Fulgusori de nov-dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 phiu...in sfarsit aud si eu o mamica care nu schimba scutece noaptea...Si eu de vreo saptamana aproape am incetat sa ii mai schimb scutecelul noaptea, din cauza ca atunci cand il schimb se trezeste de tot! Si nu mai adoarme decat dupa vreo ora sau doua...Il schimb doar daca face caca, in rest sta cu el pana dimineata..cand e plin plin..da macar nu stau la povesti cu ea noaptea.. ![]() |
Sunem mai multe "denaturate" care nu schimbam scutecul decat in caz de urgenta noaptea (urgenta = KK)
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE
lylyana.ion spune:
noi nu am avut colici decat 2-3 zile pana am inceput cu sab simplex. ii dadeam numai inainte de mesele de seara, ii dau in continuare, preventiv
, la masa de dupa baita.
scutecul nu-l mai schimb noaptea de o saptamana, de cand am trecut la un nr mai mare, si e loc de pipi, kk nu face noaptea
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozici
dankutza spune:
Intreba cineva de oxitocina, dar nu mai tin minte cine. Uite am gasit.
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=22617
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank">
Cezarica face baitza
shtephy spune:
Buna seara!![]()
Va multumim mult pentru urari .Iustin va ofera tuturor 

iar eu multi 

.
Uram si noi
La multi ani lui Radu-Stefan si lui Tudor!!!Sa cresteti mari si sanatosi!!
sper sa revin
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
lili_a spune:
| citat din mesajul lui monis5 Sper sa nu te superi ca imi dau cu parerea asa din prima, dar ce ti-a spus tie pediatra mi se pare o prostie extrem de mare |
Monis, sint de acord cu tine, mi-a fost mila sa arunc bunatate de laptic.Partea proasta e ca daca mulg oricum nu scot mai mult de 30-40 ml ceea ce evident nu e de ajuns.
Cind maninca la sin nu stiu cit maninca, dar dupa aia se culca si nu pare flaminda. Doar ca ziua cere de mincare la 2-3 ore maxim,noaptea e cumintica. Zilele astea e mai miriita, vomita cam des si pare ca o chinuie burtica si evident ca de stres mi se cam duce lapticul 
| citat din mesajul lui monis5 lili_a - da, asa zic si eu cu adeverinta... dar stii cum sunt functionarii publici ![]() . Tu cand depui? si la ce sector? Ca eu vreau sa merg de maine intr-o saptamana.... |
Eu la sect 2 ar trebui samerg, dcar nu stiu cind ca nu am apucat sa iau hirtogaraia de la serviciu. Am dat pe acolo ante-sarbatori dar pun pariu ca nu mi-a completat-o.Mie imi expira prenatalul la sfirsit de ianuarie.
Despre colici, cum ziceam si mai sus, a mea pare sa aiba ceva de genul - dupa-amiaza si seara se stringe de burta si tipa si regurgiteaza de la atita incordare. Of!
monis5 spune:
Si eu sunt in echipa de 'denaturate' care nu mai schimba copilul noaptea de cateva saptamani.
Lili - poate nu reusesti tu sa-l mulgi cum trebuie. zic si eu... Oricum, cartea zice ca dupa ce scoti tu, mai ramane de 2 ori pe atata lapte in san. Numai bebe scoate bine-bine. AM patit si eu si am mai povestit, am incercat sa scot si cand am vazut ca am scos 20 ml m-a luat panica. Am facut pauza 10 min si cand am revenit, am scos instant 50 ml. Si in alta zi am scos langa bebe care plangea, si curgea siroi, desi sanii nu pareau plini. Deci cred ca nu are nici o treaba ce ni se nazare noua cu realitatea din interiorul tzatzelor ![]()
Si mie mi se tot nazare ca sanii sunt tot mai moi, insa bebe papa si e vesel si mi-e f f greu sa cred ca ar fi in stare de doarma cate 3-4-5 ore legat daca i-ar fi foame. Eu zic s-o iei usor si nu scade nici un laptic
.
(ziua la noi cererea e si la 2 ore, numai noaptea e mult mai mare intervalul. Dar asta e, alaptatul la cerere se face... la cerere
)
Noapte buna , desi am mari dubii ca Iulianul a dormit de la 5 pana acum jumate de ora, ceea ce nu a mai facut pana acum niciodata 
, sa vedem ce urmeaza in program ![]()
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
shtephy spune:
Lili_a bine ai venit
,ma bucur ca te-ai decis sa ne scrii si sa iesi din umbra.Sa-ti creasca mare si frumoasa papusica Maria.
Si mie mi se pare tare prost sfatul pediatrei cu biberonul de LP in loc de LM,daca imi permiti sa imi dau cu parerea.
Ai grija de lapticul tau,nu mai fi stresata si nu compara cat scoti cu pompa cu ce suge bb.De muls e bine sa o faci dupa un dus fierbinte,dar tot bebe scoate cel mai mult.
Crlp bine ati ajuns acasa!Ia lucrurile mai usor ,incearca sa te relaxezi mai mult.Bine ca a venit lapticul si are bebe Matei papa bun.
Lavinia vad ca lui Rares ii place deja viata de noapte
.L-am admirat in pozici,sper sa vina repede si cele de la cabana
.
Si Iustin isi marcheaza teritoriul de cate ori are ocazia.![]()
Ce sfat naspa ti-a dat medicul,sa ii dai ceai in loc de lapte.Pacat
Krelia gata,imi ploua in gura ,tre' sa fac rost urgent de kurtos
.
Mamaaa,dar ce bine doarme-n leagan.Bravo!Vazut pozici cu baiatul mare si frumos.
Ancutza e foarte faina cartea bebelusului,Si Stefania o are
.
Ma bucur ca nu mai esti racita.

Ionela
noaptea trecuta fu alba ,nici nu mai stiu la cat ne-am culcat ,dupa ora 4 in orice caz.
Alexa nici nu vrem scapam de tine ,dar nici tu nu scapi de noi.
Suntem alaturi de tine![]()

Flavours ce program fain de nani are Marmalutza![]()
Ramonika sper sa gasesti unguentul cat poti de repede.Sanatate printesei si pupicei tie.
Tinonino sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Raducu
.Ma bucur mult ca ca este negativa urocultura ,dar este inadmisibil sa o repeti de 4 ori,laboratoarele astea chiar isi bat joc
.Dar cum de ati ajuns sa faceti analiza asta?Si ecografia la rinichi?Ce simptome ati avut?Tin pumnii sa se dezvolte repede si bine rinichii bebelusului.
Ariadna
felicitari pentru buna organizare

.Bravo ca ati invins si colicii.Cred ca analizele alea ar trebui lucrate vreo 4 zile.Cred ca trebuie asteptat sa se vada daca creste ceva pe acolo.
Cu Topferul eu nu stiu sa-ti raspund,auzisem doar ca-i bio,nu stiu copii care au crescut cu el.
Dankutza nu cred ca e musai sa faci control ginecologic la fix 40 de saptamani ,dar mai bine iti recolteaza medicul atunci.
Noi din fericire nu am avut treaba pana acum cu colicii,nici la Stefi.Asa ca nu am o reteta ,dar poate o incerci pe cea a Ariadnei.
Broscutza cum mai e micuta cu burtica /evacuarea?Ai incercat sa bei tu un iaurt sau o sana in plus?
Lidia imi place ca te documentezi,vei stii tot ce ai de facut cand vei fi mami![]()

Monis sper ca acum doarme Santi![]()

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
gabitza35 spune:
neata'
noi inca schimbam scutecul noaptea..... Dragos nu se suporta ud, dupa fiecare pishu incepe sa se foiasca la greu,iar daca nu il schimb chiar plange....odata uscat totul e bine si adormim la loc
ca regula eu le schimb scutecul la amandoi inainte de fiecare masa iar lui dragos si "la cerere" , cand e frecusul maxim intre mese.... nu e iritat deloc, cred ca pur si simplu vrea sa fie uscat.... folosim pampers pachet verde.... inca avem stoc... urmatoarea masura incercam si noi din cei premium
kk facem uneori si noaptea.... asta cand vrem sa facem.... la dragos nu e nicio problema cu evacuarea... uneori facem si de mai multe ori pe zi ; Eva in schimb a tot fost ajutata.... ieri noapte am gasit in scutecel putin kk... dar a fost facut singur
.... acum astept sa faca....nu a mai facut de atunci.... se tot screme dar fara rezultat asa ca o sa o ajut un pic cu supozitor.... ea il face si verde.. pediatra a zis ca e din cauza ca il face mai rar... probabil are dreptate pt ca ei mananca exact acelasi lucru, aceleasi siropuri, etc...
aaaa... am primit verde la batistuta bebelusului... trebuie sa merg sa o cumpar... poate o sa reusim sa rezolvam nasurile infundate... daca nu... urcat in masina si la doctor 
Dragos si
Eva _30.11.2009
krelia spune:
Buna dimineata all! 
Azi, minunea a implinit 2 lunite...asa ca, pentru micul dejun...va lasam toate bunataturile (recomandate in curele de slabire
).....croissante, cozonacei, checulete, prajiturici, kurtos kolacs
, gogosele, clatite, eclere
, placintele....si, ca sa nu ne fie prea sete.....sucuturi naturale din portocale, kiwi, capsunele, banane, mere.....si niste vin fiert, ca nu mai pot de pofta.si macar virtual sa bem si noi! 
Asa deci...cinstea:

Pentru mamici si fetite - cate un
si o
...iar pentru baietei, cate o
voiniceasca ![]()
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali