Fulgusori de nov-dec 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

RADU STEFAN de TINONINO

TUDOR de FLAVOURS

CEZAR IUSTIN de SHTEPHY

despre vaccin pediatrul a zis ca se face in prima saptamana de cand a implinit 2 luni.

Dienutze - eu stiu ca te inscrii cu cnp-ul la noul doctor si 'pacientul' iese automat din lista vechiului doctor, cand depun toti listele cu pacienti la sfarsitul lunii, la casa de sanatate. Dar poate mai bine il intrebi pe noul doctor daca mai e ceva de facut - eventual... nu ai de luat fisa copilului de la primul?

Fetele cu stridor, exista un soi de perna tare, ca o felie de cascaval, nu stiu unde sa va zic s-o cautati, ca eu am primit-o de pomana si o folosesc ziua ca deja copilul nu prea vrea sa se mai uite la tavan si asta ii ridica putin privirea... nu stiu sa va explic mai bine. Are Iulian o poza aici. Sau ridicat patutul cum zice Coquelicot pe 2 carti sau ridicata putin salteaua la cap cu o paturica ceva bagata dedesubt.

Broscuta - Iulian e incantat de atentia acordata, iti dai seama , dar am observat ca functioneaza oricum cam cum vrea el. Adica daca e sa aiba chef sa stea singurel in patut sau pe canapea, sta, daca nu, pot sa-i pun eu orice zdranganele etc. La fel cu somnul... Imi tot amintesc vorba aia cu mama care trebuie sa se adapteze copilului si nu invers

Fetelor, eu am folosit din prima zi scutece pampers simplu (astept si eu sa ma creasca sa incerc si scutecele refolosibile - Flavours - poate-mi vei spune si mie cu care te impaci cel mai bine) si nici o crema (inafara de uleiul de masline dat dupa baie si uneori la fundulet inainte e culcare). S-a iritat clar de la mancarea mea - cum zice si DianaR - dar f rar si atunci am dat cu crema cu zinc doar pana i-a trecut si gata. Dar il las tot timpul dupa cel il schimb cu fundul gol, la o baie de aer... macar cate 10 minute si eventual mai facem bicileta. Asta cu fundul gol ii place la nebunie, putem opri chiar si cel mai aprig plans cu metoda asta.
De notat am renuntat din primele 2 saptamani ca mi s-a parut inutil, am mai scris de atunci doar greutatea si lungimea la 1 luna si inca 2-3 detalii legate de somn... nu vad ce as mai fi putut scrie. O sa-mi notez clar cand se apuca de facut lucruri seriose

Gata, am terminat de citit, ca intre timp am fost o fuga si mi-am deschis un cont de card nou la una din bancile de pe lista celor care acorda indemnizatia, ocazie cu care am scos si piticul la ger. Intrebare - cine depune dosarul de indemnizatie si va avea la el adeverinta de venituri din drepturi de autor? Ca ma intereseaza un format al acestei adeverinte.

Acu ma bag la recuperari de pozici - multumim si noi de comentarii - aia cu iepurele in cap a fost tare... "epurele" e cadoul de la Mos care a stat cu piticul pe pielea mea ca sa aiba miros familiar si cu care doarme noaptea... isi infige nasul in spinarea lui si sforaie amandoi linistiti. Si a fost cu noi si la Revelion ca sa aiba puiul cat mai mult iz de acasa, sa nu fie suparat ca l-am scos din cuib. Dar dupa cum ati vazut, a petrecut de numa' prin bratele altora

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, da la medicamentu asta Bactroban nu e unul similar si romanesc?zic ca daca nu gasesti asta o fi altu la fel de bun..Dar ce a patit Ruxi??sper ca nu e grav..

Referitor la vaccinuri, noi mergem pe schema de la stat. Nu sunt prima nici ultima..deci..Si ne-a chemat pe la sf lunii sa facem vaccinul caci asa programeaza pediatra la cabinet toate vaccinurile..chiar daca rechinasa mea atunci are aproape 3 luni..Au zis ca mai devreme de 2 luni nu le fac.

