In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

alooooooooooo,acu am venit de la munca,peste jumate de ora rugaciunea da?
Mihi pe unde esti,tat home ?
O seara placuta va doresc.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Clau

Dragelor voi care cum ati nascut?...la termen au ba?...io incep sa ma stresez...

nu mai dorm de pe la 5 jumate cred...o cerut americanu apa...oricum am un somn treaz...

sa aveti o saptamana faina...va pup pe toate

mihi 40+

http://www.orthodoxphotos.com/books/LFC/rugaciune.shtml

Mergi la inceput

Mihi io la Deni da la termen nu ma intreaba ca numai tin mint acu 15 ani ce si cum......... la Andi in sapt 39 mi-au facut cezariana,dar stiam ca voi face cezariana deorece nu a fost intors,insa dont worry eu cunosc cazuri care au nascut si la 2 sapt dupa termen,aici medicii nu au vrut nicicum sa intervina,au lasat-o pana a nascut normal,insa cel mai i mportant lucru e sa fie controlat zilnic bataile inimii la bebe,nu stiu fata ce sa mai zic,imi pare rau sincer ca te chinui si psihic si fizic draga de tine ,mai bazaie si tu pe Hrubaru,poate ti-o provoca nasterea suntem alaturi de tine,try to relax sweety .

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
of mai Mihi imi pare tare rau ca nu vine printesa si te tine in stres continuu.
eu pe marco l-am nascut la 39 si o zi, iar pe edi la 37, caci s-a rupt apa la 36 si 6 zile si mi-a provocat-o in ziua urmatoare.
Dr. meu daca depaseai termenul provoca nasterea. Hrubaru este un super dc. stai linistita ca stie el ce face...parca o sapt. peste termen e ok.
Claudia nasol ca nu aveti nici un magazin mai mare in apropiere.

o sapt. buna sa aveti!
fug la treaba.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am uitat galeria:
HAIDE MIHI

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!

Eu sunt dupa un WE de planton, in care Ducu mi-a facut rosu in gat cu febra, scaune diareice, vome si maraieli de mare spectacol, drept pentru care a trebuit sa-l cocoloshesc asemeni oului sub closhca. Datorita acestei "surprize" neplacute pe care mi-a facut-o vineri, sambata n-am mai mers la Arad ci am stat cu el acasa, in timp ce al meu si Vladi au plecat la soacra-mea, sa nu se supere madama ca ne-am anulat cu totul vizita la 'mneaei. Ieri mi s-a parut ca si Vladut arde un pica in zona gatului si-am observat ca-i cam rosu pe bolta, de-a stanga si de-a dreapta omuletului, asa ca l-am trecut rapid pe bioparox si azi i-am lasat pe amandoi acasa.

Ioana, lui Vladi vrem sa-i facem investigatii la endocrinolog, la Louis Turcanu, iar pentru aceasta trebuie internat vreo zi - doua. Cred ca se fac analize la sange si ceva ecografii. Nu stiu exact, dar am inteles ca fara internare nu se poate. Eu, in locul tau, nu mi-as face griji din cauza lipsei grasimii la Marco, pentru ca fiecare copil asimileaza si "arde" calorii in mod diferit. Si decat obez, mai bine un pica mai slabut. Iar daca-i o fire mai energica, asa cum este Vladut al meu, care zici ca bea spirt dimineata, nici nu-i de mirare ca nu pune carnita pe el.

Claudia, tu macar lucrezi in localitatea in care stai, sau faci naveta si la serviciu??? Ca tare tarziu am vazut ca ai venit ieri de la job! Eu, in orice caz, continuu sa-ti admir lupta pe care o duci in fiecare zi de a fi acolo unde esti, impotriva raului general pe care ti-l provoaca si te imresoara din toate partile. Bine macar ca-ntre peretii casei este armonie acuma . Vorba protevistilor: jos palaria in fata ta!
P.S. La cate saptamani zici ca l-ai nascut pe Andi, ca-s shocata????

Mihi, ma gandesc la tine si esti prezenta in toate rugaciunile mele, impreuna cu "printesa rasfatata" care nu vrea sa se dea dusa de la caldurica din burtica. ... Asta ca sa creasca si mai tare suspans-ul si sa va faca s-o doriti si mai tare ...
...Eu pe Vladi l-am nascut la 36 sapt si 6 zile, iar pe Ducu la 36 saptamani si 4 zile, drept pentru care intre ei sunt 2 zile diferenta (17, respectiv 15 octombrie) amandoi fiind conceputi in aceeasi zi a anului si veniti pe lume usor prematur . Asa ca ... nu te prea pot ajuta cu sfaturi si sugestii .

Gabita, printesa ta frumoasa si astept cu nerabdare vesti despre starea ei de sanatate! Sper sa nu fie nimic grav si sa va pregatiti temeinic pentru tabara. Nu-mi spune de intrat in ritm, ca si eu abia ma adun: parca-s toata bucatita si azi gasesc un ciob, maine altul ... pana la finele anului m-oi reconstitui si eu, sa am ce "sparge" la bilantz si sa-ncep la anu' de la capat cu adunatul ... Ioooi, bat campii, jur!
si sanatate maxima va doresc.

Laurelu drag, tu nu mai zici nimica??? Ce mai faci??? Maya mica si frumoasa-i la gradinita??? Hai, zi si tu ceva!

Diana, cu intalneala ... cam greu! Pe mine, una, ma deprima zilele astea infinit scurte si cum martea, joia si vinerea sunt tocmita cu karatele, iar in celalalte zile am multe de facut prin casa, nu-mi prea pot permite cu una-cu doua sa "evadez" din rutina. Dar la vara-i altceva! Ce fac copiii??? Timo-i bine??? La doctor cand mai mergeti??? trupa!

Aida ce mai face??? Mai stie cineva ceva de ea si foca mica si dodoloata???

fetele si va las sa va delectati cu cateva instantanee din timpul intalnirii de gradul "0" dintre cipandeii din dotare si Mos Craciun!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Dorino am modificat,am scris pe intuneric de dimineata :))))) tu ti-ai facut temele de nota 10 cu felicitati ,da fac naveta dar nu mult,in 10 min is acasa,ca e dintr-un sat in altul,situatia e cam tensionata la munca si cred ca imi bag picioarele in ei si in mentalitatea si caracterul lor mai dar tu cam repede ai nascut!
Giova spor la treburi,pupam baieteii smecherasi.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

salutare fetele la inceput de saptamana!
mihi draguta , continui sa te port in gand si ruga.nici eu nu prea pot sa te ajut in legatura cu dpn urile.eu amandoi i-am nascut cu cezariana, pe timeea la 38 pe al mic la 39.eu cred ca se poate sa fie si o mica eroare in ce priveste dpn urile date de medici si ecograf.sunt sigura ca totul o sa fie ok si saptamana asta iti vei tine printesa la piept.
dorina piticiilor tai nu prea le-a placut burtica....sanatate multa si sa treaca rosul in gat si febra.noi saptamana viitoare ne infatisam din nou la tanti doctor.timo e ok , din ce in ce mai neastamparat.
claudia poate iti gasesti si tu altceva de munca si ii lasi balta pe astia.ca prea te streseaza.
aida are poze noi si videouri la contul de pe webshoots.foca aia mica mi-a luat ochii, atata ii de dulce.aida poop grasunu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

dragelor...sunt pe acia mi-o lasat al meu leptokul...

Diana ma bucur ca-i bine Timo...

Pisikutza...sanatate la bolnaviori... si io am oprit pe Arpi azi acas mucaie o tzra...

Clau......

Giova......

Gabi......

Laurelele......pe unde sunteti?...sper ca sunteti ok...ia dati cu pamatufu pe acia

mihi 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

haide mihi .... asteptam bebelina roza

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput