Fulgusori de nov-dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
ariadna33 spune:
Raluci
, ce intra in abonamentul asta de 11 euro pe luna la medlife? ma refer la copii, desigur...
lylyana
, cel mai bine il pui in patutul lui dupa masa si stai langa el pana adoarme... la mine mai merge sa-l intorc pe partea cealalta dupa ceva timp in care nu vrea sa adoarma... daca nu si nu, il iau in pat cu mine, noroc ca frate-su e prea mic ca sa-si dea seama ca iese in pierdere la faza asta aproape in fiecare dimineata intre 5 si 7... profit si eu cat sunt mici si fraierici...![]()
krelia
, am inteles cum vine treaba cu trasul de maner... dar parca si asa face un zgomot... o sa incerc varianta smaranditei
cu stersul pieselor bine de apa...
bravo simina! ai reusit sa ai nopti linistite
trebuie sa ne obisnuim ca vor dormi din ce in ce mai putin ziua... important e sa doarma noaptea.
dienutze
, numai daca pediatra e si medic de familie si copilul e inscris la ea trebuie sa te formalizezi si sa transferi fisa la noul medic de familie, exista o evidenta a asiguratilor/coasiguratilor pe baza de CNP si nu poti fi inscris decat la un singur medic de familie.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard In privinta vaccinului,noi il vom face saptamana asta.Astazi mergem la un examen neurologic,miercuri va veni pediatra sa o vada,joi mergem la intepat. Din cate stiu,se poate face dupa schema 2-4-6 sau 3-5 lunite. Tinand cont de faptul ca am nascut-o prematur,am considerat ca e mai bine sa nu ma grabesc. Oricum,fiecare dintre noi trebuie sa consulte pediatrul,si apoi sa decida cand si ce vaccin sa faca puiutului. |
Asa m-am gandit si eu. O sa incep vaccinurile la 3 luni. Apuca si ea sa se intremeze mai bine pana atunci.
O sa te rog, daca ai timp, sa ne scrii si noua si sa ne spui in ce a constat controlul neurologic.
Multumesc

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank">
Cezarica face baitza
krelia spune:
de exemplu...azi-dimineata..la ora 4...avea chef de vorba
....noroc ca dormise de la ora 11 seara....
....si am pututs sa stau de parle ![]()
Krelia, cand povestesti de printu tau care e smecher
si imediat se trezeste cand nu mai e leganat..parca zici de a mea
Daca vreau sa o adorm in carut, si o plimb prin casa si o legan, pare ca adoarme..cum opresc carutu, cum ochii mari ccat cepele
[/quote]
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
krelia spune:
da...corect...
...ma gandeam doar ca ar fi frumos sa platim pentru ei asa..la pret redus
...ca la biletele de la film sau de ratb ![]()
problema cu apa o avem si noi...desi stau la 2..si nu-mi explic de ce..pana vine apa calda...mai fac un copil
..sau nu....ca pe Rares l-a scos imediat.....nu e buna comparatia
...oricum, dureaza mult...
ah, sacosele cu scutece imi plac cel mai mult
...am dezvoltat o tehnica de impaturire a scutecelor murdare.....ar fi ceva s-o brevetez
....ca in felul in care le impachetez intra mai multe decat daca le-as pune asa, direct...
| citat din mesajul lui monis5 |
Pai nu exista nici o lege care sa te oblige, dar na, un copil e o persoana
In mod particular la noi pe nov nu l-au trecut la intretinere, desi eu am platit luna trecuta si m-a vazut admin fara burta, dar luna asta il bag clar.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
[/quote]
_
Muhammad Ali
krelia spune:
tot ce se poate
....sunt pielicici...si pielicici....al meu are oricum pielea mai sensibila....am observat inclusiv de la hainute...primele i le spalasem cu detergent normal..si imediat s=a iritat..asa ca am trecut pe detergent pt bebei ![]()
| citat din mesajul lui ionelamaria Krelia, cred ca s-a nimerit sa nu vi se potriveasca pampers. Eu folosesc cele premium care... am incercat cele verzi si s-a lasat cu scanceala de la 1 pipi asa ca am revenit la astea inainte sa ma trezesc cu iritatii |
_
Muhammad Ali
crlp spune:
bine v-am regasit intr-un alt capitol al vietii noastre alaturi de fulgusorii nostri dragi

in primul rand vreau sa va multumesc din suflet pt. incurajari, pt. sprijinul acordat si pt. ca ati fost langa mine la nevoie

eu am ajuns acasa alaltaieri, dar am fost terminata, BB a plans incontinuu, i-a fost greu sa se acomodeze cu locul, iar eu nu aveam suficient lapte ci doar colostru care nu i-a fost suficient

de astazi lucrurile s-au schimbat putin, a
mai mult, a venit si laptic mai mult
, a venit si pediatra ne-a consultat, suntem bine, avem o mica iritatie dar separe ca nu e nimic grav si ca va trece
sanii mi se umfla si ma dor f tare, am inceput sa ma mulg, BB e mai lenes la supt momentan, dar sper ca se va regla si nu va fi nevoie de completare
fetelor cu epiziotomie, cam in cat timp va trecut si ati putut sta in sezut? mie azi mi-a scos firele dar inca ma doare f tare si nu pot sta pe poponet
am multe de citi din urma si sper sa reusesc sa recuperez
oricum o sa revin cu poveste nasterii ingerasului meu

toate mamicile si fulfulgusorii
40+
cu ingerasul Matei
poze
krelia spune:
ce varza am facut in mesajele alea
...
fug, ca e ora de baita.....va las un Rares marait si in continuare...poze noi
_
Muhammad Ali
gabitza35 spune:
dankutza , eu npt colici le dau sab simplex, il pun in biberon, dar, pentru ca si ai mei au fost chiar mai micutzi decat amazoana ta ( dragos are acum 3.400 iar eva 3.200 si au 5 saptamani) nu le dau doza maxima de 15 picaturi decat o singura data , seara pe la 10-11 depinde cand vor sa manance.... la celelate biberoane pun ba 5 , ba 7 picaturi ( nu le pun in fiecare biberon, cam de 4 ori pe zi)
am baut si noi baby drink, maxim 50 ml pe zi , acum am schimbat pe baby calm (m-am lasat influentata de discutiile de pe forum legate de faptul ca babydrink contine zahar si am zis sa incer sa evit), tot 50 ml/zi
nu am incercat pana acum sa fac LP cu ceai, chiar daca se cam stramba cand le dau ceaiul neindulcit, pana la urma il beau... daca nu vor mai vrea o sa fac si eu LP cu ceai
colicii nu ne chinuie f rau, pana acum nu am plans niciodata din cauza lor, decat ne chircim si gemem, facem partzuri la greu... asteptam sa treaca definitiv si sa dormim linistiti cel putin pana vin dintisorii
Dragos si
Eva _30.11.2009
lylyana.ion spune:
crlp, bine ati venit acasa, sper sa aveti o acomodare cat mai rapida. iti doresc recuperare grabnica si mult laptic pt bebe. asteptam povestea si pozicile! 
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozici