BRAVO ROCO!!!, MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

miremia felicitari pentru nepotel! Sa fie sanatos si papicios, si mamica sa se recupereze repede

34+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 6 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

plateea si bebe meu e in urma mereu, e adevarat, numai cu o saptamana, dar nu-mi fac griji... Bine ca a luat in greutate (mult de la ultima eco)... Iti dai seama ca daca mai ia in doua saptamani inca pe atat ajunge deja la o greutate normala... si ai incredere ca va fi bine

34+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 6 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

miremia sa va traiasaca beblul si sa fie sanatos

carmita...despre tn nu ne spui nmk?

plateea pupam bebelul grasunel...nu-ti face griji,stii ca masuratorile astea nu sunt relevante

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Miremia sa-ti traiasca nepotelul, imi dau seama ca vazand atatia bebelusi, ti-ai fi dorit sa o fi avut si tu pe a ta deja, insa un pic de rabdarica si o vei giugiuli de numai Bafta la control!

Plateea, am o prietena care a nascut exact cand am aflat eu ca eram gravi. Doctorul i-a spus ca va naste o fetita de 2900g cu indulgenta si cand colo avea 3400g. Deci sincer eu nu prea am incredere ca masuratorile lor sunt acurate. Poate vezi ca te astepti sa nasti un bebe de 3000g si nasti unul de 4500g in schimb. Asta ar fi cu adevarat o veste nebuna

Vi4i esti o graviduta tare frumoasa, radiezi Imi place tare mult pozica cu verisoara ta, de langa pomul de Craciun. E o dulcica

31+ Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

wowwwwwwwwwwwwwwwwwww
superrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce ma bucurrrr!!!!!!!!!!!
pacat ca nu avem emoticon de ala care isi sterge fruntea...dupa 4 zile de travaliu a la londra..................jezus christ!!!!!!
bine ca ai scapat!!!!!!!!!!

CE DE VESTI BUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FELICITARI PENTRU CURAJ ROCO SI BINE AI VENIT PE LUME BEBELAS CEL MAI ASTEPTAT!!!!!!!!!!!

FELICITARI DECENUELA CA TI-AI TINUT BEBELE IN BRATE!!!!!

FELICITARI PENTRU NEPOTELUL GRASUNEL...........

SI BRAVO PENTRU TOTI!!!!!!!!

PLATEEA A CRESCUT MULT BEBE TAU.............E DE BINE!!!!!!!!!!

Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

fetele...
saru-mana ca existati. stiti voi ca va iubesc, si stiti si de ce
daca a ajuns bbTo la 2500g, si mai zice si dr miercuri ca mai stam mai mult de o saptamana, atunci... una bucata mami fericita pana la cer...

vi4i... ce mandrete de fata esti tu... m-am uitat la pozutele tale, si am ramas cu gura cascata... sigur nu esti ceva fotomodel? ioi, ce mumoasa esti... abia astept sa vad ce bb o sa faci matale...

37+ cu bbTo...+ X kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... aflam miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Miremia, sa va bucurati cu totii de nepotelul dragalas
Plateea, la multe sute de grame inainte o sa fie totul bine si o sa stea bb la caldurica pana se face mare

34+ Maia Ilinca (sper sa nu ne razgandim)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Miremia, felicitari pt. nepotel, sa-ti traiasca si sa fie sanatos.

Vi4i, sunt superbe pozele tale si nepotica Felicitari pt steluta si la mai multe.

Acum 37+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

La multi ani tuturor ! Sa dea Domnul sa avem un an nou bun si sa ne bucuram in liniste de copiii nostri.

Am urmarit cat mai mult noutatile din vacanta. Felicitari tuturor mamicilor din perioada sarbatorilor! Sunt niste eroine ! ESte mult mai greu cand mai toata lumea este in vacanta (Mama a nascut 2 copii in aceasta perioada; am cam chinuit-o).

M-a cam socat povestea lui Roco. Citeam si parca ma luau si pe mine durerile. Oare asa ajung sa gandeasca oamenii dupa ce trec in faza de civilizatie? Poate din lipsa de alte ocupatii vor sa se integreze iar cu natura. Caci altfel nu-mi explic. Imi aduc aminte cand eram copil si am mers intr-o iarna la bunici, au nascut cateva animale. Ce grija aveau oamenii aceeia simplii de la tara sa le ajute si sa nu le lase sa se chinuie. Cum poti oare ca medic, sa vezi timp de 5 zile cum se chinuie o mama sa nasca un bebelus ?

(maine incepem 35+)

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Am venit de la medicul de familie... Tudor are icter inca... ceea ce nu e bine, ne-a trimis la medlife... am prins o programare pt diseara la 7...

In rest a luat bine in greutate, are 4.200!!!

Sper sa fie bine... va dau sms cu rezultatul, daca ne opreste sau nu la lampa.

Tineti-ne pumnii!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

Mergi la inceput