Scandinavii au murit! Traiasca Scandinavia!
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela_s spune:
Conule sa traiesti, sa infloresti si in poienita sa poftesti.
Ca sa dai de baut, nu de alta....
La noi nimic interesant...ninge in continuare, zapada se tot aduna, nu ma mai plang, deja m-am obisnuit.
Io am inceput distractia cu genetica. Cartile sunt in engleza, testele le am in suedeza si eu inteleg in romana . Asa ceva.... Ieri insa am avut o revelatie. Dupa ce ma dadui de ceasul mortii ca ccc cum o sa scriu eu in suedeza termenii aia de specialitate care sunt in engleza, ca nu ii stiu, am dat o cautare pe net dupa un dictionar de genetica si gasii ceva de genul "furculition" . Adica asa: mutation e mutation(citit mutahun in suedeza), replication e replikation(citit ca precedentul) si tot asa....
lil' iar furtuna? Sper sa ne ocoleasca...m-am saturat deja de iarna. Nu-i bai, macar la noi canta pasarile
dorulets hehe, sa vezi ca Morgan acum vine si miauna in soapta...pe bune mai, eu asa ceva nu am mai vazut, azi noapte ne distram cu Ovi. A venit sus, mieuna asa soptit...tatona. Cand l-a auzit pe Ovi ca se ridica din pat, n-a mai asteptat nimic, a tulit-o pe scari in jos...n-a mai venit pana dimineata cand ne-am trezit. De obicei Ovi aprindea lumina pe hol, deschidea usa de la dormitor si il hashaia pe pisoi jos pe scari. Acum nu mai trebuie....
Gata, am fugit, mai viu io!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
speed spune:
doruletz, mi-a stat inima in loc cind am citit ca a fost ziua clatitelor la voi. si aici e "pancake Tuesday" si am crezut ca am ratat-o. am dat repede un google si am vazut ca aici e pe 16 februarie, pfiuuuu, ma minca micuta toata daca ratam asa sarbatoare importanta...
cu scolile e la fel si aici, noi am avut noroc ca ne-am luat casa intr-un "estate" nou construit (la vremea aceea) care se tine cu dintii de "catchment area" a unei scoli foarte bune. la licee e mai relaxata treaba, daca te pui pe lista de asteptare din timp poti merge la ce liceu vrei. si aici in general liceele private sunt mai bune si nici nu sunt prea scumpe-vreo 3-4 mii de euro pe an,mult sub ceea ce platim de exemplu pe "afterschool care" acum. deocamdata am inscris-o la citeva licee publice cu reputatie excelenta din zone foarte bune ,accesibile noua cu transportul in comun (ca nu am sa pot sa o duc la scoala cu masina, eu incep lucrul mult mai devreme) sau care au school bus. ar mai fi vreo 2 licee private aproape de unde locuim noi dar am impresia ca au fitze mult peste posibilitatile noastre. adica in pauze se discuta despre cine are piscina mai mare acasa, despre ultimul weekend petrecut in Paris, despre shoppingul la New York de alaltaieri, despre ulitmele iphoane si masini, despre vacantele de ski din st moritz etc...acuma nu ca-s acri strugurii da' nu vad cum as putea tine pasul cu asemenea cerinte si nici nu as vrea sa-i creez un complex de inferioritate...mai vedem, offf, copii mici griji mici, copii mari griji mari :)
cit despre religia in scoli, aici toate sunt religioase :) , desi in ultimii ani au aparut asa numitele "educate together schools" dar sunt muuult prea New Age pentru gustul meu...apropo, am vazut ca Wakefield a cam incurcat-o...:)
lilanda, sa aveti noroc de teava noua de la hota, mai ales daca a trebuit sa infruntati asemenea intemperii...:) si eu a trebuit sa-mi duc mamele la cumparaturi pe ghetus si zapada si nici macar nu ne-a picat vreo teava...:))
Sabina spune:
va imbatarati toti in cinstea lu Conu? pt mine a mai ramas cate ceva? :D
la multi ani Coane!
noi bine, la munte, zapada, Sofia schiaza de zor, face cu monitor si seara cade lata, ne planificam asadar o sapt de chiul dupa weekendu asta, ca cine stie cand mai prinde zapada aci la poalele dealului:)
acuma, dezbatere, apropos de mediu si scoli.
era aici pe forum un subiect deschis de o tipa , la inceput parea disperata ca fi-su de 16 ani are poze cu hitler pe perete , are blog contra tuturor in afara de arieni etc etc, groaznic de tot.
Cum sunt prevenite extremismele astea prin alte zari? ca la noi e aiurea rau, rasismu e in floare observ, mai ales la tineretu liceean si posesor de internet.
edit ca sa va arat ce ciudata sunt, ce ma farmeca pe mine prin bucurestiul de cutie, muncitoresc:)
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=0&idstory=371
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina edit ca sa va arat ce ciudata sunt, ce ma farmeca pe mine prin bucurestiul de cutie, muncitoresc:) http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=0&idstory=371 |
Sabina, asta-i poza de Orbitor...pe bune, acu'!! Misto textul!!
Sabina spune:
acu tre sa te explici, ca doamna snoaba nu a citit Orbitoru
Merci
Cum mi-am alaptat copiii
lilanda spune:
E fereastra de la care copilul vede orasul. Fereastra de bloc muncitoresc. In primul volum dadea spre o moara,iar mai apoi spre blocul din fata (se construia muncitoreste)!! Curios e ca o asemenea vedere am vizualizat citind Orbitorul; da' priveam cumva din dreapta :))
Sabina spune:
:)
da, exact din fereastra am facut-o. Noaptea aia chiar a avut ceva magic, adica ceata mai concret:)
si din dreapta ar fi fost tare fain, desi pierdeam tringhiurile alea, dar trebuia sa ies in balcon pt asta, si nu m-am incumetat, te "uda la oase" ceata.
Cum mi-am alaptat copiii
Andrada spune:
Lila uite oul tau:
http://www.furnitureseen.com/Modern-Furniture/New-York/Chairs/Egg-Chair-and-Ottoman-Arne-Jacobsen/3/38/744
lilanda spune:
Daaa, si www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1243956/Golden-Globes-Why-Demi-Moore-skipped-awards.html" target="_blank">Demi More are un ou de piele :)) Ma-nscrisei la un concurs (dintr-o revista de supermarket) care are ca mare premiu, un ou rosu. Sa vezi ce de spamuri o sa primesc io acu'
Sabina, e misto asa poza dinauntru'; cum se reflecta lumina-n geam. Ia incearca sa citesti Orbitor :))
Sabina spune:
a, era geamu deschis;)
de la ceata sunt efectele alea. Adica io n-am facut decat conversia AN si gata. La cum ai pus problema, cred ca o sa incerc sa citesc:D
io am un www.chesterfields.co.uk/acatalog/queen-anne-chair.jpg" target="_blank">rudiment de Ou, se pune? da e pe verde.
Cum mi-am alaptat copiii