Fulgusori de nov-dec 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

ufff ca greu mai merge DC-ul azi

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna ziua fetelor!
Multumesc mult pt raspunsuri. Am ajuns sa o irit la fundulet pt ca am facut pauza de cremuit. Folosesc crema cu zinc de la bubchen si am zis eu ca ii dau prea des zilnic... Acum tragem amandoua. Vad ca a mai cedat roseata, dar nu a disparut, probabil e prea devreme.
De azi incerc si cu uleiul de masline fiert. Scutecele le-am schimbat.

Intrebare: cum schimb pediatra? Imi trebuie ceva la mana de la fosta?

Carla, secretul e sa nu cazi in depresie! Nu foloseste la nimic. Daca nu ai ajutoare, nu e un capat de lume. Nici noi nu am avut si ne-am descurcat. Intr-adevar, primele 2 saptamani sunt extrem de grele, dar dupa ce vei intra intr-un ritm vei vedea ca e f frumos totul! Sa nu uiti sa te hranesti tu si sa dormi cat poti de mult pe langa pui! Succes! Te asteptam cu vesti bune!

Laura, pe aici se poarta copilasii in caurt in supermarket, nu iti face griji! Iar cu imbracatul, eu ii pun body subtire, un costumas cu totul cu labuta, apoi cosmonautul. Cosmonautul nostru se desface in fata asa incat ii dau complet fata jos, deci ramane cu spatele doar pe cosmonaut. Daca nu se desface, mai bine iei o paturica mai groasa dupa tine. Eu iau si ceai dupa noi, ca nu pot alapta in magazin. Ieri am iesit cu ea din selgros si am alaptat-o in masina pt ca, bineinteles, i se facuse foameee!

Simina, ai mare dreptate cu multumirile... dar cred ca fiecare dintre noi intelegem ce e in sufletul mamicii si, respectiv, sentimentele adresate celei care a lasat comentariile

Va pup caci s-a dat alarma!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La cat mai multe lunite,sa ne cresteti sanatosi si frumosi:
Radu
Tudor
Iustin

Broscutza,trebuie sa mergi la gine intai. Eu am avut dureri destul de mult timp(epi si m-am mai si rupt...plus hemo)
Am reinceput la doua luni dupa nastere....si nu mi-a parut rau,chiar imi era dor!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Salutare,

Pentru ochisorii cu probleme ce picaturi folositi?

Mie mi-a dat neonatoloaga "Alcon ciloxan", am avut 2 reprize de picaturi pana acum, nu inteleg de ce se reactiveaza secretiile dupa un timp!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

La multi ani RADU STEFAN bebe de TINONINO!

La multi ani TUDOR bebe de FLAVOURS!
La multi ani CEZAR IUSTIN bebe de SHTEPHY

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cum se fierbe uleiul de masline?

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

...nu scapati de mine nici la scutece...azi am intrat si eu pe forum pt ca zilele astea nu am deschis deloc ..cand nu v-am mai vazut la odisee m-am simtit cumva ciudat...dar mergem mai departe..si eu dupa voi...va pe toate si va multumesc ca nu m-ati uitat

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

...nu scapati de mine nici la scutece...azi am intrat si eu pe forum pt ca zilele astea nu am deschis deloc ..cand nu v-am mai vazut la odisee m-am simtit cumva ciudat...dar mergem mai departe..si eu dupa voi...va pe toate si va multumesc ca nu m-ati uitat

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

buna, povesteste-ne cum ai petrecut...ai avut zapada?

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

BUN GASIT LA SCUTECE!

Laurairina, noi am fost cu Timi in Mall inainte de Craciun, pentru ca trebuia neaparat sa imi iau ceva haine pentru "noile proportii" cu care am ramas. Cum l-am imbracat pe el: un body, un combinezon peste, si apoi costumul cosmonaut, care se deschide in fata, plus o paturica deasupra. Cand am ajuns acolo, am pus paturica la "subsolul" carutului si i-am descheiat cele doua fermoare la cosmonaut. Asa ca a ramas cu pieptul descoperit, si i-am scos si manutele, pentru ca nu ii place sa le tina fixe in lateral, ci sa se tot joace cu ele si sa se agite
Si da, am mers cu carutul si in Mall, si in Kaufland. In masina a stat in landou, iar la intrarea in magazin am montat landoul pe suportul cu roti.

Avalon alias ariadna, si pompa mea e tot Avent Isis manuala, si tot asa scartaie. Ca si Krelia, am incercat sa trag putin de maner intr-o parte, si asa nu mai scartaie. Insa, am mai observat ceva: ca atunci cand intra cativa stropi de lapte in interiorul mecanismului aluia de sub maneta, atunci scartaie mai rau. Asa ca, dupa ce o spal si sterilizez, o sterg foarte bine mai ales acolo, astfel incat sa fie perfect uscate toate componentele alea maruntele. Sper ca ai inteles ceva

Fetele, stiu ca scria una din voi mai demult ceva despre stridor. Si Timi al meu are stridor laringian , si tot caut pe net informatii, dar nu gasesc mare lucru. Aveti idee unde pot afla mai multe info? Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eh, uite lui Alexandru ii merge bine cu pampers. Super. Si eu mai folosesc ocazional sanosanul.

(or mai fi si alti bebei la noi care nu folosesc marca pampers...sau suntem noi mai ciufuti?...parddon, sensibili la pielicica?

cu somnul...banuiesc ca ai incercat sa-l pui la el in patut dupa ce adoarme..dar cum simte..se trezeste...de parca ar fi pe ace, nu?

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

, si folosim pampers nr 3 acum, fara sa ne fi inrosit la fundulet, ii mai dau din cand in cand cu crema sanosan cu oxid de zinc (recomandarea pediatrei)

dupa un somn agitat intre 11 si 12 am reusit sa-l adorm cum trebuie...nu stiu cum sa fac sa ma dezvat eu mai degraba decat el cu dormitul cu mine in pat ceva sugestii ??

lili_a, bine ai iesit din umbra!

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput