La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 246

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

nu stiu ce a fost cu mine astazi... ametita total am fost ( si cred ca mai sunt )
eram convinsa ca l-am felicita si pe Andrew John....
Iertare honey... si noroc ca nu s-a terminat ziua:

ANDREW JOHN !!!
La multi ani cu sanatate si noroc!!!
Honey, l-am admirat pe baiatul tau frumos si in fotografii...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

In alta ordine de idei, Andrei exerseaza, ca sa stie cand va veni ziua lui, ca are "dei ani" .
Si s-a hotarat sa ne faca fericiti si sa stea pe oala. Nu face mereu, dar si cand face un pipilica se bucura de nu mai poate. Ehe...daca tineam cont de conceptia conform careia copilul e pregatit de oala in jurul varstei de 2 ani, nu ma luptam cu Marc cu jumate de an inainte.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

La multi ani Ceska!Multa sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi!

La multi ani Saara!Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!

La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Salutare mamicute!!!

Miri, te cred ca esti foarte suparata si obosita, si stresul asta nu iti face bine.Incearca sa ma rezisti putin si totul va reveni la normal

LauriciD, imi pare rau ca ati inceput anul in felul acesta.Bine ca acum e mai bine, tin pumnii sa isi revina cu totul.

Fetelor, daca vreti idei de jocuri pt pici uitati'va pe siteu asta:http://pic1.piczo.com/happy-mother?siteid=3642124&pageid=30611062&linkvar=000043
Daca intrati pe pagina principala gasiti mai multe lucrui.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Laurici te pupam si iti dorim ca tot ce a fost rau pe anul asta sa fi trecut deja. Multumim si de aprecieri,dar te-ai uitat la pozele de anul trecut de la Craciun, cele noi sunt la sfarsitul abumului 1-2 ani.
Ceska,mama de super gaza dragalasa, La multi ani ! si de la noi.
La multi ani! pentru toti cei care poarta numele de Ion/Ioana

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helau helau!
sa ne traiasca Ionii si Ioanele! la multi ani! cu impliniri, fericiri si sarbatoare continua!

ceska, la multi ani! speciali! iti doresc sa-ti pui in practica dorintele cele mai ascunse si sa te bucuri de un sot asa cum il visezi! copilul e deja extraordinar, si cred ca asta ar implini cu totul viata ta!

la multi ani, saara maria! sa continue petrecerea! si sa te bucuri de dragostea si rasfatul celor dragi!

honey, e clar o lipsa de afectiune la ea. dar sa moara mortu daca nu-i zici vreo doo. ma ia cu dureri de cap in fiecare zi. nu va spun circul de azi pana la medic si inapoi si... ma rog. daca e singura, face crizele singura, si eu ii trimit salvarea ca o ghicesc dupa voce la telefon. pb e ca daca s eintampla sa ramana cu copiii o ora, doua, cu bruno in general...si i se face rau... de sunat nus ti sa sune, de iesit din casa nu vede sa iasa... deci e o bataie de cap constanta.

elle, si ramo, o trece, peste o saptamana. dar pana atunci mai am de trecut niste hopuri si cu ea si fara ea.

maine e ziua lui sacha dar azi am fost sa facem eco 4D pt bebe jeremy. au iesit niste imagini absolut inimaginabil de frumoase. am ajuns acasa si le-am comparat cu cele ale lui sacha si am ajuns la concluzia ca bebe3 va fi un frumos din prima clipa. ma asteptam la trasaturi de alien, stiti voi, dar nici poveste! daca o sa am umor o sa pun poze.

acu sunt in pline pregatiri de facut tort pt sacha. nu ceva sofisticat. o budinca de cioco in loc de crema, cioco alba desupra pe post de glazura si un decor mik. traditie, nah, de doi ani:) cadoul l-a primit deja de la bunica-sa, un sacun ou de la ikea. sunt innebuniti amandoi dupa ele. ca le-a luat fiecaruia cate unul...

pana una alta glicemiile mele sunt fix in pom. si nu mai lupt deloc cu ele. la cati nervi am intr-o zi...indiferent ce mananc, cand, cat de des si cat de aiurea, tot aceleasi valori catastrofice afisez. deie-mi insulina si am terminat balciul. kilele s-or duce ele, bebe 3 sa nu faca hipoglicemii si in rest totul e bine.

v-am scris un panegiric. tot asa catarctic:) dar in alta nuanta. pupici gramada.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Seara buna dragi zuzici! La multi ani cu sanatate si fericire!
Am avut placuta surpriza sa gasesc urari la adresa Alexiei care e si Ioana. Va multumim din suflet si le intoarcem inzecit!

Inca nu e gata ziua, asa ca profit sa urez Ceskai La multi ani!Multa sanatate si multe bucurii alaturi de baietii tai!

La multi ani Saara!Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, cuminte si fericita!

La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor si tuturor clopoteilor care au implinit doi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

La Multi Ani, cu drag, tuturor celor care poarta numele Sf. Ion (mari si mici)! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucuri bune!
La Multi ANi si pentru noul an! Sper sa fie pentru fiecare in parte un an mult mai bun si cu mai multea realizari!
La Multi Ani si celor ce isi serbeaza ziua de nastere zilele acestea (mari si mici)! Va pupam cu drag, multa sanatate si voie buna!

Cati si Matei

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna seara lume.

In primul rand LA MULTI ANI !tuturor Ioanilor si Ioanelor.
In al doile rand, in sfarsit avem net!!!!! URA !!!!!!

In al treilea rand, avem poze proaspete, de la petrecerea de 2 ani. Multumim tuturor pt. urari, desi nu am avut timp sa citesc din urma.

Revin.

Petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tuturor Ioanelor si Ionilor nostri!

Lauriciule tare rau imi pare ca are probleme Eleni Cum faci pana la urma, daca ea refuza prafurile? Bagi morcovi fierti, paine prajita/covrigei si banane la greu, poate asa se mai regleaza. Cred ca ai trecut-o pe lapte fara lactoza, nu? Sanatate multa
Gatta
Roli cum l-ai convins sa se aseze pe olita? Ca Thea sta 10 secunde si zice "GATA CACA!", dar nu face nimic, doar se preface ca se screme Felicitari pt reusita
Miri abia astept sa vad poze cu al treilea tau frumos te pup si iti urez putere si rabdare, ca trece repede inca o sapt

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput