Fulgusori de nov-dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadna33 lylyana , cel mai bine il pui in patutul lui dupa masa si stai langa el pana adoarme... la mine mai merge sa-l intorc pe partea cealalta dupa ceva timp in care nu vrea sa adoarma... daca nu si nu, il iau in pat cu mine, noroc ca frate-su e prea mic ca sa-si dea seama ca iese in pierdere la faza asta aproape in fiecare dimineata intre 5 si 7... profit si eu cat sunt mici si fraierici... |
am sa incerc si varianta asta...ms

Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)pozici
lili_a spune:
| citat din mesajul lui krelia problema cu apa o avem si noi...desi stau la 2..si nu-mi explic de ce..pana vine apa calda...mai fac un copil ...oricum, dureaza mult...ah, sacosele cu scutece imi plac cel mai mult |
Eu stau la 1 si dureaza o vesnicie pina vine apa calda, iar noaptea cred ca nu e deloc (mai mult de un sfert de ora n-am avut rabdare sa astept). Noroc ca asta mica n-a facut niciodata kk noaptea pina acum

Eu scutecele le impachetez fiecare intr-o punga d-aia de sandwichuri (mmm, buna comparatia
lili_a spune:
Monis Eu am inteles ca la dosarul de CIC se depune aceeasi adeverinta care se depune si la adm financiara, cea eliberata de angajator cu suma si specificatia ca impozitul de 10% s-a retinut deja.
Trebuie altceva?
monis5 spune:
Dankutza - am mai scris ce am facut la control - echo (pe abdomen), inspectia cusaturii si mai stiu eu la ce s-o fi uitat pe acolo ?!?!
si Papanicolau - vad ca ti-a raspuns si Ionela... ah, da, si am vorbit si despre protectie, metode etc
Daca vrei sa te duci la control, de ce ti-ai face separat analizele? Le faci intr-un singur drum... parerea mea 
lili_a - te trec imediat in lista (poate imi mai spui si la cate saptamani ai nascut si cu cine daca nu-i bai). Gata, ai trecut de moderare 
| citat din mesajul lui lili_a mie pediatra mi-a zis ca o cauza de colici este pastrarea lapticului mai mult de 15-20 de minute Ea zice sa nu pun la frigider si nici sa-l las la temp camerei, mai bine sa ia copilul o masa de LP cind nu sint eu. |
Sper sa nu te superi ca imi dau cu parerea asa din prima, dar ce ti-a spus tie pediatra mi se pare o prostie extrem de mare
A, apropos de toate astea cu colicii si ce anume ii provoaca, fetele cu copilasi in jur de 2 luni, mai aveti problema asta? Ca la noi au disparut acum mult timp....
Carla - epiziotomia a trecut repede de tot, luni am nascut, vineri stateam pe fund, mai ales dupa ce mi-a scos firele, ca alea creaza o mare parte din disconfort. Maine iti va fi mai bine

lili_a - da, asa zic si eu cu adeverinta... dar stii cum sunt functionarii publici

. Tu cand depui? si la ce sector? Ca eu vreau sa merg de maine intr-o saptamana.... 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
monica_80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lili_a
Multumesc de primire Pai ce sa zic, Maria s-a nascut pe 6 nov, 2700 kg, 50 cm, Apgar 9, ceza la Filantropia Eu sint nascuta pe 30 sept 1977 |
lili_a, nu m-am putut abtine sa nu-ti urez si eu bun venit printre noi, mai ales ca vad ca esti nascuta in aceeasi zi cu mine si pe fetita mea o cheama tot Maria (nu ca n-ar fi un nume mai comun), pe carer am nascut-o pe 13 dec.

de
scump Maria
ionelamaria spune:
carla, eu m-am asezat a doua zi dupa nastere pe fund, desi mi-au deschis taietura la 4 ore dupa ce coborasem de pe masa de nasteri din motiv de hematom
. Ma durea cumplit... dar incet incet ma asezam. Acasa am folosit o paturica moale sub fund vreo 2 sapt... apoi am renuntat si la ea. Secretul era ca asezatul sa se faca in reluare. practic si acum mai simt cate putin senzatie de jena in zona( si avem 1 luna si 3 sapt) De trecut trece, dar stiu ca doare... Eu ma luam cu bebe si imi repetam ca e suportabila durerea... si asta m-a ajutat
Despre apa pentru schimbat.... Pai...eu incalzesc la microunde o cana de apa in 50 secunde si e deja fierbintica. pana se incalzeste cea de la robinet sunt de 100 de ori langa bebe cu apa calda. Asa am facut din prima zi.
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE
nov.dec2009 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lili_a
Multumesc de primire Pai ce sa zic, Maria s-a nascut pe 6 nov, 2700 kg, 50 cm, Apgar 9, ceza la Filantropia Eu sint nascuta pe 30 sept 1977 |
Sunteti in listuta

Mamici de fulgusori 

ariadna33 spune:
dankuta, ai mei au avut colici amandoi si s-au manifestat prin urlete si in brate continuu cate 1-2 ore, frecat de picioruse si facut diferite contorsiuni...la Emi a mers din prima doar cu o pipeta de infacol inainte de fiecare masa (6 sau 5 mese pe zi), dar la Dragos nu a mers... am incercat diferite combinatii dar nu are rost sa ti le zic pe toate, ci doar pe cea castigatoare: 3/4 pipeta infacol+ 7 picaturi sab simplex (direct in gurita cu lingurita de silicon, ii place tare ca are gust de banane) inainte de fiecare masa (cu circa 30 min), si 10 picaturi de bonisan in lapte (ulei de marar)- de la asta trage parturi grupa mare. Cica combinatia asta de infacol+sab e "brevetata" de niste mamici, asta daca te intrebi de ce combinatie de 2 produse care au aceeasi substanta activa... modul de fabricatie difera...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui monis5 A, apropos de toate astea cu colicii si ce anume ii provoaca, fetele cu copilasi in jur de 2 luni, mai aveti problema asta? Ca la noi au disparut acum mult timp.... |
Monis eu nu stiu dac rechinasa chiar a avut colici..se mai strangea de burtica , mai maraia, dar niciodata urlete si ore intregi de plans..doar se chircea, cum se mai chirceste si acu cateodat'. Oricum ar fi, starea ei s-a ameliorat fata de cum era acum 2 luni fara nici un tratament. La inceput in primele 2 sapt tot am incercat combinatii, pan am uitat sa i le dau o zi, am vazut ca nu se intampla nimic rau si fara tratamente, asa ca am renuntat de tot!

rechinas in pozici
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui ariadna33 , nu se schimba scutecul noaptea decat de caca, nu se aprinde lumnina (ramane o lumina slaba pe hol), nu vorbesc cu ei si le dau lapticul prin somn... |
phiu...in sfarsit aud si eu o mamica care nu schimba scutece noaptea...Si eu de vreo saptamana aproape am incetat sa ii mai schimb scutecelul noaptea, din cauza ca atunci cand il schimb se trezeste de tot! Si nu mai adoarme decat dupa vreo ora sau doua...Il schimb doar daca face caca, in rest sta cu el pana dimineata..cand e plin plin..da macar nu stau la povesti cu ea noaptea..
Si noi tot cu o veioza din hol luminam dormitorul, asta din cauza ca nu am reusit sa cumpar si eu o aplica de aia de veghe..anume pt bebelusi..E pe lista de cumparaturi pt cand fac vestita plimbare la capitala cea mare..rechinas in pozici

Ea zice sa nu pun la frigider si nici sa-l las la temp camerei, mai bine sa ia copilul o masa de LP cind nu sint eu.