BRAVO ROCO!!!, MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Felicitari Mcrissa !!!!!!

Felicitari Roco!!!!!!!!

de la o zmeurica de iulie-aug 2009.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, cum se procedeaza in luna in care nasti, cu concediul? Trebuie sa duci unul prenatal pana in ziua nasterii si restul lunii sa fie postnatal? Sau cum?

38+

AMR 2 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului. Dar tu vii cand stii tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetele, cum se procedeaza in luna in care nasti, cu concediul? Trebuie sa duci unul prenatal pana in ziua nasterii si restul lunii sa fie postnatal? Sau cum?

38+

AMR 2 saptamani!

e acelasi cod de concediu si iti da unul singur, le acopera pe amandoua. Parca sarcina si lauzie se numeste.

Elena 37+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Plateea, felicitari pt vestile de la eco. Bebe a luat foarte bine in greutate si sunt sigura ca va recupera retardul.

Carmenutza, ce ma bucur ca ai mai intrat sa dai u semn de viata. Nu ai de ce sa te simti down, ti-am mai zis ca aici toate sutem egale si ne sustinem ca intr-o mare familie.

Azi mergem si noi la dr sa vedem ce si cum cu bebe. Acum mergem in fiecare saptamana. Mi-a mai trecut frica de nastere si sunt chiar putin relaxata chiar daca nu am facut inca bagajul. Am eu un pitic pe creier care imi spune ca daca inchid valiza inseamna ca nasc asa ca am toate lucrurile pregatite, le pot asamba in 10 min dar nu sunt in valiza. Femeie nebuna dar asta e, neuronul gravid

va pupic

Acum 37+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare!

Of, alta atmosfera, alt chef acuma ca a scapat biata Roco! Eu propun sa o lasam pe prima linie din primul mesaj cu BRAVO! pana la sfarsitul odiseei, ce ziceti?

Cristies, buna intrebare cu concediul! Cred ca trebuie sa o suni pe tanti doctor de familie in ziua in care ai nascut/a doua zi si sa ii zici ca sa scrie post-natalul si eventual sa treaca tati sa il ia. Dar ma duc eu saptamana asta sa imi iau primul pre-natal si intreb ce si cum!
Satulica, ce burtica mica ai, sunt invidioasa! Ai o familie foarte frumoasa!

Cris_mario, stai cuminte! Ce faci, iei viteza acum pe ultima suta de metri???

Carmita, forumul asta da nu doar dependenta, ci si buna dispozitie, asa ca-ti recomand cu caldura sa ne vizitezi cat mai des!

Cris.dogarel, sigur e de la forum, nu are tati ce sa faca... oamenii cu site-ul trebuie sa reactioneze...

Ratusca 36+

AMR 4 SAPTAMANI - 25 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

38+

AMR 2 saptamani!

Duci concediu medical pe luna intreaga asa cum ai dus si pana acum
Concediul asta se numeste de sarcina si lauzie deci e si prenatal si postnatal pe acelasi cod.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

In legatura cu concediul: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=247 ,

Elena 37+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cristies... exact la asta ne gandeam si noi (io si tati lui bb) azi, dupa ce am luat CM-ul... daca trebuie sa mai ajung o data la med de fam luna asta, sau nu...
sa speram ca e asa cum spun fetele si e valabil pe toata luna, ca mie mi-e sila sa merg la MF, iar sotul s-a si certat cu ea azi...
vai, ce zile ma asteapta...

37+ cu bbTo...+ X kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... aflam miercuri!

Mergi la inceput

mariucasara am si eu o intrebare tu parca spuneai la un moment dat ca ai inceput sa pierzi din dop. Cum se manifesta?

Elena 37+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Multumesc mult fetele. Mi-ati luat o piatra de pe inima cu concediul, ca ma gandeam cine sa se duca sa-l ia chiar atunci...

Chiar ca s-a mai destins atmosfera dupa nasterea lui Roco... sper ca si ei ii e bine si ii da drumul acasa cat de repede.

Ma bag la calcat dar stau cu un ochi si la voi, desi merge serverul ca un...stiti voi.

Danyelana, si eu am totul pregatit de mai multe saptamani dar tot asa nu ma indur sa inchid geanta... Femeile gravide au niste pitici...pe creier.

38+

AMR 2 saptamani!

Mergi la inceput