In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
am venit....era nebunie acolo...i-am luat doar pijama cu Power rangers, cele cu thomas nu sunt la reduceri si le-au scos temporar din magazin. merg cand se termina nebunia.
Diana eu merg la cel din Kapa, mai e unul pe Alba Iulia, dar ma enerveaza centrul din cauza de parcari lipsa.
Gabi chiar asa...pe unde esti? sper ca sunteti ok.
Dana sunt o groaza de haine, eu le-am mai luat si din Z, acum i-am luast numai la Marco ceva hanorace si pijama. mai mergem si in It weekendul viitor si de-aia nu ma avant eu asa.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudia74 spune:
ce fain de voi cu shoping si cu oras fain
la noi tot minus grade,m.am saturat
eu intorc casa asta zilnic cu curu-n sus : curatenie,mancare,spalat,mi-e rau deja
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
claudia74 spune:
cititi aici despre vaccinul antigripei porcine
http://carareauniversului.blogspot.com/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Salutare fete dragi!
Cred ca Miro mi-a plasat mie "calitatea" ei de-a intra pe aici ca acceleratul prin halta, asa ca va zic repede ce am de zis si fug. Am vazut ca Mihi-i inca la faza de "Kinder cu surprize", asa ca-s pe bericade in fiecare seara la rugaciune, pana la victorie!
Vorbeati voi, Ioana si Claudia ca vi-s baieteii miculuti (Marco, respectiv Andi), dar de Vladut al meu ce ziceti??? Ati vazut cum arata la 6 anisori??? Noi (eu si sotul preferat) ne-am hotarat ca in februarie sa mergem cu el la un endocrinolog sa-i facem analizele hormonale, ca sa fim siguri ca nu-i vorba de o carenta de hormoni de crestere ci doar de un ritm mai lent de crestere ...
Sper sa ne lamurim si noi ce-i cu pustiul, ca ne-am saturat de incertitudini si sa tot stam cu gura pe copil ca nu doarme, sau ca nu mananca destul ca sa creasca
... Sper sa fi luat decizia corecta.
In WE ce faceti???
Noi cred ca sambata bagam o geana pe la socro si-o tura de shopingareala la Carffoure.
No, hai ca fug! si-un WE de vis va doresc, alaturi de cei dragi!
P.S. Sa nu uit: am pus pe Webshots, in sfarsit, poze din vacanta_la_munte
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
claudia74 spune:
fata ce poze aveti minunata familie, super distractie super tara avem si super comentariile tale .)))love u
bravo si noi vroiam sa mergem la endocrinolg dar nu ne.am mai dus,astia si-asa nu intelegeau ce vrem noi
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
Mihi spune:
Multumesc dragelor...pt rugaciuni...pt sustinere pt tot...inca tot 2 in 1...num aca deja incep sa-mi fac griji...pana acu am nascut provocat...ca asa au vrut dr-ii si am acceptat si io...si poate uterul vrea iar provocare...
de azi avem si noi centuri galbejite...in rest nimic nou...
Pisicutza ..si Arpi e mai micutel si tot 6 anisori are...si dintre toti 3...el a fost cel mai lung si cel mai greu la nastere...sa-i dam la baschet...
va pup pe toate
mihi 40+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Raportez status Mihi: 2 in 1 pana acum
Sunt bine, sunt bine, dar nu am mai apucat sa intru. La lucru nu am cum, ajung acasa la 18 si parca a intrat timpul in sac, nu mai apuc sa fac mare lucru. Dar imi intru eu in ritm si fac eu cumva sa mai intru seara.
Vad ca sunteti in parametri.
In tabara o ducem weekendul viitor pe Eva, saptamana asta de miercuri a stat acasa ca nu s-a simtit prea bine, era palida si obosita. S-ar putea sa fie tot de la crestere sau ceva lipsuri prin organism. Luni mergem la Malai si vedem ce zice.
Pupez toata lumea!
Giova spune:
nEATZA!
HAIDETI LA O !
Ieri am umblat cu treaba toata familia...azi prin jurul casei.
Dorina superbe pozele, misto ca ati prins putina zapada. in ce consta testul ala? se ia sange? Marco s-a lungit, eu imi fac probleme de kg astea putine.
Gabi sper sa nu fie nimic grav cu Eva. super ca o duceti in tabara...e aia pe care a castigat-o, nu?
Claudia voi nu aveti acolo magazine? e sat? nu stati pe langa un oras mare...au nemtii asa preturi bune la reduceri...nu ca aici.
Mihi draga de tine in ce stadiu mai esti? ma pt. voi sa scapati repede si bine! fete dati de stire despre
si bebelina.
si o duminica frumoasa sa aveti.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
claudia74 spune:
si eu pe acasa de dim,mancare mai am,poate fac o praji,dupa-masa lucrez :((
Mihi cum esti azi?
Magazine sunt in orasele mari,ce sunt la sute km de noi,cel mai apropiat oras e la 20 km dar nu au cine stie ce magazine acolo :(((
Duminica placuta va doresc
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
Mihi spune:
Saluti...io tot asa...2 in 1...vad ca voi absentatzi...sper ca sunteti ok...si va distrati cu familiile voastre...
mihi 40+