BRAVO ROCO!!!, MCRISSA si AYLIN! Pufuleti 2010(94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

mariucasara am si eu o intrebare tu parca spuneai la un moment dat ca ai inceput sa pierzi din dop. Cum se manifesta?

Elena 37+ cu Iustin

Pe langa sectetia obisnuita a aparut ceva...ca niste bucati de gelatina care isi pastreaza forma, sunt galbui transparente ca albusul de ou crud dar mult mai consistente si au fost doar 2 fragmente la distanta de cateva zile. Sper ca se intelege ceva...

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

mariucasara am si eu o intrebare tu parca spuneai la un moment dat ca ai inceput sa pierzi din dop. Cum se manifesta?

Elena 37+ cu Iustin

Pe langa sectetia obisnuita a aparut ceva...ca niste bucati de gelatina care isi pastreaza forma, sunt galbui transparente ca albusul de ou crud dar mult mai consistente si au fost doar 2 fragmente la distanta de cateva zile. Sper ca se intelege ceva...

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 36+ Sebastian Petru

multumesc, am niste scurgeri ciudatele de 2 zile si ceva reprize de contractii si varsaturi. Ajung maine la medic sa vedem ce are bebe de gand.

Elena 37+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

elenaaaa...pierzi din dop??? ce se intampla mai exact?
ce faci mataluta acolo?
te grabesti, ai?

37+ cu bbTo...+ X kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... aflam miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Aseara m-am tot uitat dupa medici pediatri pentru bebe, e un post pe DC cu recomandari de astfel de medici.
Voi aveti deja asa ceva? Ca eu nu si am inceput sa ma ingrijorez...

Eu stau in DR Taberei, stie cineva prin zona un pediatru ca lumea?

Ratusca 36+

AMR 4 SAPTAMANI - 25 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Aflu eu maine, asta daca nu are piticot alte planuri si aflu mai devreme ..... sper ca nu.

Elena 37+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutelor

Imi cer scuze ca dau buzna pe la voi dar vreau sa o felicit pe Mcrissa
Mcrissa sa iti traisca baiatul sa va bucurati de el sa fie sanatos norocos si mancacios. Ma bucur enorm pt voi.

Fetelor va doresc sarcini usoare incontinuare nasteri foarte usoare si bebelusi sanatosi si mancaciosi

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

buna seara burtici si mamici!

incep cu felicitarile, ma bucur enorm pt roco ca au scapat cu bine. chiar ca mama eroina saracuta.

Deci bine ati venit pe lume

Alexandru Lucian de mami Roco1617

Vlad Stefan de mami Mcrissa

Lara Ada-Marie de mami Aylin_tarcan

nepotel de Miremia

Sa fiti sanatosi si norocosi

Vi4i, am vazut si eu pozele esti tare dulce!

plateea, ma bucur ca bebelina ta a crescut foarte bine. eu cred totusi ca s-au inselat doctorii si ca ea de fapt a fost tot timpul bine. sper sa fie si la mine la fel, miercuri merg la control.

apropos de centura, e la promotie la centrofarm un pantalon cu talie inalta,e vreo 80 ron, disponibil si pe site. eu imi iau mai tarziu, sa vad cu ce tonus raman.

andrelina, sper ca e ok puiul mic!

credeam ca sunt singura care n-a inchis geanta de spital, da vad ca e generala treaba

39+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

AMR 1+!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Bravo roco!!! Dupa lupte seculare ai reushit! Multa sanatate tie si micutzului! Sa fie norocos si sa-ti lumineze toate zilele de acum inainte! Uita-te la el si incearca sa uiti ce ai patimit!

Felicitari mami mcrissa! Bine ai venit pe lume bb Vlad Stefan! Sa cresti frumos si sanatos! Mami refacere rapida!

Bravo bb Luca de decenuela ca ai venit la mai in bratze! De-acuma trebuie doar sa papi laptic bunutz de la mami! Sa vezi ce bine o sa va fie acasa!

Felicitari pt nepotzel miremia!

andre_lina Multa sanatate pt bb Tudor sa scape repede de icterul ala...Dar el e puternic si se face repede bine!

Hai mamidepuiuti! Nashtere ushoara (maine)!

mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ratusca trimite si mie link-ul cu medicii pediatrii pls [

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

ratusca_mica, multumesc! toti care ma vad imi spun ca am o burtica mica, dar eu nu sunt de aceeasi parere cand ma uit la mine... abia ma mai misc cand e vorba de treaba...
azi am facut curat si inca n-am terminat ... am luat asa de multe pauze ca niciodata; mai am putin si gata; sper ca bebelina sa nu fie deranjata de efortul meu si sa mai stea un pic acolo
iar la capitolul "bagaj" nu stau deloc bine; n-am nici bagaj facut, nici lucruri puse asa deoparte; dar incep cat de curand

mami de Marcu (04.02.2006) si 37+ cu Madalina
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput