcit putin cu miere si lamaie,bun la gust,aromat,putin caldut eventual,poate merge si se potoleste.
Nico,m-ai spart cu diferentialul mareAici e buba...
Clodut,of mami,eu tot cred ca P simte ca te imparte cu Karo si de aici si trezirile...frustrarile....ofof...poate si ceva dureri de dinti si destul sa te zapaceasca..si eu tot asa as incerca,ca si Bubu,sa doarma tati cu el cateva nopti,tu sa-i dai mai multa atentie lui ziua si poate se va calma..Rabdarik.
Naty.Tea GUSTA din tot ce prinde la noi la masa, si zilele astea,neavand timp de gatit am facut o cura de cartofi prajiti si intr=o seara si crenvusti...a furat cativa cartofi,a furat si o bucata de crenvust,a gustat si din piftie de porc,si din ciuperci,si din carnat de sarbatori,nu a avut nik,dar nu inseamna ca mananca din astea..Fasole nu-i place deloc...Ea tot pe pasat sta,ca altfel inseamna ciuguleala,desi mananca f bine bucati,dar nu-i dau porc si nici nu-i voi da pana la 3 ani fiindca abia mananc eu...Asa ca la capitolul gustat o las in pace,dar vreau s-o tin departe de prajeli daca se poate pana s-o marita,nu-i dau mezeluri,porc,oaie,suc din comert,porcarii din astea.
Gecko,pazea ca mi-am adus aminte si eu ca dormeam pe mine ziua in sarcina si noaptea eram cam cucuvea si stateam la taclale pe laptop.Asa ca presimt ca va fi loza.

Ma intereseaza un sondaj:CATI COPILASI FAC LA OLITA?
A inceput sa ma streseze ideea,mai ales ca se tot opareste la fund,o ustura,imi arata ca o ustura,dar numai alergata prin casa sta la schimbat...Insa pe olita tot 2 secunde sta si nu dezbracata.

Cata?Luny?
NB.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Naty si Andra a cam gustat de toate (porc, fasole, ciuperci, etc), dar inca evit sa ii dau.. carnita ii place cam de orice fel observ, cartofii prajiti - ii plac (bine tot piureul e no 1), dar nu fac f des.. alte prajeli - a mai mancat piftelute, dar de cand a zis Bubu parca ca se pot face la cuptor e si mai bine.. daca stau si ma gandesc nu cred ca nu a gustat ceva anume (sa zicem parizer si mezeluri ca aici nu prea se gasesc, doar sa mergem la magazine europene- dar asta se intampla ff rar, ca-s cam scumpe, si daca e luam o pastrama si un cabanos de pofta).. deci parizer sau salam nu a mancat niciodata.. a mai mancat si pizza cu pepperoni (si ala e cam iute), dar ii dadeam mai mult partea fara...

Stela si noi inca suntem fara niciun reultat la olita.. deja stiu cand face, ca se duce intr-un anume loc in casa si vb acolo singurica, isi face treaba si vine apoi al mine toata putacioasa..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput