In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
Giova exact carente de calciu mi-au iesit in ro la Andi dar lactate nu prea vrea,faptul este ca nu manca numai tampeni,voi stiti ca Andi nu manca nimic mancare gatita, abia abia supa cu galuste din cand in cand, cartofi prajiti,snitzel,pizza si spagete fara sos,el nu manca fructe,legume,salata,nimic,mazare,nimic, ou manca din cand in cand,nu-i mai plac nici cremvursti,paine cu pateu numai de un fel de pasare o iau razna nu manca un mar,o banana sa numai zic de alte fructe
e schelet dar niciodata nu am primit vreun sirop sau ceva ptr el,imi ia mama din ro si imi trimite odata pe an ii fac o cura cu ceva siropuri,cavit i.am dat, o iau raznaaaaaaaaaaa
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
ma alatur si eu...peste juma de ceas
sa nasca usor Mihi
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
claudia74 spune:
Monule tie cum sa-ti mai explic cat de mult te iubesc,Dumnezeu sa te ocroteasca in veci pe tine si pe familia ta si pe toti cei dragi tie.Amin
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
gonghy spune:
Ceao fetele.
Am sunat-o pe Mihi dar nu raspunde ori e la spital ori e acasa dar cu treaba si nu aude telefonul sau poate culca copii.
Dar cu siguranta o sa auzim vestea ca a nascut poate de la ea sau de la alte fete.
Eu acu merg in pat ca mi-s intoarsa de la amiaz mi-a fost o greata la lucru,m-a durut capatzana si acum parca am chef de stat numa la orizontala.
Intru maine dupa masa sa mai pove.
Noapte buna.
Giova spune:
noapte buna fetelor.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
monica-elizabet spune:
clau, stiu cum e cu sclifositii mici...poate-or mai creste si-or manca si ei mai multe...
va pe toate si pe micuti, o seara buna
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Mihi spune:
Dragelor acu reusii sa intru...azi am umblat toata ziua dupa saltea de cocos...pana la urma m-am intors la prima locatie adica Kapa...am strabatut orasul in lung si-n lat...va pup...nu nascui ...ziceti ca va rugarati pt mine la 22?...apai pe la ora aia zici ca o luai razna cred ca scosarati ceva dracusori din mine...numa ca imi cam terorizai familia
...Va multumesc mult...dimi la 8 -8.30...ma prezint la Bega la control...io nu simt sa nasc maine...poate poimaine...fac o Emineasca...multumesc mult...am nevoie de rugaciuni...de divinitate ca ma simt pierduta in spatiu si timp...
mihi40
claudia74 spune:
fata lasa plimbarile,ca e pe vine,ne vom ruga si azi seara tot asa,te incearca Mihi......... si printesita e cam lenesa,dai 2 la curulet din partea noastra ii mama ta la tine? sa scrii daca mai apuci dupa control,eu cred ca iti vor rupe apa la control si ramai acolo
fata sa scrii un sms la Laurelu ca vad ca Gabelu disparu
ioi ce emotionta is sa moara calu
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10