La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 246

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ion,Ioana
Ceska
clopoteilor care au implinit 2 anisori

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 33+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Irlandeza,
am vazut o Patty mica si cocheta, foarte chic! Imi place de mor bretonul ei, aici ii zic pony.

Ca o mare egoista cred ca am uitat sa urez Ionilor si Ioanelor azi...
La multi ani!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana
[
Roli cum l-ai convins sa se aseze pe olita? Ca Thea sta 10 secunde si zice "GATA CACA!", dar nu face nimic, doar se preface ca se screme Felicitari pt reusita

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Ehe, trebuie sa recunosc ca Marc ne-a fost de mare ajutor. Desi el face pipi la wc, l-am rugat sa faca la olita, sa-i dea exemplu lui Andrei, pana va invata si el. Dar de fiecare data, cand ii schim pampersul ii fac o intreaga teorie cum ca e baiat mare si e rusine sa mai faca pe el si ca daca vrea sa mearga la gradi cu Marc trebuie sa faca la oala.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ceska, bretonul e taiat de mine, ca era lungut, ai intra in ochi, si dupa o baita, am bagat foarfeca in el, dar nu prea a stat, asa ca am taiat de mai multe ori ca sa fie drept, si a iesit asa. Oricum, prin primavara o tund scurt, ca o trimit in Ro. si o sa-i fie prea cald cu el lung. Sa mai creasca (Alexia), ca sa-i pot pune agrafe, sa-i fac codite, ca acum nu suporta nimic in par.

Petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata si la multi ani cu intarziere tuturor Ionilor si Ioanelor! De asemenea, la multi ani Ceska!

Eu probabil ca nu voi mai scrie o perioada...sau cel putin asa simt acum. Sunt ...foarte dezamagita de mine si trista.
Motivul il aflati aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146998

Am sa va citesc cu drag!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alina ba nu, nu sta in umbra : scrie !
E cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine. Scrie aici unde esti in familie si te iubim mult!
La fel ca in familie suntem aici si pentru lucruri rele, neplacute, suparari nu numai pentru voie buna.
Ai nevoie de prieteni aproape acum. Ai nevoie sa constientizezi ca nu este vina ta. Depresia este o boala. Si sunt convinsa ca o veti depasi cu ajutor specializat dar si cu umerii nostri care sa te sprijine la greu.
Nu stiu ce sa iti scriu acum dar sper sa intelegi printre randuri.
Eu te imbratisez strans, strans.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata!

M-am necajit rau de problema pe care o are alinush cu luca Nu-mi vine sa cred. Mai ales ca il stiu de 2 ani si este un copil asa de bun, de vesel, de destept... Offf!!! Alinush, iti scriu mai multe la subiect...

Roli, mare victorie asta cu olita. Incetul cu incetul se va obisnui. Mama mi-a spus ieri ca eleni a cerut singura olita de cate ori i-a venit pisu... Drept pentru care aseara la baie i-am schimbat pampersul pe care-l pusesem dimineata. Bine, a facut la olita si kk dar o punea mama din cand in cand... Fata mea cred ca a invatat asta din experienta dureroasa prin care a trecut. Diareea avuta a cam iritat-o la fundulet rau... Plangea si tipa "utula, mama, utula" adica o ustura de cate ori o spalam la fundulet. Si de fiecare data ii spuneam ca o ustura pentru ca face pe ea si nu face la olita...
La ele a mea mai conteaza mult si faptul catovarasii ei de la cresa au mai mult de 3 ani si ei fac cu totii la olita... puterea exemplului din nou...

Ramona, multumesc de site! am citit putin si sunt super idei. Si ma gandesc in special la dimitris pe care vreau sa-l antrenez in astfel de jocuri sa uite de calculator si desene ...

Eliza, Doamne cat de ametita am putut fi ieri...
Cum de n-am vazut ca emma era mai mica ? Plus ca eram nedumerita ca nu gaseam casuta impodobita de care vorbea ellenuta... E, nu-i nimic ca le-am revazut cu drag si pe acele fotografii si le-am vazut si pe cele noi astazi. Superba emma ta si asa de vesela... as da orice sa o prind si eu pe ele a mea razand in hohote dar eu nu reusesc nici sa-i prind fata

Mirikule,... sarbatoare maaaare astazi
SACHA
LA MULTI ANI CRETULIN BLONDUT SI FRUMOS !!!
SA CRESTI MARE SI CUMINTE, SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE SI NOROC SI SA FITI MEREU LA FEL DE FERICITI IN FRUMOASA VOASTRA FAMILIE !!!!

Cat despre mama,... hai ca mult a fost putin a ramas... Ce sa fcaem cu ei... sunt asa de dificili si greu de inteles unii oameni atunci cand ajung la o anumita etate... Si pe mine ma sperie anumite reactii ale mamei mele ... Ma rog la Dumnezeu sa ma pazeasca sa o iau pe aratura si sa-mi supar copiii atunci cand voi fi batrana...
Nu ne pui si noua poze cu bebe 3- alias Brad Pitt ??

Caaaaati, cuscrita mea draga, ! Ce mai faci ? nu ne spui nimic de tine, de mateias? sunteti bine?

Irlandeza, frumoasa foc Alexia ta, asa cum mi-o aminteam cu ochisorii aia deosebiti ai ei !!!

Laurici, am vrut sa-i dau lapte fara lactoza dar nu a fost chip sa o fac sa-l bea... a mancat orez fiert cu morov, telina si patranac la greu, stiksuri si grisine, banane uneori... i-am dat totusi lapte UHT dupa 2-3 zile in care nu mi-a pus gura pe laptele alalalt si de ieri i-am dat si putini cartyofiori fierti cu morcov. Vad ca merge bine. Ieri a fost ok, in dimineata asta la fel.de astazi va merge la cresa. sper sa nu o dau peste cap caci nu am posibilitatea sa le spun sa-i dea de regim mancare plus ca ea este extrem de mancacioasa si pofticioasa si ar vedea ce mananca ceilalti copii..
cat despre olita... stai linistita si nu o forta. Las-o pe ea si se va hotari cand nici nu te vei mai astepta. Citeste si ce am scris mai sus lui roli... la eleni s-a intamplat pur si simplu sa faca, sa vrea ea...

offf,
ma duc sa fumez o tigara sa ma gandesc la mititelul de luca...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Sacha Dimitris, la multi ani!!!

Sa fii fericit, omuletule atat de bonom (bon homme)! O sa fii in curand la mijloc, intre un frate mai mare si unul mai mic. Poate n-o sa fie usor dar la mijloc e cel mai bine, e cald si nu te "ploua"!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Alina023,
am intrat la subiectul dedicat. LalaD are dreptate. Nu te inchide si tu in tine. I-ati mult timp pentru Luca dar mai treci si pe la noi sa iti incarci bateriile.Ok?

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Azi e ziua 4 la gradi. Azi noapte a nins si am plecat cu saniuta. In fund nu sta bine ca n-are spatar si a stat tot drumul pe burta. Macar nu ii ningea pe fata. L-am dezbracat si ne-am despratit. Nu prea m-ar fi vrut plecata dar.... In 45 min merg dupa el. Nu-s buna de nimic, stau cu ochii pe telefoane si pe-aci la comp. OF!
Pe tocul usii grupei lui era un poster mare cu poza lui. I se ura bun venit si se aducea tuturor la cunostiinta ca in grupa rosie e un baietel nou, B. de doi ani.

Blogu` nostru

Mergi la inceput