Fulgusori de nov-dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Flavours spune:
si eu tot pompa Isis am, dar am folosit-o un pic la inceput cand aveam ragade. la fel scartaia si a mea si chiar la inceput nu facea vacuum.
legat de scutece, eu am incercat Happy, Huggies si Pampers premium care. ultimele sunt mai moi si nu sunt asa de mari intre picioruse. Huggies ar fi pe locul 3. Happy nu imi plac deloc... au si un parfum in ele de care nu se scria nimic pe cutie.
mai tarziu voi folosi si cele refolosibile pe care am dat o groaza de bani, dar care acum mi se par cam mari intre picioare (se spune ca sunt mai sanatoase pt bebe). oricum, noaptea nu ma vad in stare sa le folosesc pe cele refolosibile.
care este username-ul pt contul de webshots? am uitat de contul nou total.
tot citind despre programul de somn al bb-ilor ma intreb daca e ok ca al meu totusi doarme si ziua cateva ore bune... o fi prea mult?
in linii mari cam asta e orarul lui de somn:
08:30 - 11:00
13:00 - 14:30
16:00 - 18:00
23:00 - 04:00
04:30 - 06:00
06:30 - 08:00
mami de
Tudor (04.11.2009)
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion nu stiu cum sa fac sa ma dezvat eu mai degraba decat el cu dormitul cu mine in pat ![]() ceva sugestii |
Vointa?
(eu l-am pus din prima noapte in patutul lui, in camera lui si nu prea pot da sfaturi

| citat din mesajul lui cristina_boc O intrebare pentru mamicutele care pot sa imi raspunda: cum pastrati laptele muls pana il dati la bb? Azi pediatra mi-a zis sa il pun in frigi si sa il incalzesc inainte sa il dau. Eu am citit cu totul altfel, ca pot sa il pastrez 6-8 ore la temp camerei, si nu se incalzeste inainte sa il dai la bb. Acum sunt in ceata ![]() . |
Cu rarele ocazii cand am muls, l-am lasat afara max 7 ore si a fost ok. Zicea cineva care l-a pus la rece si apoi l-a incalzit ca l-a refuzat bebe... eu cred (empiric vorbind) ca daca-l tot muti la diverse temperaturi e posibil sa-si schimbe gustul si/sau proprietatile. Mai bine il dai asa... si mergi mai bine pe instinctul tau si pe propria observatie, decat pe al doctorilor la chestii de astea

citat din mesajul lui douradoudou ...nu scapati de mine nici la scutece pe toate si va multumesc ca nu m-ati uitat![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
Esti in listuta noastra, nu se poate sa lipsesti, bine ai revenit

| citat din mesajul lui broscuta_80 Vreau sa va intreb ceva : trebuie sa declaram cupkilu la INTRETINERE? Stiti ceva? Ca eu inca nu m-am dus |
Da, se declara ca e si el un omulet
| citat din mesajul lui Ramonika cum se fierbe uleiul de masline? |
Intr-un borcan de sticla pui uleiul, apoi borcanul intr-un ibric, oala etc cu apa, fierbi la foc mic 15 minute.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui dienutze Buna ziua fetelor! Multumesc mult pt raspunsuri. Am ajuns sa o irit la fundulet pt ca am facut pauza de cremuit. Folosesc crema cu zinc de la bubchen si am zis eu ca ii dau prea des zilnic... Acum tragem amandoua. Vad ca a mai cedat roseata, dar nu a disparut, probabil e prea devreme. De azi incerc si cu uleiul de masline fiert. Scutecele le-am schimbat. |
mi-am amintit, a fost si bebe iritat rau la fundulet, la inceput cand am venit acasa, a trecut fff bine cu cutaden, usuca foarte bine
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetiiwww.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
lylyana.ion spune:
exact krelia, totul are ace, doar in brate adoarme, rar in carut se mai nou pe perna pe picioare 
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozici
simina_kin spune:
Intrebare intrebatoare
:
Pot pune fata in port-bebe pt o plimbare la Real????Cat timp am voie sa o tim in el la verticala????
Caut pe net poate gasesc sa aiba si poz orizontala
Am vazut ca si LauraIrinaare aceeasi dilema
...nici eu nu am scoica pt masina pt ca o car cu landoul, da nu ma pot duce cu el in supermarket ca-i greu si voluminos si nu-l pot tine pe brate
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
DianaR spune:
Salutare!
Eu nu ma grabesc cu declaratul ptr ca la noi totul e contorizat pe apartament (gaz, caldura, apa, curent). Gunoiul se plateste direct la primarie, iar curentul pe scara si cheltuielile de administratie se impart la nr de apartamente nu de persoane. So, ca suntem 4 in acte sau 5 tot aia e.
Io-s la al treilea copil crescut in Pampers si deocamdata sunt multumita. Mamicile care alaptati atentie la ce mancati, multi copilasi se irita daca mama mananca multe citrice. Dadea LauraG niste sfaturi de la pediatrul ei, f bune dupa mine: spalat cu apa si sapun delicat, uscat bine (chiar cu feonul), stat cat se poate de mult cu fundutul la aer, crema cu lanolina si oxid de zinc.
Si noi botezul tot in februarie il tinem, pe la inceput. L-am tot amanat ba ca nu era libera sala sambata (celelalte le-am facut duminica siacum vreau neaparat sambata) ba erau ocupati unii din prieteni si tot asa.
Nu mai are rabdare in boucer...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
coquelicot spune:
Smarandita, eu ziceam de stridor...uite, cautand de curand am gasit ca cineva zicea ca ar fi probabil consecinta inghitirii de lichid meconial
uite aici un extras in engleza:
Diagnosis
When stridor is present in a newborn, pediatricians and neonatologists look for evidence of:
heart defects inherent at birth (congenital)
neurological disorders
General toxicity.
If examinations do not reveal the reasons for the baby's noisy breathing, the air passages are assumed to be the cause of the problem.
Chestia e ca l aMatei se aude foarte rar, cand inspira, desi medicul mi-a zis ca nu trece pana la un an. Mi-e teamma de probleme respiratorii, sper sa nu se agraveze atunci.. ai grija sa aiba si aerul bine umezit si sa ii cureti nasucul... alte idei sau sfaturi nu am primit.
Aaa, si nou ani s-a mai spus sa ii punem 2 carti sub salteaua de la patut, ca sa stea in plan usor inclinat. Repet, la el practic sunt inexistente simptomele, aud destul de rar respiratia suieratoare.
fug, s-a trezit
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
dankutza spune:
| citat din mesajul lui lili_a Vroiam sa o intreb pe Flavours la ce Sensiblue ai gasit lapticul de la Topfer? Eu alaptez si ii dau Mariei o masa de LP seara, nici nu stiam ca exista Lp bio, as vrea sa ii dau si eu ca si-asa ma simt vinovata pt fiecare masa din biberon pe care o ia, macar sa bea ceva mai sanatos un pic |
Cauta in www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=topfer bio&ItemId=5367924" target="_blank">lista asta ca sa vezi la care dintre farmacii poti gasi Lactana -Topfer.

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank">
Cezarica face baitza
krelia spune:
cristina, eu il tin in frigider si...evident, inainte de a i-l da, il incalzec putin, macar sa fie caldut..asa, cam la temperatura corpului...
pt ochisori, eu am folosit tobrex
| citat din mesajul lui cristina_boc Salutare, O intrebare pentru mamicutele care pot sa imi raspunda: cum pastrati laptele muls pana il dati la bb? Eu ma mulg(nu mai pun bb la san, inca nu s-au vindecat si e din ce in ce mai rau) dupa care la max 3 ore ii dau sa manance. Tineam laptele la temp camerei. Azi pediatra mi-a zis sa il pun in frigi si sa il incalzesc inainte sa il dau. Eu am citit cu totul altfel, ca pot sa il pastrez 6-8 ore la temp camerei, si nu se incalzeste inainte sa il dai la bb. Acum sunt in ceata ![]() . Pentru ochisorii cu probleme ce picaturi folositi? Multumesc, ![]() ![]() ![]() CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ |
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
krelia spune:
pai...e un alt membru consumator..nu?
....clar trebuie declarat.
ce ma enerveaza pe mine la legea asta a administratiei e ca iti considera mogaldeata ca si cand ar consuma ca un om mare...si fireste ca platesti la "norma intreaga"...
| citat din mesajul lui broscuta_80 Vreau sa va intreb ceva : trebuie sa declaram cupkilu la INTRETINERE? Stiti ceva? Ca eu inca nu m-am dus Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009 |
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali

...nu scapati de mine nici la scutece