La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 246

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Cristian Bogdan !

La multi ani Robert !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LA MULTI ANI, ROBERT! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Roberticu sa cresti mare, frumos si sanatos, sa fii plin de iubire si de noroc!

Elle inca nu am pus poze, cardul e la o prietena si mi-l aduce azi, sper sa am timp sa le pun.
Crista ce m-a distrat reactia Antoniei in fatza lui Mos Craciun Isteata foc

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ROBERT

La multi ani, frumusel mic si dragut! Sa fii sanatos, norocos si sa-i aduci numai bucurii mamicii tale iubite!

buna fetele

greu mai merge DC-ul asta .. noi am iesit cu sania pe afara .. 2 ore am tras la "jug" .. imi face bine miscarea.

roli ma bucur ca e bine la gradi si marc e fericit! cu mesele te inteleg prefect .. si la noi e un chin fiecare masa ..

anca nu m-am apucat inca de monti .. dupa ziua evei ..

ema abia astept sa incep si eu diversificarea .. voi astepta insa pana la 6 luni .. ti-am admirat baietii .. sunt doi frumosi! ce buflea e sasha .. cate kg are? anna are la 3 luni 7660g si 66 cm .. am facut masuratorile ieri la 3 luni ..

simonabb te voi trece eu in listuta. bine ai venit!

crista saaru-mana de ceiut. abia il astept. sa-mi zici cat trebuie sa-ti dau. da-mi pe PM nr tau. am ras de numa la faza cu antonia si mosu' .. pai mami .. daca fetita vrea un bb, poate vine pana la craciunul viitor, nu?

mada imi pare rau ca te-a dezamagit vacanta asta. am vazut pozutele, ce locuri frumoase ati vazut. si sofiuca .. e o dulceata de fetita!

eliza mor dupa ochisorii emmei .. e superba! si ce tinuta frumoasa de craciun .. iar decoratiunile .. tare frumoase! ce casuta de vis .. nu avea cum s-o rateze mosul la cat de frumoasa e!

pupici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Mada, am citit si eu pe blog aventura voastra de anul nou, imi pare rau ca nu a fost asa cum v-ati asteptat si ar fi trebuit sa fie. dar cred ca este un caz izolat de oameni care nu stiu sa faca turism. uite o colega de-a mea a fost de Revelion in orasul Fagaras si a spus ca a fost de vis, mancare, bautura, muzica.

am vorbit mai devreme cu Mithu si ma intreba daca mai organizam vreo intalnire cu clopoteii anul acesta. ce ziceti, ne bagam?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 27+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Robert, baietel scump, la multi ani cu sanatate, oameni buni, lucruri frumoase si zile cu soare!! Sa cresti mare si sa ai noroc in viata!

La multi ani si clopoteilor care si-au sarbatorit zilele de nastere in zilele cat am lipsit de pe forum. Numai bine va doresc, sa cresteti mari si sa fiti fericiti!

Zuzici dragi, va doresc din sulfet un 2010 care sa va aduca multa dragoste in suflete si in jurul vostru, sa va aduca veselie si voie buna, sa va aduca prosperitate si mai presus de toate sanatate voua si familiilor voastre! La multi ani!

Am intrat si ieri, insa nu am apucat sa scriu. Am vazut poze de clopotei si mamici frumoase, am citit cum ati petrecut de sarbatori, dar eu o sa revin cel mai probabil joi sa scriu despre noi mai in detaliu.
Ce pot sa va spun este ca am petrecut sarbatorile cu ai mei, sotul si copiii. O sa va detaliez insa si ceva ce ma framanta f tare dar despre care nu ma simt capabila sa vorbesc acum.

Va imbratisez! Mi-a fost dor de voi!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

ROBERT sa cresti mare si sa-ti bucuri mereu parintii.

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Elle multumim, dar casa din poza nu e a noastra, am vrea noi . Am fost sa vedem una din casele cele mai decorate din zona, avea 75000 de beculete, animatie, muzica, un hobby dus la extrem as zice eu, dar a fost frumos si gratis.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Robert!Sa cresti mare,sanatos, norocos,istet si sa-ti bucuri mamica clipa de clipa!

Mary chiar vb cu sotul meu la intoarcere ca ar fi fost mai frumos in zona Fagaras-Sibiu, acum depinde f mult si de agentie, eu am aflat dupa ce am platit agentia care s-a ocupat de rezervari si nu este una de incredere.

Am vazut si eu pozici cu clopotei adoabili dar nu enumar ca sa nu uit pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinus te asteptam cu drag sa ne spui pasul tau!

eliza ah .. si eu credeam ca e casuta voastra .. dar daca stau bine sa ma gandesc, pe individul asta nu l-au aratat si pe la TV?

pup clopotimea!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput