Fulgusori de nov-dec 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

LILI_A bine ai venit.

Lidia

Lidia multumesc frumos!
Abia astept sa ma alatur impresionantei cete de majorete pe care o vei avea cind va fi cazul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

acum, apropo de gargarite luate din spital, eu nu am ajuns inca la consultul de 6 saptamani, dar pentru ca la cirac 40 zile dupa nastere mi s-au oprit lohiile in sfarsit, mi se pare ca am ramas cu niscai secretie neobisnuita pt mine... buuuun, ma duc la medlife grivitei pe 30 decembrie sa-mi recolteze pt secretii vaginala si culturi col... ce credeti, azi deja aveam rezultatele pe net: NEGATIVE!
Acum eu stiu ca ar trebui sa ma bucur ca nu am nimic, dar dati-mi voie sa fiu putin scep-ti-ca: cum mama masii au facut ei in intervalul asta in care a fost si revelionul si tipele de acolo abia m-au primit sa-mi recolteze (ca nu aveam programare) cultura fungica asa repede? Nu trebuie sa treaca mai multe zile? Intreb si eu...
Si acum eu ce ma fac? Ca chestia aia e in continuare in chilotii mei... ma uit la buletinul de analiza si imi vine sa ma duc sa li-l bag pe gat...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor, ce se intampla mai exact la "controlul de 6 saptamani"? Recolteaza Papanicolau? Recolteaza si secretii? Ma gandesc sa ma duc cu ele facute deja. Sau e musai sa le fac la 6 spatamani. Le-as face la 5 si ceva, ca sa am timp sa vina rezulatatul.

Monis, tu zici, ca ti-a facut eco. Transvaginala sau trasabdominala?

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

douradoudou, nu intentionam sa scapam de tine... esti mereu binevenita... esti din grupul nostru si asa vei ramane

Krelia, cred ca s-a nimerit sa nu vi se potriveasca pampers. Eu folosesc cele premium care... am incercat cele verzi si s-a lasat cu scanceala de la 1 pipi asa ca am revenit la astea inainte sa ma trezesc cu iritatii

lili_a, bun venit

Avapai la voi chiar e organizare... eu ma mai las la mana mea cu 1... sau pe mana lui... cum o fi mai corect?!

dankutza, mie la 40 zi8le mi-a facut eco transbdominala. Controlul l-am facut in sapt 5 .. ca 6 sapt implineam de Craciun si nu eram de treaba sa merg atunci la medic. Mi-a recoltat de pe acolo... a studiat "problema" verificat cicatrizarea si mi-a dat unda verde la siecs protejat cu cerazette( ca cica e pe raspunderea mea fara).Rezultatele... am sunat dr si mi-a spus ca e totul oc pe culturi... dupa Craciun.

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

La multi ani, Tudor, copilas drag de Flavours!

La multi ani, Cezar Iustin, bebelus iubit de Stephy!

La multi ani, Radu Stefan, baietel mandru de Tinonino!

Mami de amazoana

Mergi la inceput

Krelia, Avalon, lylyana.ion
Laurairina cel mai simplu zic si eu ca ar fi cu scoica in carut dar 1) n-ai scoica si 2) unde mai pui atunci toate cumparaturile
Incearca deci shopping-ul la "dublu carucior"
Carla bine ai venit cu bebe acasa! Respira adinc, zimbeste, uita-te la el ce minunat e si fii sigura de un lucru: o sa va intelegeti perfect, nimeni nu stie mai bine ca tine ce-i trebuie lui
Avalon eu am pompa electrica de la Avent, nu scirtiie, face un fel de fish-fish foarte regulat care o adoarme pe bb
Flavoursmerci de raspuns. La pret care e diferenta?
cristina boc mie pediatra mi-a zis ca o cauza de colici este pastrarea lapticului mai mult de 15-20 de minute Ea zice sa nu pun la frigider si nici sa-l las la temp camerei, mai bine sa ia copilul o masa de LP cind nu sint eu. N-am ascultat-o decit in ceea ce priveste laptele praf pe care il fac intotdeauna pe loc, am facut un compromis si pastrez lapticul de la sin intr-o camera mai racoroasa (cam 18 grade) maxim 3 ore, inainte sa i-l dau il incalzesc in incalzitorul de biberon la temp corpului

Incerc si eu sa ma invat sa raspund, pacat ca pina trec de moderare raspunsurile mele o sa apara cind s-a inchis demult subiectul

Mergi la inceput

Fetelor,

Voi cum va desicurcati cu nesuferitii de colici?
Pe prospectele de la Espumisan si Sab Simplex spune sa-i dau dupa fiecare biberon. Dar, eu nu fac asa. Ii dau maxim 5 doze pe zi. Adica 2 Espumisan si 3 Sab Simplex sau invers. Uneori, nu-i dau nici atat. Si, ii dau mai putin decat spun ei. In loc de 1ml de Espumisan, ii dau un 0.6 sau 0.7ml iar la Sab Simplex, ii dau 0,2 - 0,3ml. Am in vedere ca ea s-a nascut mai mica. In schimb lapticul i-l fac numai cu Baby Drink. Pun 2 pliculete la 300ml de apa. Il fac mai apa chioara. De-aia ii si dau la fiecare biberon.
Vreau sa stiu si eu, voi ce schema adoptati? Nu i-as da medicamente, dar cand vin colicii, ma lesina cand o vad cat sufera. Si, ii dau, cat mai putin.

Mami de amazoana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

vai Lylyana daca afli vreo metoda ceva, sa-mi spui si mie, ca nici Sabina nu a dormit deloc in patut, nici macar o noapte din astea doua luni care au trecut

Maria adoarme in brate si apoi o pun in patut unde doarme pina pe la 4 jumate. Dupa aceea o iau cu mine in pat, o mufez, si ea stie ce maninca, ca eu dorm
broscuta incerc, incerc Copchilu trebuie declarat la intretinere, pe mine m-a prins administratora la o zi dupa ce venisem acasa sa-mi zica, dar pe urma a zis ca imi face mare favor si o trece de acum de la inceputul anului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS tu pe ce il culci pe Iulian? Are salteluta dedesubt? (intreb si eu... ca sa fiu experta mai tarziu)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Cauta in www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=topfer bio&ItemId=5367924" target="_blank">lista asta ca sa vezi la care dintre farmacii poti gasi Lactana -Topfer.

Saru-mina! Am gasit o farmacie aproape de mine.

Mergi la inceput