In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))
Raspunsuri - Pagina 11
digutix spune:
hello
ms fetele de sfaturi in legatura cu aparatul foto.nu ma gandeam ca ma va costa atata...
mihi draga de tine cum mai rezisti....?cu gandul la tn si bulina mica si azisa fie bine.
no mai fetele cand facem o intalneala ca io disper in casa.sau mai stam sa ne revenim din sarbatori?
lui timo nu-i place frigul si cand iesim daca rezista o ora e muuuultse fatzaie un pic si dupa aia ma trage sa merem acasa
sa aveti o zi faina
Giova spune:
Neatza!
deci Mihi inca esti pe baricade, chiar prin oras. ne rugam si azi pt. tine si bebitza. sa dai un semn. misto iconul de la semnatura.
Dorina ieri facusem niste ardei umpluti la cuptor, am uitat sa-ti raspund.
Diana nici ai mei nu se prea omoara dupa iesit afara cand e frig. Edi deocamdata nu comenteaza, sta in carucior si adoarme....marco se plange.
Claudia nasol cu mancatul de prostii. acum ca ai zis mi-am amintit de o prietena care tot asa...a primt siropuri din Ro pt. pofta de mancare a copilului.
si o zi faina sa aveti...eu sunt prin zona.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
andanii spune:
mihi sunt cu gandul la tine , ma rog la dumnezeu sa-ti fie bine si sa o tii pe bebelina cat mai repede in brate
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Mihi spune:
dragelor...nu nascui...nu vrea sa vina...daca nu nasc marti iar merg la control...ma suna Laurelu...
va pup pe toate si mulltzam de rugaciuni...am nevoie de ele ca de aer...
ma duc sa-i parchez pe copiii...ca-i tarziu rau...
mihi 40
Giova spune:
deci esti tot 2 in 1...nu vrea printesita afara...ii place la caldurica. ne Mihi pt. voi!
_
claudia74 spune:
Mihi face nazuri deja a mica off ce te mai chinui vai de curu tau,no lasa ca ne rugam every night ptr tine draga noastra,linisteste-te ca suntem alaturi de tine.
La noi nimic nou,zapada si frig,ieri am fost cu Andi la karate dar mio inghetat sufletul aoclo in sala de sport si Andi avea piciorusele vinete,la asta e mentalitatea unde sunt copii cat mai rece sa fie,salile de sport din germania nu se incalezesc deloc,stiu ca avea si Deni traume cand avea sport asa ca nu stiu daca vom mai merge,Andi venea in bratele mele de frig la 10 min............poate la primavara
Dana ati fost la medic?
Ioana a inceput Marco gradinita,mai respiri si tu?
Miro ne gandim la tine.
Diana vrei iesire,hai ca vin io la tm,atunci ne vedem zilnic
Laurelule numai fusai pe mess fata,next time.
Aido ati venit home de la Marea Neagra?
Gabelu what's up?
Cristina ma gandesc la tine si sper ca ti-e bine.
Dorina ,Laurica resitanca ,Corina (Yasmine) o vad sa pt viitoare si ea trebuie sa nasca curand.
Va las ducem tratative de mers la gradi
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
andanii spune:
neata fetelor '
am aparut si eu la lucru si va servesc cu chifla de casa facuta de mine si ceai negru "IRish cream" de la Tekanne ... f bun
am fost in dimineata asta la laborator sa-i ia sange la Andrei ....asa de frica i-a fost ca abia curgea sangele ... doamne cand era mic nu era asa fricos diseara primesc rezultatele pe mail marti mergem din nou la doctorita de familie si apoi vedem ce decide ea in functie de analizele astea .
mihi draga nici nu ma gandeam ca nu ai nascut ieri sa stea beby cat vrea acolo numai sa fie bine
claudia cum adica nu incalzesc ??? si e normal asa frig sa faci sport ??? io nu as putea sa ma misc pe frigul ala ce aiurea ... doamne ce mentalitate au si nemtii astia
pup trupa ..... o zi faina
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Giova spune:
Claudia, marco merge la gradi din 4 ian., de cand am venit acasa. Nu are incotro, caci nu am chef sa platesc, daca el sta acasa si nici nu ma descurc cu amandoi.
destul ca e super mega marait Edi si nu pot face mai nimic de el prin casa.
sper sa reusesti sa-l convingi pe Andi sa mearga la gtradi. e mai bine decat sa stea acasa....
Nasol cu frigul din salile de sport....
, fug pana la Iana ca sunt reduceri si am vazut pijamale cu Thomas si Power rangers.
_
andanii spune:
da, da .... am primit si eu mesaj de la Iana ca au reduceri , trebuie sa dau o fuga .... poate gasesc ceva la cioara mea in centru mergi giova ??? sau in kappa ????
ANDANII
digutix spune:
saluti fetele
deci mihi suntem alaturi de tine si azi,sa ai o zi usoara
ioi claudia nu mai du copilu in sala aia inghetata.aia-s dusi cu pluta....
dana sa de-a Dumnezeu sa aveti analize bune!
ioana spor la shoping, pijama cu thomas zici....poate dau si io o fuga dar stiu numa iana de langa kappa, ala din centru pe unde e?pai ce-i cu edisor de-i asa agitat?o fi de la eruptia dentara...
timo al meu continua sa vina noapte de noapte la noi in pat...mai dar are orele lui, pe la 1, 2 asa...si nu-i chip sa-l duc inapoi la el.vrea intre amandoi, altfel nu mai adoarme linistit.nu stiu ce l-o apucat.
gabi nu ti-o venit chefu de net?va pregatiti de tabara?
aida cati dinti mai are grasunu pufosu?