BRAVO ROCO!!!, MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

carmita ....eu nu am mai facut eco dkt 2D si tot asa voi face si de akm inainte(doar un 3D/4D am facut)....multi pupici si te asteptam mai des cu postarile

cris.d....are dreptate gratiana si la mn merge fff greu..stai calma

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Plateea ce bine a crescut bebeTo, hai ca recupereaza el!
Gratiana imii pare rau ca rramai fara dr, dar daca iti reecomnda pe cineva bun la care s te duci inainte, sa-l cunosti, o sa fie bine.
Adrelina felicitari pt kilogramul luat de Tudor. A luat f bine in greutate. Iti tin pumnii la dr. Nu te ingrijora prea tare. Si Toma a avut icter preungit 2 luni si a trecut fara vreo pb.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ma rog de calculator de o ora.... cred ca e ceva cu netul...

ROCO, FELICITARI SI BINE A VENIT PE LUME LUI ALEX. SPER CA SA POTI UITA REPEDE TOATA NEBUNIA PRIN CARE AI TRECUT!!!

FELICITARI MIREMIA PENTRU NEPOTEL! CRED CA-L PUTEM ADOPTA LA ODISEE CA SE INCADREAZA! SANATATE MAMICII SI LAPTIC PENTRU PITIC!

Plateea, super vesti. Acum poti sa faci ca toti fluturasii din lume, ca la doar 3 kile...

Andre_lina, bafta la doctor! Sper sa nu va opreasca la lampa si sa se faca bine repede. Merci de vestile de la Decenuela.

Carminita, bine ai revenit!

Cris.dogarel, intr-adevar sunt super primele capitole. Eu nu cred ca le-am citit dar tot aman.

Mariucasara, Sarei sa se faca bine. Fetele vorbeau de niste tratamente naturiste pentru sporirea imunitatii, daca ti se pare ca a racit prea des.

Vi4i, super pozele, super burica, super nepotica.

Vad ca azi toata lumea are program administrativ. Ma alatur si eu ca parca n-am nici un spor. Trebuie sa ma organizez.

38+

AMR 2 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului. Dar tu vii cand stii tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

merge prost DC-ul, asa ca las pe mai tarziu sa mai vb una alta, ca am de zis multe si marunte, si ma enervez cu viteza asta de melc turbat...

carmita_baby cum sa te simti down? nu ai voie... vrei nu vrei, esti mamica de pufulete, si trebuie sa faci precum fluturasii! saru-mana de incurajari. si... chiar nu ma supar daca bbTo se hotaraste sa se faca de 4 kg.. cu atat mai bine. baiat mare, are tati cum sa il invete mai repede sa inoate

cris.d.... ai dreptate. se poate ca retardul de crestere sa fie si din cauza ca m-a mancat... undeva, si m-am plmbat de nebuna, si am incercat sa fac mai multe odata, si bb bietul... s-a simtit neglijat. ... da sa nu mai spui la nimeni, ramane secretul nostru...

dulce...

aaaa... andre_lina... stai, mami linstita, ori cu lampa, ori fara, bbeii prematuri tind sa faca icterul asta mai... prelungit. sigur o sa fie bine, si sa vezi ca o sa ii treaca. important e sa creasca bine. si vad ca asa si face bb patriot!

37+ cu bbTo...+ X kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... aflam miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,va doresc nasteri usoare si bebelusi sanatosi si mancaciosi!!!!Sunt o mamica de la zmeurici2009 si am intrat s-o felicit pe Mcrissa si Roco,foste colege de odiesee!!!!!!Sa va aduca puiutii numai bucurii!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Forumul se misca cu viteza melcului intr-adevar si poate ca melcul este mai rapid totusi, insa ata ete, nu avem ce face si cu ocazia asta reusesc sa mai postez si eu cate ceva, ca voi aveti o vitezaaaaaaaaaaaa

Gratiana, Cris.dogarel, Cris_mario, Cristies (mamma mia ce de Cris by the way abia acum mi-am dat seama), Plateea sunteti niste dulci, pe bune! Nu are nici o legatura cu forumul, doar ca s-au petrecut foarte multe schimbari in viata mea dintr-odata, plus sarcina, de care sunt desigur super incantata. Si uneori ma simt foarte singura, probabil ca exagerez, insa asa simt si nu am ce face.

Plateea, pai eu zic sa-l nasti direct in apa, asa nu mai trebuie sa depuna tati efort sa-l invete si-l faci din pufulete direct delfinas Don`t you worry about a thing babe. Ai sa vezi ce minunatie de pufulete ai sa faci

Pooh multumesc pentru urari!

31+ Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

carmita, pun pariu ca daca incerci sa te tii dupa noi, la cat de prolifice suntem, si cat vorbim, chiar trece altgel vremea, si mai scapam de sentimentul asta de singuratate... chiar functioneaza, o sa te convingi...

fetiliiii... numai mie mi se pare ca ne-am dezghetat tastaturile de cand a nascut roco, si ne-am relaxat nitel? sau e altul motivul? poate vrem sa le intrecem la nr de capitole pe mamele de fulgusori???

in ritmul asta, poate chiar si reusim...

ioi... azi-noapte am dormit numai 5 ore, si acum... imi curg lacrimile de somn, si rimelul si fardul in tandem, si arat ca baba yaga...

37+ cu bbTo...+ X kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

Mergi la inceput

apropo de faptul ca mi-am propus sa nu mai vb asa mult...

mai stie cineva ceva de vikinga? unde esti, mami? la cat esti matale de zapa, parca vad ca alergi cainii bietii prin curte, poate poate o convingi pe Leti sa vina mai repede, mai repede, si mai reeepede...

sau... a mai vazut-o cineva pe nikole? micki.mica oare ce mai face? nu mai stiu acum, da aveam o lista de dimineata, de care sa intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, cum se procedeaza in luna in care nasti, cu concediul? Trebuie sa duci unul prenatal pana in ziua nasterii si restul lunii sa fie postnatal? Sau cum?

38+

AMR 2 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului. Dar tu vii cand stii tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

carmita_baby Imi pare rau ca nu esti chiar ok. Daca crezi ca te pot ajuta macar cu o incurajare scrie aici, pe PM...noi suntem prin preajma

plateea felicitari pentru praslea ce creste inr-o zi cat altii in 10.

cristies un si tie. Deja am epuizat solutiile naturiste pentru cresterea imunitatii. Ce sa fac daca tati merge zilnic cu metroul si o data la 2 saptamani mai culege cate un virus pe care il imparte cu fie-sa?

Andre_lina bebe Tudor a luat foarte bine in greutate. Felicitari. Stai linistita ca trece si icterul.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru

Mergi la inceput