Fulgusori de nov-dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Lumi_Richard spune:
Fetele din Iasi, ati auzit pe la vreo farmacie de Infanrix Hexa mai ieftin de 290 de lei?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Pt fetili care au scos bebeii in lume-a se citi prin supermarketuri gen Real, Carrefour...Vin si eu si pun o intrebare mai de la 'tara': cum ati plimbat bebelu pe acolo?aveti cosulet de bebei si l-ati montat pe carutul de cumparaturi? Sau ati intrat cu carutul/landoul in supermarket si cu bebe in el?? Ca vreau si eu sa ajung pe la Constanta la cumparaturi pt asta mica, ca pe aici in Mangalia prea putine gasesc, si o sa o luam si pe ea tinand cont ca alaptez, si nu pot sa o las la socri atatea ore cat facem noi la cumparaturi..ma gandesc sa o iau cu noi, si o alaptez in masina la nevoie..Dar noi nu avem cosulet, ci doar carutul ei..cum sa o iau cu noi, tinand cont ca in brate nu rezist sa o car vreo 2 ore cat ne foim noi prin supermarket... ![]() rechinas in pozici |

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
laurairina13 spune:
Lavinia, io nu am scoica auto..
..stiu..tre sa imi cumpar..da pan'cumpar cum pupaza plimb rechinasa dupa noi la cumparaturi??
Si in scoica auto l-ai lasat imbracat gros in cosmonautu cu care sta imbracat ca pt afar?sau il dezbraci putin???
..stiu...prea multe intrebari pun
..Da eu am cosmonaut la asta mica, si daca o luam cu noi prin supermarketuri ma gandesc ca totusi e cald acolo..nu pot sa o las cu toate alea pe ea, dar nici sa fie prea subtire imbracata...

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
Ancutza_Bro spune:
'neatza
sa ma laud si eu nitel
, am luat www.cartiabc.ro/-Cartea-bebelusului-p-17442-c-263-p.html" target="_blank">Cartea bebelusului de Crisan si sunt asa de incantata...deja am completat in ea tot ce se putea si imi selectez niste poze acum
Stephy cam gata raceala...imi mai curge putin nasul... doar atat. 
Laurica la Carrefour au carut special pt scaunel de bb, la real nu am vazut dar eu pun scaunelul cu tot cu printesa in carut, incape si ii place plimbarea 
Radu Stefan de mami Tinonino
Tudor de mami Flavours
si cu dedicatie speciala pt cel mai frumos ginerica
La multe lunite CEZAR IUSTIN de mami frumoasa Stephy 
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Lavinia, io nu am scoica auto.. ..stiu..tre sa imi cumpar..da pan'cumpar cum pupaza plimb rechinasa dupa noi la cumparaturi?? Si in scoica auto l-ai lasat imbracat gros in cosmonautu cu care sta imbracat ca pt afar?sau il dezbraci putin??? ..stiu...prea multe intrebari pun ![]() ![]() ![]() rechinas in pozici |
NU L-AM IMBRACAT CU COSMONAUT! CI INTR-UN COSTUMAS MAI GROS SI DUPA AIA L-AM INVELIT INTR-O PATURICA....DE OBICEI II PUN COSMONAUTUL CAND IESIM LA PLIMBARE FARA MASINA!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
lylyana.ion spune:
Neata la pranz si de la noi,
La multe lunite sarbatoritilor de astazi 
Radu de mami Tinonino 
Tudor de mami Flavours 
Cezar de mami Shtephy 
Laurairina, de ce nu mergi cu Amalia in carut la cumparaturi? tu o plimbi pe ea si tati carutul de cumparaturi 
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozici
krelia spune:
Ancu, si eu i-am luat aceeasi carte...si deja e compeltata cam pe unde ne-am incadrat pana la varsta asta....e super ca o putem folosi pana la prima aniversare
...la capitolul poze stau mai prost ca...nu am cum sa le printez si sa le pun in album....:)...dar..intr-un viitor..se rezolva si asta ![]()
lavi, uite ce scrie www.bebelus.net/doarme-toata-ziua-iar-noaptea-este-treaz.html" target="_blank">aici..banuiesc ca ai incercat si metodele astea....nu? 
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion Laurairina, de ce nu mergi cu Amalia in carut la cumparaturi? tu o plimbi pe ea si tati carutul de cumparaturi ![]() |
la solutia asta ma gandisem si eu dar nu imi mai aduc aminte daca am vazut parinti cu carutu lu bebe in supermarket...

rechinas in pozici
laviniablaga spune:
KRELIA, AM INCERCAT METODELE ALEA, IN PLUS L-AM ASCULTAT SI PE MEDIC, CARE MI-A SPUS SA II DAU CEAI NOAPTEA NU PIEPT! UFF...L-AM CHINUIT PE EL SARACU`...ACUM PREFER SA MA CHINUI EU...DE DIMINEATA NU VREA SA DOARMA,URLA LA GREU SI NU INTELEG DE CE...E SCHIMBAT, A FACUT SCAUN

...DUPA O REPRIZA DE 5 MINUTE DE URLAT....A ADORMIT...SPER SA NU SE TREZEASCA!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
la solutia asta ma gandisem si eu dar nu imi mai aduc aminte daca am vazut parinti cu carutu lu bebe in supermarket... ![]() ![]() rechinas in pozici |
eu am vazut destule pe la noi prin magazine
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)pozici