Douradoudou, cum a fost vacanta la socri?v-ati bulgarit putin cu zapada?

Krelia, cand povestesti de printu tau care e smecher si imediat se trezeste cand nu mai e leganat..parca zici de a meaDaca vreau sa o adorm in carut, si o plimb prin casa si o legan, pare ca adoarme..cum opresc carutu, cum ochii mari ccat cepele

mda..la dormitu alaturi de rechinuta in pat..ma inscriu si eu la rand alaturi de Dienutze si Ancuta..vorba lu Monis, vointa bade , vointaaaaaaa

Broscuta, io mi's mama mai denaturata..am tot scos-o din casa cu fiecare prilejBa la socri cand o las plocon pt vreo ora cat mai umblu si eu cu al meu prin oras la cumparaturi, ba doar in vizite, ba la plimbareDar la gerul care a fost ieri si azi..nici eu nu am indraznit sa o scot..Sa se faca primavara ca organizam noi intalneli
hmm la partea cu cacacitul, eu am patit ca tine saptamana trecuta, 3 zile nu facuse nik..si eu tot asteptam sa faca singurica..Ea se scremea vizibil dar nu plangea..cand m-am enervat eu si am bagat supozitorul, in sec 2 a facut..probabil ca supozitorul a stimulat-o pe acolo si a facut imediat...Dar a facut muuult si moale!Acum vad ca are zile cand face odata la 2 zile, azi deja e a doua zi si nik...probabil maine, daca nu recurg iar la supozitor..ce sa fac??Si parca spunea una din mamici aici, am uitat cine, ca a folosit supozitoare si fara repercursiuni negative. Deci..mai bine sa faca decat sa o vad plangand..si chinuindu-se.
aaa..la faza cu declaratul la intretinere, al meu a intrebat administratorul si cica nu e nevoie deocamdata, pe la un an..Acu vad ca administratoru lu Monis e mai constiincios..Mai bine intrebi la administratie..
Dar Monisu are dreptate rechinasa e cea mai mare producatoare de deseuri-adic pampersi , si consumatoare de apa din casa

Dienutze, multam de sfaturi cu imbracatul. Si noi avem cosmonaut cu 2 fermoare in fata..o sa o deschid, ii scot manutele si gata.

iote si Smaranditza, in sfarsit..ma gandeam ce mai faceti de nu mai dai nici un semn de viata! Deci nu's singura mama care vrea sa scoata cupilu la shopingareala

Flavours, chiar de mult tineam sa te intreb cum te descurci cu scutecele bio, ca stiam ca ai de alea..Cat despre orele de somn...arata super Rechinila mea nu are un program deloc format, ca sa nu mai spun ca uneori nu prea doarme ziua, sau nu prea doarme noaptea..

Simina, nah ca io nu am port bebe sa te pot lamuri cat o poti tine in el pe verticala..
Oricum am studiat pe net si am vazut scoica de masina de la 0-13kg numa buna de cosulet de plimbat cupilu pe carutul de cumparaturi din supermarketuri la 148 ron, si pare super ok. Cred ca la prima plimbare la cumparaturi la capitala noastra-adic Constanta, o sa o cumpar si dupa tragem o fuga si la Carrefour! Imbracata cum m-au sfatuit fetili

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Intotdeauna este loc pentru inca o mamica, bine ai venit
Lasa-ne datele tale pentru listuta, mami de Maria

[font=Script MT Bold][size=3]monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Multumesc de primire
Pai ce sa zic, Maria s-a nascut pe 6 nov, 2700 kg, 50 cm, Apgar 9, ceza la Filantropia
Eu sint nascuta pe 30 sept 1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

scuze, nu mai retin cine a scris de consult neurologic inainte de vaccin... ce presupune asta si de ce se face?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

pai...e un alt membru consumator..nu?....clar trebuie declarat.
ce ma enerveaza pe mine la legea asta a administratiei e ca iti considera mogaldeata ca si cand ar consuma ca un om mare...si fireste ca platesti la "norma intreaga"...

Pai nu exista nici o lege care sa te oblige, dar na, un copil e o persoana . Plus, cum ziceam mai devreme, cel putin la noi el consuma cea mai multa apa dintre noi - ca pana urca aia calda la 9 plangi la robinet si asta de X ori pe zi (la noi doar apa calda e contorizata, aia rece e la nr de persoane), plus apa rece de la masina de spalat... ca sa nu mai zic de sacoselele cu scutece murdare , ca am facut carare la ghena aruncand la ele

In mod particular la noi pe nov nu l-au trecut la intretinere, desi eu am platit luna trecuta si m-a vazut admin fara burta, dar luna asta il bag clar.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Multumim tuturor pentru urari!

Multe lunite si celorlalti sarbatoriti de azi:

Cezar Iustin si Tudor

Raducu meu doarme putin ziua si nu pot sa si scriu,dar va citesc,in schimb sunt o fericita ca doarme bine noaptea.
Noi am avut multe aventuri,cu o urocultura care am repetat-o de 4 ori,pana la urma rezultatul fiind cel care eu il simteam,copilul nu avea nici o infectie,desi cele trei dinainte iesisera tot cu cate o infectie.

Am ajuns sa-i facem si ecografie si toate organele sunt bine,mai putin rinichii.Dr. mi-a spus ca nu s-au dezvoltat suficient in sarcina,dar ca nu este o problema,ca se pot recupera acum.Trebuie sa mai repetam eco la 6 luni.

Am avut si noi botezul a doua zi de Craciun,a fost foarte cumintel,asa cum e de obicei

La toate mamicutele si toti fulgusorii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

www.youtube.com/watch?v=efxDCg3_Ys4" target="_blank">binedispunere

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

mneassa..
Lili a, mamica de Maria, bine ai venit la noi! Te asteptam sa ne mai povestesti despre voi, cum de abia acum ai hotarat sa iesi din umbra?

Bine v-am gasit
Am zis si eu ca macar la scutece sa ies din umbra daca la odisee m-am rusinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

gabitza35, pai secretul mi l-a dat tot o mamica de gemeni: programul! Programul e sfant la gemeni, caci altfel nu mai stii pe ce lume te afli... eu din cauza depresiei, cand am venit din spital cu copiii am refuzat ajutorul mamei/soacrei, le-am trimis la plimbare... voiam sa fac totul perfect... ei bine, crede-ma ca primele zile nu mai stiam cand e zi si cand e noapte, copiii se trezeau noaptea la ore diferite si eu nu apucam sa dorm deloc, din ora in ora le dadeam sa pape, schimbam scutec, etc etc... Dupa ce am primit acest sfat, totul s-a schimbat: acum copiii papa noaptea in acelasi timp, care se trezeste primul papa amandoi, nu se schimba scutecul noaptea decat de caca, nu se aprinde lumnina (ramane o lumina slaba pe hol), nu vorbesc cu ei si le dau lapticul prin somn... Ziua e alta problema, vorbim, ne dragalim, radem, gangurim cu fiecare in parte... deja sunt experta, in timp ce ma ocup de unul, celalalt doarme in leagan sau se uita la caruselul muzical, nu mi s-a intamplat decat rar sa fiu prinsa pe picior gresit si sa planga amandoi odata...deja le cunosc ritmul la fiecare... Sunt multe de spus aici, dar nu imi ajunge timpul...
Eu sper sa facem schimb de experienta noi, mamicile de gemeni si sa reusim sa facem totul ca la carte, sa creasca frumos si puii nostri, au nevoie de toata dragostea noastra si noi o putem imparti la amandoi

In alta ordine de idei, care e treaba cu laptele asta TOPFER? E chiar asa de bun?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

FLAVOURS ID-UL DE PE WEBSHOTS ESTE novdec2009, iar parola e aceeasi ca si la contul de PICASSA!Pupam pe toata lumea!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput