Scandinavii au murit! Traiasca Scandinavia!
Raspunsuri - Pagina 16
Andrada spune:
Ce ochi ai, vazui poza dar nu observai ou'
Si eu am facut asa ptr nush ce concurs zilnic am acu cel putin 30 de oferte sa mi-o mareasca cu 2 cm
Sabina spune:
queen anne mai iegzact:D, are si otoman.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
doruletz spune:
lilanda, daca vrei ou de cumparat, vazui acilea un reportaj despre o firma care propune sa-ti creezi singur mobila "design".
Uite acilea un fel de ou, iti alegi tu culoarea, materialu etc si ei ti-l fac "pe masura" (in China evident)
http://www.usineadesign.com/catalogue/fauteuils/1804/fauteuil-design-tendance-pop-asymetrique-mesh
Sunt si alte mobile interesante p'acolo si nici nu sunt preturi d'alea astronomice de care ziceti voi.
lilanda spune:
doruletz, interesant siteu' ala!! V-am innebunit cu scaunele, nu??? Imi mai place si www.kadec.dk/ikoner/juli_05_corona_stol.htm" target="_blank">Corona stol al lui Poul Volther, da' nu-i asa comod ca ou
Sabina e super fotoliul tau. L-am remarcat in pozele de Craciun :))
Io-mi cumparai mai acu' vreo trei ani un fel de sezlong mai ieftinut si l-am personalizat. Acu' toata lumea ma intreaba de unde l-am achizitionat?!! Hai ca incerc sa fac o poza, sa vi-l arat.
arboria spune:
Se vede, lil', se vede
Cu ce l-ai captusit, cu burete?
Schema de culori e una din preferatele mele: alb-negru-rosu (alta fiind verde-albastru, iar alta sand-sage-brown).
Ilie are si el fotoliul lui? (nu glumesc)
lilanda spune:
Nu-l captusii cu nimica, i-am schimbat doar fatada :)) Pe dedesubt e un plus cacaniu, motiv pentru care scanu' era mai ieftin cu freo 2000 de kr. Si am folosit metoda drapajului la croit husa: de la 3D la 2D. M-am cam chinuit si nici acu' nu-i terminata partea de jos
Monseru' doarme pe canapeaua din spatele fotoliului si o cam zgreaptana. Noroc ca-i pielea buna!! Mai are si-un covoras pe parchet, pe care-l stringe tot sub el. Al tau pe unde sade?? Io-i cumparai si paturici canine si-un cos, da' n-avu nicio treaba cu ele, asa ca le-am donat toate socra-mii care are un Golden Retriver jucaus, Bongo!
arboria spune:
Asta "micu" n-are loc in casa si nici nu-i place. Desi e setter, cred ca e o variatie, eu as numi-o Campigenus Vagabondus, ca ii place sub cerul liber si fuge de acasa de cate ori se consuma bateria de la zgarda cu soc electric. Are perna din aia mare, pe care o trage cu dintii in cel mai neacoperit loc din gradina si sta pe ea, in ploaie.
Ca si Ilie, nici Romeo nu e amator de jucarele din comert, dar s-ar juca si cu un cartof, daca se gaseste cineva sa i-l tot arunce.