BRAVO ROCO!!!, MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(94)
Raspunsuri - Pagina 12
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea gratiana77, ![]() ![]() .drept grait-au tastele tale. fusei, la echo. la control, la dr, merg miercuri dimineata. vestile "e bune si nebune"... bbTo e tot in urma, cu 2!!!! saptamani, deci... nu imi recomanda sa il scot prea repede. deci, mergem miercuri la tanti dr sa discutam despre data probabila. partea buna e ca fata de la echo de pe 18 dec, a crescut de la 1900 la 2500 g. deci... enorm 37+ cu bbTo...+ X kg , ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD ![]() AMR teoretic 3 sapt. , practic... aflam mercuri! |
Oooo, pai a crescut bine de tot bebele tau! O sa vezi ca pana sa nasti totul va fi in regula si bebe va fi la greutatea normala. Totul e sa ramai calma, sa nu te stresezi si sa ii faci lui rau. Dupa cum se stie, bebicii cresc in salturi si mai are suficient timp sa mai puna pe el pana la nastere.
36+
(Amaris-Stefania)AMR 4 saptamani!
poze
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina Am venit de la medicul de familie... Tudor are icter inca... ceea ce nu e bine, ne-a trimis la medlife... am prins o programare pt diseara la 7... In rest a luat bine in greutate, are 4.200!!! Sper sa fie bine... va dau sms cu rezultatul, daca ne opreste sau nu la lampa. Tineti-ne pumnii! Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
Bafta la doctor, sa fie totul bine cu bebita si sa va intoarceti linistiti acasa. Tinem pumnii si asteptam vesti bune!
36+
poze
carmita_baby spune:
Cris_mario multumesc de intrebare
eu nu scriu prea mult pentru ca sincera sa fiu nu prea ma simt in apele mele. Nu imi gasesc locul aici si ma simt cam down, nu stiu ce as putea scrie.
Am urmatoarea programare la gine la 36 de saptamani, adica peste 3 saptamani, dar din pacate au un aparat acolo cam neperformant si nu imi pot spune cu aprox cam cat cantareste bebica, tot ce imi ramane de facut e sa citesc pe net si sa imi inchipui eu cam cat ar trebui sa cantareasca. Oricum nu-i mare paguba, important e ca sta deja cu capsorul in jos, ca e ea bine si ca nu-i provoaca mamicii ei arsuri ![]()
Andrelina va tin pumnii sa fie bine!
31+
Lorena
Mello motanelul iubit
satulica spune:
doamne, ce mult m-am bucurat cand am vazut titlul capitolului schimbat...
felicitari ROCO! cu adevarat meriti premiul pentru cea mai curajoasa si puternica mamica!
bun venit pe lume Alexandru Lucian! sa fii sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor tai!
felicitari Mcrissa pentru bebe Vlad Stefan!
felicitari Aylin_tarcan pentru bebelina Lara Ada-Marie!
mami de Marcu (04.02.2006)
si
37+ cu
Madalina
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
gratiana77 spune:
Miremia, te asteptam si pe tine cu vesti bune.
Eu nu prea am vesti bune. Se pare ca dr. meu va pleca in concediu in strainatate la sfarsitul lunii, exact cand trebuie sa nasc. Nu imi convine deloc chestia asta si, daca e asa, sper sa ma lase pe mana unui alt doctor bun. Nu vreau sa nimeresc un nebun care sa ma lase sa ma chinui sau sa nu ma prea bage in seama pt ca nu sunt pacienta lui.
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
cris.dogarel spune:

pt. ca:

a durat o ora sa anunt ca ma bucur pt roco
. sa vedem cat dureaza acum: l-am curatat, l-am restartat, o sa fac ce arata emoticonul daca face la fel
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui carmita_baby Cris_mario multumesc de intrebare eu nu scriu prea mult pentru ca sincera sa fiu nu prea ma simt in apele mele. Nu imi gasesc locul aici si ma simt cam down, nu stiu ce as putea scrie. Am urmatoarea programare la gine la 36 de saptamani, adica peste 3 saptamani, dar din pacate au un aparat acolo cam neperformant si nu imi pot spune cu aprox cam cat cantareste bebica, tot ce imi ramane de facut e sa citesc pe net si sa imi inchipui eu cam cat ar trebui sa cantareasca. Oricum nu-i mare paguba, important e ca sta deja cu capsorul in jos, ca e ea bine si ca nu-i provoaca mamicii ei arsuri Andrelina va tin pumnii sa fie bine! ![]() 31+ LorenaMello motanelul iubit |
In ce sens nu iti gasesti locul aici? Ce s-a intamplat de nu esti in apele tale? Putem sa te ajutam cu ceva?
36+
poze
gratiana77 spune:
CRIS DOGAREL nu cred ca e calculatorul de vina. Si la mine merge ffff greu de ceva vreme. Probabil e serverul. Sa nu arunci calculatorul pe geam si nici sa nu
.
36+
(Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze
cris.dogarel spune:
mda, 15 minute
scriu ce am de scris si mai intru diseara, poate face sotu' o minune cand o veni:
PLATEEA, 
io stiu de ce s-a facut mare bbTo: a stat mami cuminte acasa (si nu in picioare prin trenuri de studenti navetisti), a sporovait de alti bebei cu fetele pe forum, adica asa cum trebuie sa faca si de acum incolo ca sa aiba o surpriza maaare (nu prea, totusi, ca sa aiba loc sa iasa
)peste 2-3 saptamani.
VI4I, LOREX, multumim mult de vestile de azi si de eforturile voastre de a transmite incurajari la ROCO. un TIR de
pt. fiecare
CARMITA, adica de ce nu-ti gasesti locul aici, printre noi...? te-am suparat cu ceva? uite, iti dam locul cel mai bun, din fata
trimit, ca cine stie
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
satulica spune:
cris.dogarel, si la mine merge greu, dar cred ca forumul e de vina; alte site-uri merg foarte bine...
andrelina, te asteptam cu vesti bune! dar daca te opreste la lampa e tot spre binele lui tudor... 
plateea, a crescut foarte bine bebe al tau; sa nu te mai necajesti; stai linistita caci va fi bine... 
am mai pus si noi cateva poze la semnatura (cea cu bebe - ultimele poze sunt la finalul paginii) ![]()
mami de Marcu (04.02.2006)
si
37+ cu
Madalina
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

bbTo...+ X kg
, ... + ultimul neuron, si ala... blond!
si multa speranta la DD 
, practic... aflam mercuri!
DE