Fulgusori de nov-dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
lylyana.ion spune:
ionela, eu intrebam de centrul de activitati, multumesc pt raspuns si pt comentariile de la pozici 
multumesc de asemenea si ancutzei
si shtephy-ei 
avem si noi cartea bebelusului, completata si fara pozici pt moment, asteptam botezul sa scoatem mai multe odata.
pentru mucisori eu folosesc doar ser si pompita, numai cand se vede vreunu sau se aude fornait, si folosim pampers nr 3 acum, fara sa ne fi inrosit la fundulet, ii mai dau din cand in cand cu crema sanosan cu oxid de zinc (recomandarea pediatrei)
dupa un somn agitat intre 11 si 12 am reusit sa-l adorm cum trebuie...nu stiu cum sa fac sa ma dezvat eu mai degraba decat el cu dormitul cu mine in pat 
ceva sugestii
??
lili_a, bine ai iesit din umbra!
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozici
cristina_boc spune:
Salutare,
O intrebare pentru mamicutele care pot sa imi raspunda: cum pastrati laptele muls pana il dati la bb? Eu ma mulg(nu mai pun bb la san, inca nu s-au vindecat si e din ce in ce mai rau) dupa care la max 3 ore ii dau sa manance. Tineam laptele la temp camerei.
Azi pediatra mi-a zis sa il pun in frigi si sa il incalzesc inainte sa il dau. Eu am citit cu totul altfel, ca pot sa il pastrez 6-8 ore la temp camerei, si nu se incalzeste inainte sa il dai la bb. Acum sunt in ceata
.
Pentru ochisorii cu probleme ce picaturi folositi?
Multumesc,

CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
laviniablaga spune:
ionela...probabil ca asa va fi, un neobosit! Desi imi e uneori greu, recunosc ca pe undeva ma bucura faptul ca am un copil activ, care ma studiaza cu atentie si caruia ii place sa vorbeasca - la modul "gangurit"...cu toate ca ma suprasolicita!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
douradoudou spune:
...nu scapati de mine nici la scutece
...azi am intrat si eu pe forum pt ca zilele astea nu am deschis deloc ..cand nu v-am mai vazut la odisee m-am simtit cumva ciudat...dar mergem mai departe..si eu dupa voi...va
pe toate si va multumesc ca nu m-ati uitat
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
krelia spune:
Ava, da...si pompa mea scartaie
....eu stii ce ii fac s-o mai pacalesc ?...cand apas...trag cumva de maner, in asa fel incat sa simt ca se incaleca putin...inspre stanga sau dreapta. Ai inteles? ca nu prea stiu cum sa-ti explic mai exact
..oricum...scartzaiala nu e permanenta....iar cand e, folosesc metoda asta cu incalecatul.
Despre vaccin, nu stiu daca se face fix pe fix...insa tind sa cred ca da....nu cred ca au fost fete care sa-l fi amanat...fie si pt 1 zi.
fete, mi-am pus copilu' in leagan...si doarme dus de la 10.30...cu o mica pauza cand l-am oprit, dar evident s-a sesizat si a deschis ochii....dar l-am culcat la loc
...ca era prea devreme pt trezit
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
ariadna33 spune:
numai la mine merge asa greu forumul?????? sau si voua vi se intampla acelasi lucru?

bebe CEZAR IUSTIN 

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga DA MONIS, DIN PACATE PT MINE PUSTIUL MEU DOARME ZIUA, IAR NOAPTEA NU VREA SA INCHIDA OCHISORII...AM INCERCAT TOATE VARIANTELE POSIBILE SA IL FACEM SA ISI SCHIMBE PROGRAMUL, DAR NU A VRUT . M`AM RESEMNAT DEJA CU ACEST GAND!![]() |
Eu am reusit ieri sa o tin treaza

...cum???
A DORMIT DE LA 22 PANA LA 11 .15 DIM
..bine cu 3 treziri pt bibe..dar a adormit imediat

fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ancutza_Bro spune:
vai Lylyana daca afli vreo metoda ceva, sa-mi spui si mie, ca nici Sabina nu a dormit deloc in patut, nici macar o noapte din astea doua luni care au trecut 
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_boc Salutare, O intrebare pentru mamicutele care pot sa imi raspunda: cum pastrati laptele muls pana il dati la bb? Eu ma mulg(nu mai pun bb la san, inca nu s-au vindecat si e din ce in ce mai rau) dupa care la max 3 ore ii dau sa manance. Tineam laptele la temp camerei. Azi pediatra mi-a zis sa il pun in frigi si sa il incalzesc inainte sa il dau. Eu am citit cu totul altfel, ca pot sa il pastrez 6-8 ore la temp camerei, si nu se incalzeste inainte sa il dai la bb. Acum sunt in ceata ![]() . Pentru ochisorii cu probleme ce picaturi folositi? Multumesc, ![]() ![]() ![]() CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ |
nu ai incercat deloc sa te dai cu crema pe sfarcuri? eu zic sa incerci sa te dai cu crema sa te vindeci si sa il pui pe bebe la san...o sa iti fie mult mai usor!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
broscuta_80 spune:
Mai intai si mai intai :
LA MULTI ANISORI RADU STEFAN de Mamica Tinonino!
LA MULTI ANISORI TUDOR de Mamica Flavours!
LA MULTI ANISORI CEZAR IUSTIN de Mamica Shtephy!
rgagapie scumpa vezi? pe tine te-a chemat doctorasul... eu parca sunt pe cont propriu...![]()
lumi ce fetita poznasa
m-am distrat teribil citind povestea botezului. Referitor la...
da mami.... da voi sunteti maaaari fata de noi... eu abia am o luna si ceva, si ma intrebam poate e prea devreme...
DianaR multam tare de info
Tu esti mami cu experienta, asa ca te ascult cu gura cascata....
laura
chiar la tine ma gandeam... deci si la tine e la fel... stiu ca pe rozelor e bizi... da' nici la dr.meu daca merg nu am nici o sansa...poate doar la cabinetul particular... si nici acolo sigur ( cred ca trebuie programare si acolo
) Si eu m-as bucura sa ne vedem, dar stii cat de complicat este sa pleci de acasa...as vrea macar sa se mai incalzeasca, ca eu inca nu am plimbat cupkilu pe afara pana acum 
ionelamaria ce bine de voi... uite ca si pe tine te-a chemat dr. la control....
gabitza eu ma simt obosita cu unul.... care si doarme noaptea ( intrerupt doar de mese ) dar tu cu doi... care sunt si in acelasi stadiu, adica te solicita la fel...
crlp bine ai venit acasa... Sa-ti traiasca Mateiu si sa creasca frumos si sanatos
... Acum, ce sa-ti spun... ei la varsta asta pot plange din multe motive... dar in principal de foame... incearca sa il tii corect la san, adica sa ii bagi bine sfarcul in gurita, ca altfel nu are ce sa manance... fii foarte atenta la detaliul asta... Apoi poate trebuie schimbat, sau, daca are dureri de burtica ia-l in brate, tine-l pe pieptul tau strans pt. ca ii face bine caldura ta... si vorbeste-i continuu bland, incetisor la urechea lui... legana-l putin asa... ca in valurile marii...dupa ce mananca pune-l sa scoata aerul - am inteles ca aerul inghitit le umple stomacul si le da falsa senzatie ca s-au saturat, si li se face foame repede - caci daca nu il scoate ai o problema foarte mare : se adauga la colicii pe ii are si va plange si mai tare... spune-ne ce mai face Matei...
mara multumim din suflet... suntem mamici incepatoare dar foarte hotarate![]()
dana n nu stiu ce sa iti spun... ai incercat sa ii pui muzica?
avalon odata intrata la Odiseea noastra nu ai cum sa fii uitata
. Cat despre abonament la Medicover nu stiu sa iti spun nimic, poate te ajuta fetele ( nici pediatra mea nu da pe afara de meserie )...
lili a bine ai venit... te asteptam sa fii mai activa!
monis inca nu ne-am reglat... a treia zi i-am bagat supozitor, si i-am dat de 2 ori debridat de 2,5 ml. Azi voi continua cu inca doua portii de debridat si dupa aia astept. Problema e ca nu a facut foarte mult dupa supozitor - si i-am bagat jumate ! - ci a facut normal, poate chiar mai putin... dau si eu vina pe puseul de crestere... in orice caz trage la "aere" de numa'...Santi ce face, asa bagat in seama mult de mamica lui?
Ma mir ca mai respira Santi in ingramadela aia.....
Ancutza Bro sunt convinsa ca si la mine o sa doara... din motive de lipsa de utilizare...![]()
Alinus25 de chestiile astea ma tem eu... deci control trebuie sa fac oricum...
coque ce mare dreptate ai cu nostalgia... eu in februarie pe la sfarshit am ramas insarcinata... pfoai ce amintiri...
laviniablaga sunt sigura ca isi va regla singurel somnicul... trebuie sa incercati totusi, pentru ca mai tarziu va fi mult mai greu daca el se obisnuieste asa... Si sa stii ca si fata mea adoarme daca o mai las sa planga cateodata... e normal sa planga dar nu foarte mult....
laurairina asta era si la mine o nelamurire ... cum tin fata in supermarket? - desi sincer nu doresc sa o duc, cu gripa asta si cine stie ce alte virusuri mai plutesc in aglomeratiile alea... Sa vad ce iti spun fetele...
Si apropo' ce faci cu vaccinul de 2 luni? Te-ai interesat?
cristina boc ce probleme aveti la ochisori?!?!?!? Daca e ceva grav mergi urgent la doctor!!! In spital asistentele mi-au cerut TOBREX, e la tub asa mititel....
Si iata ce placinta reusitaaaaa
Of... nu stiu ce sa fac cu asta mica, nu-mi iese din cap ca nu face kk...
Vreau sa va intreb ceva : trebuie sa declaram cupkilu la INTRETINERE? Stiti ceva? Ca eu inca nu m-am dus![]()