Fulgusori de nov-dec 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

lyly, vazut poze frumoase cu bebe alexandru pe contul nou! e un dulcic, la fel ca si mami!pupam!yuhuu...Raresh doarme...am si eu timp sa fac curat ca maine vine popa` la noi...cu ocazia bobotezei

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, vin si eu cu o rugaminte catre fetele din straintate sau cele care asteapta pe cineva din strainatate. as avea nevoie pt. fetita de medicamentul BACTROBAN, unguent de 15gr. care nu se gaseste in farmaciile din RO, ci numai in strainatate. are cineva posibilitatea sa ia 2 cutii de Bactroban si sa mi le trimita mie la Iasi, contra cost, bineinteles.
multumesc.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Fetele din Iasi, ati auzit pe la vreo farmacie de Infanrix Hexa mai ieftin de 290 de lei?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

nu am vazut, pt. ca inca nu am cautat. poti cauta pe net preturile, sau sa dai telefon la mai multe farmacii, daca ti-e greu sa umbli prin oras.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

bebe Radu-Stefan
bebe Tudor

Krelia thx1 am vrut sa te intreb, pompa ta scartaie? a mea e Avent Isis manuala dar scartaie ingrozitor 9\(ma mai prostesc si eu sa scot cativa ml cu ea). Aaa, si pe mine ma amuza Emi cu "ingaaa... ingheee", foarte dragut, o sa invatam limbajul lor... Apropo, voi va prostiti cand vorbiti cu ei? adica vorbiti asa, peltic, cu strambaturi? ce-or zice bietii copii de o mama asa ca mine care se stramba in fel si chip ca un clovn, ma intreb...

si vaccinul cand se face, fix cand implinesc 2 luni, sau cum?

Bine ai venit lili, mama de Maria!

Moni, pup mesagerul meu Cu mucisorii sa stii ca Dragos al meu nu are, foarte rar ii scot cate un mucisor cand il vad in nasuc ca-l deranjeaza la respirat... in schimb Emi e permanent infundat si trebuie sa-i scot ca horaie si vad eu ca-l deranjeaza si la masa, uneori daca n-o fac regurgiteaza din cauza mucisorilor, ca se ineaca... am luat apa de mare si ii dau cate un puf in fiecare nara, apoi scot cu batista bebelusului cel putin o data pe zi, de fiecare data copilul e vizibil mai putin agitat cand suge decat daca nu i-as scoate, se vede ca-l deranjeaza... am zis eu ca o sa am plozi muciosi, iata ca sunt!
cum se descurcau inainte? iti zic eu cum facea mama la fratii mei mai mici: se chinuia cu cate un colt de batista pana reusea sa scoata cate un mucisor... destul de chinuitor si pt copil, pe cand asa se rezolva imediat, Dragos nici nu plange cand ii fac, am cumparat un aspirator micut de 1600 w special pt asta care nu face zgomot infernal.
Iulianul tau e un baietel cuminte vad si n-o supara pe mami cu muci multi

Ionela

Dienutze daca faci abonament undeva zi si mie, sunt interesata... Cu funduletul, nu stiu daca asta e motivul dar eu dupa fiecare spalat la fundulet de caca (nu folosesc servetele umede) si dupa baie le dau cu putin (adica putin de tot, cateva picaturi) ulei de masline fiert in prealabil la fund si in cutele dintre picioruse (in zonele in care se irita ei de la pipi sau caca). nu s-au inrosit niciodata la fund pana acum, poti incerca si tu varianta asta daca vrei... eu iau pampers premium, mi se par mai moi, astia nu cred ca sunt contrafacuti ca ar fi prea greu si probabil costisitor, au danteluta aia pe margine...

revin ca plange un "pacient"...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de Emil-Gabriel si Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

heloo fetele, balansoarul vine abia la sf lunii :( s-au epuizat stocurile, asa ca asteptam

referitor la abonament si eu caut, eu am la medlife, dar astia nu au pt persoane fizice, deci pot sa-i fac copilului prin firma si sa le platesc eu lor, ar fi 11 euro pe luna

ancutza - si eu am carticica, sunt in acelasi stadiu, completata dar fara poze

deinutze - asa cum zice si adriana, noi folosim ulei de masline inainte de baie si de jojoba dupa baie, nu s-a iritat niciodata bebe, iar scutece pampers premium care, se intind mai bine si sunt intradevar mult mai moi

ramonik - sorry din pacate rudele din strainataturi doar ce au plecat

Radu de mami Tinonino

Tudor de mami Flavours

Cezar de mami Shtephy

azi facem ordine la lucrusoare, au ramas mici

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubimdrag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata

Noi ne-am jucat putin de dimineata si acum am cazut la datorie... iar mami a fugit repede sa scrie si ea 2 cuvinte pe azi 9 parca vad ca fac ditai placinta)

Shtephy, multumim pentru comenturile de la pozici. Cum iti fu noaptea?

ma intreba ieri cineva de centrul de joaca ( pe cuvant ca nu mai stiu cine, stiu ca am vrut sa raspund ieri si am uitat, apoi mi-am amintit peste noapte si am sperat sa nu uit dimineata)
Cu centrul de joaca ne intelegem bine. Bebe devne tt mai atent la jucarii. Pana ieri se uita la mine cum le agitam. Ieri a descoperit el o floare fosnitoare si a tras de ea cat a putut. Azi ne-am jucat putin la carusel, mai tarziu scoatem centrul de joaca sa vedem daca mai tine minte floarea fosnitoare. Eu cred ca face banii, mai ales ca nu am dat foarte mult pe el. E luat din carrefour si am dat 138lei pe el.

Carla, chiar ma intrebam ieri ce o fi facand cel mai mic fulgusor. Nu dispera... in cateva zile va intrati in ritm. Iti doersc sa fii puternica si cand simti ca nu mai poti, pune bebe in patut... respira adanc... zambeste si de la capat. Daca reusesti sa iti mentii o stare optimista ai sa faci fata. Peste 2-3 saptamani ai sa te amuzi de momentele astea. Acum esti si sensibila... mie imi venea sa plang de drag, de frica, de... de bate vantul... in primele zile. (nu mai spun de oboseala) acum deja e usor... si asa va fi si pentru tine. Pupici pt tine si Mateiut

Lavi, cred ca pustiul tau va fi foarte energic la petrecerile cu prietenii... toti vor cadea... el va mai vrea putin. Lasa ca e bine... pe tine sa te tina puterile
Multumim pt cafea

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Pup fetele care au comentat pozute! Multumim frumos!
Cand s-a nascut Maya, iar Simina zicea ca e in al noulea cer cand vede comentarii, ma gandeam ca e orgolioasa! Dupa ce am nascut si am vazut si eu comentarii la poze...am simtit exact la fel Ce inseamna sa fii mama!!

Pup fetele si bebelusii! NB!

ma bucur ca ti-ai schimbat parerea

Eu mereu ma uit la poze sa vad mesajele noi si ai arat si sotului
Mai prost stau la capitolul "multumiri".....simt ca nu ma pot exprima indeajuns

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ariadna,si eu tot pompa manula Avent Isis am avut(inca o mai am,dar degeaba). Era foarte buna,dar scartia ingrozitor!

Batista bebelusului am cumparat-o pt ca Annabelle avea nasul infundat,iar cu pompita nu faceam mare lucru,si mai si plangea de nu mai putea,saracuta.
Nu o folosesc zilnic,ci doar cand are nasucul infundat.Nici ea nu reusea sa pape,pt ca nu putea respira din cauza mucisorilor.

In privinta vaccinului,noi il vom face saptamana asta.Astazi mergem la un examen neurologic,miercuri va veni pediatra sa o vada,joi mergem la intepat. Din cate stiu,se poate face dupa schema 2-4-6 sau 3-5 lunite. Tinand cont de faptul ca am nascut-o prematur,am considerat ca e mai bine sa nu ma grabesc. Oricum,fiecare dintre noi trebuie sa consulte pediatrul,si apoi sa decida cand si ce vaccin sa faca puiutului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Pt fetele din Iasi

Infanrix Hexa si Penta la farmacia Help Net,Str Al cel Bun, Nr 19, Bl B3

Infanrix Hexa - fara card 258,52 lei
- cu card 240 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

Buna,

Multumim de urarile pentru cele 2 luni ale lui Marmalutza! La multi ani si celorlalti bebici!

Lactana bio am luat din Sensiblu Dorobanti si Eminescu. Tot bio mai este formula si de la Hipp si Holle. Ieri am cumparat si Holle sa testam.

mami de Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput