Scandinavii au murit! Traiasca Scandinavia!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Lene mare monsher,lene mare...io m-am saturat de:
1:nisoare zapada ninsoare zapada-frig
2:colege la servici care dupa ce ca-s proaste facute gramada,rasfatzate de mici si habar-n-au ce inseamna de fapt o viata grea,incompetente si cretine.Si rele!Rele!Unele cu altele,ceva de groaza
3:de criza mondiala care e scuza ca sintem in crize permanent,ba financiare,ba psihopupu:)
4: parinti incompetenti(asta tot de la munca mi se trage).Aia care daca tzipa/urla cupilu stau drepti si fug repede sa indeplineasca dorintza respectivului cupil
5:prostie in general si indolenta

Voi v-ati saturat de ceva?
Ma duc sa inchiriez repede ceva..lu cuno nici nu-i zic la multi ani,uite asea:)Nu vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Chiar daca nu il vezi din cauza norilor, soarele e acolo si straluceste mereu.

Hai sa privim www.youtube.com/watch?v=17jymDn0W6U" target="_blank">situatia in ansamblu (fa imaginea mare, pe tot ecranul)

Pup mama rayu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

f frumos filmu da' ce folos ca soarele straluceste acolo unde io nu pot sa profit de el?

io nu pot sa zic de ce m-am saturat ca as scrie pâna maine, mai usor ar fi sa zic de ce nu m-am saturat:
de vara
de caldura
de vacanta
de o calatorie intr-un loc nou
de dolce far niente pe o plaja in caraibe
de
etc

Mergi la inceput

Din pacate, sau din fericire, totul este in mintea noastra. Daca vrei sa vezi soarele tot timpul, il vezi. Daca nu, atunci nu il vezi nici in desertul Atacama, ziua.

Din ce ai scris tu mai sus, am retinut ca nu te-ai saturat de calatorii si de *. Cred ca este tot ce conteaza.

Sa aveti o noapte si mai ales o zi!

* am inteles ce implica smiley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

se pare ca februarie e una din cele mai nenorocite luni din an:)
Rayu, io m-am saturat de mine ,uneori sunt cam nesuferita :D

foarte frumos e colo sus....vb lui Gh, Luna sus! Luna maie sus!
astronom il face mama.

Doru, simt un oaresce dor de duca? :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

fetilor, daca vi s-a urat cu binele, cum zicea bunica mea, ia de va uitati la filmuletele astea din Coreea de Nord, ca sa va ajute sa puneti lucrurile in perspectiva (si da, imi dau seama cat de propagandistic suna indemnul meu
Ia de va www.vbs.tv/search?key=north korea&commit=Search" target="_blank">uitati

Imi cer scuze nevorbitoarelor de engleza in mod curent, dar merita vazut si doar pentru imagini, si ridicat parul pe dupa ceafa. Dar recunosc ca nici limba de lemn - varianta engleza nu-i de lepadat

oricum, eu am avut rabdare si m-am uitat la toate 3 episoadele (in total o ora) si pot sa spun ca imi vine sa pup pamantul pe care calc, sa-i pup pe sefi, umbrela, cafeaua pisoarca de la automat, iarna, zapada, soferul de autobuz, lipsa de soare, tot ce misca!

nici nu mai stiu ce am vrut sa va zic de fapt !

ah, lilanda, splendid scaunul!

doruletz, daca te intrebi ce fac Mitica sau Enescu cand nu-i vede nimeni, poti sa le pui fie camera de filmat la gat, fie GPS. Un cetatean german a avut aceleasi dileme pisicesti ca si tine, si a inventat o camera de filmat, pe care a protejat-o de ploaie si i-a pus un declansator automat, pe care a agatat-o la gatul pisicului sau, Mister Lee. Rezultatele hoinarelilor acestuia din urma sunt documentate www.mr-lee-catcam.de/pe_catcam1.htm" target="_blank">aici Se pare ca pisicul avea niste randevuuri pe sub masini cu alte pisici, printre alte aventuri
Neamtul, intreprinzator fiind, a lansat in productie aceasta camera, pe care poti sa o cumperi si sa o instalezi si tu la gatul motanului, ca sa-ti satisfaci curiozitatea.

Apropos de animale, catelul asta al meu e un pic cucu la cap. Cand merg cu el la plimbare, daca s-ar tine cineva dupa noi si ne-ar filma, ai zice ca suntem intr-un film politist intr-o scena de urmarire. E asa de alert si se uita atent in toate partile, invartindu-si capul ca un girofar, ca ma baga si pe mine in alerta, de ma uit si eu in toate partile, ca el Avem niste iesiri de o intensitate de nu va pot povesti. Singurele momente de calm sunt cand isi verifica e-mailurile lasate de alti catei pe la radacinile pomilor. Dupa care, din nou, alerta maxima ! Haha, crazy. In casa insa e ca un mielusel, bland, cuminte si prietenos.

Hai ca v-am pupat si take it easy, e deja miercuri, mai avem un pic si vine week-endul. (la voi mai repede decat la mine, avantaj eu!

Mergi la inceput

itsme, Coreea ca ccc Coreea, dar in Congo ai vazut cum e? Vrei sa citesti ceva? Uite www.nytimes.com/2010/02/07/opinion/07kristof.html?partner=rssnyt&emc=rss" target="_blank">aici

Sa fim fericiti aici si acum, ca se poate si mai rau.

Imi place cucu de catel al tau

LE: un alt www.dailycotcodac.ro/" target="_blank">link, spre un blog pamfletist, relativ recent aparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

din pacate mie nu-mi ajunge "sa vreau" ca sa vad soarele, trebuie sa mai am si dovezi ca straluceste in timpul si spatiul meu:) Degeaba stiu ca soarele straluceste undeva in univers daca la mine acilea am dovada celor -4C si a ninsorii pe propria piele...
Si nu pot sa ma uit nici la altii mai chinuiti ca mine ca efectul e fix pe dos, mi se face si mai rau! Dimpotriva, in momente d'astea de "saturatie" prefer sa citesc vreun chick-lit cu happy enduri sau sa fac teste de logica care imi tin neuronul ocupat, doar astea reusesc oarecum sa ma scoata un pic din butoi... (Ca sa va imaginati un pic dimensiunile butoiului actual aflati ca terminai ieri o carte de Marian Keyes si mai ca imi detera lacrimile la final, asa ceva... cred ca numai cu sau daca inchiriez o celula la casa de oameni veseli mai am sanse:((( ) Citisem io ca aia rationali sunt mai pesimisti si inclinati spre depresie, o fi adevarat pana la urma. :(

itsme, mi-ar placea si mie un gps din ala, dupa aia as deschide o pagina pe facebook cu aventurile motanilor, cred ca ar avea o gramada de prieteni. apropos de motani, azi sunt si mai necajita ca de obicei pt ca enescu nu se simte prea bine si nu stiu ce are:(
Ieri am fost cu el la doctor sa se uite la o bubita mica pe care o are pe piele si doctorul a spus ca va trebui scoasa, s-ar putea sa fie doar un chist de grasime sau sa fie o tumoare dar oricum ar fi nu trebuie lasata acolo. Insa de ieri dupa ce am venit de la doctor el e ff suparat, cand l-am coborat din masina si l-am lasat sa iasa din cusca lui s-a dus glont in pat si nu a mai vrut sa plece de acolo, nici afara la plimbare nu s-a mai cerut (e adevarat ca a avut o tentativa dar cand a vazut cat e de frig si ca e zapada, s-a intors). Daca incerc sa-l iau in brate maraie si protesteaza, se lasa mangaiat si toarce dar cu conditia sa nu incerci sa-l iei de acolo de unde si-a ales el culcus... E adevarat ca lui i-a fost mereu rau in masina si poate ca plimbarea pana la doctor si inapoi l-a bulversat insa e cam disproportionata reactia :((
Operatia e programata maine si ii face anestezie totala iar io nu stiu daca acu e doar speriat de escapada de ieri sau are si altceva care ar putea contraindica o operatie... E fantastic sa ai animalute da' e asa de dificil cand sunt bolnave si nu poti / nu stii cum sa le ajuti:((

altfel, ca sa va dau si subiecte mai "vesele":) acilea azi toata ziua la radio s-a discutat despre cartea unei cunoscute filosoafe (Elisabeth Badinter) care va aparea maine si care pune pe jar toata ginta femina neo-ecologista:
www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5jtiX2ebqcySBfxpMDd1OcwaVyveg" target="_blank">"conflictul intre femeie si mama"

Un interviu al autoarei
http://www.liberation.fr/vous/0101618366-la-femme-reduite-au-chimpanze

si un articol in engleza (unicul pe care il gasi)

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/7206627/French-feminist-warns-green-movement-forcing-women-to-stay-at-home.html

cei care le aveti cu francofonia, e de preferat articolu "la sursa" adica interviul din liberation decat ala englezescu care e cam lapidar

mai viu io cand / daca oi "emergea" din butoi

Mergi la inceput

Dorulets, cam frustrata madam asta:)
mie mi se pare exact invers., ca e o mare presiune pe femei sa fie super carieriste samd, nu invers, si sunt multe care ar dori sa ramana acasa, dar se simt amenintate ca nu mai au loc de munca, bani etc.
iar asta cu alaptatu e chiar penibila, alaptarea e dreptul copilului, nu alegerea mamei:)

edit. orice asociatie din asta pt drepturile cuiva are doza ei de fanatism, dar per total LLL a ajutat foarte multe femei care doreau sa alapteze, dar intampinau dificultati. Unoeri, ca sa reusesti iti trebuie doar o vorba buna la momentul potrivit, si ca sa renunti ,o mica vorbulita rea la momentul nepotrivit...

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

am uitat, care era cartea de MK la care ai lacrimat? ca am citit si eu una de-a ei si am lacrimat, aia cu "un tip mortal"

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput