Fulgusori de nov-dec 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

ALTE POZE

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

multumesc si eu pentru urari!sa fiti fericite!

mara, mami de flavi (7 dec 2005) si andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BINE ATI AJUNS LA SCUTECE!!

Ne mai bagam si noi in seama pe aici din cand in cand, ca bat bebeii la usa/col si avem multe de invatat (din nou) de la voi.

Asa ca rog fetele din Bucuresti (mai la iesire, spre nord..) sa imi zica si mie cum/ce/cine e pediatrul ideal pe care l-au gasit. (adica raspunde la telefon, vine acasa daca e cazul, nu sare cu antibioticul pe noi si diversificare de la 3 luni, etc)

Saru'mana, orice ajutor e numa' bun!

mamici si fulgusori

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mneassa..
Lili a, mamica de Maria, bine ai venit la noi! Te asteptam sa ne mai povestesti despre voi, cum de abia acum ai hotarat sa iesi din umbra?

Clara pacat ca nu ai postat in cap asta, ca eu din urma nu mai citesc de obicei..Sa stii ca si noi am patit fix cum spui tu acum cand am iesit din spital!! Cum zicea si Coquelicot, pt ei e ft derutant, si schimbarea deja a mediului de la spital acasa, e ft nasoala! E ft dificil pt ei dupa ce 9 luni au stat la caldurica, intuneric, nu ii deranja nimeni..dintr-odat' la lumina, cu toata lumea calare pe el! De asta e agitat si plange! Incearca sa il tii mult pe burta ta, sa ii dai san dar sa fie treaz la san. Ideal e sa nu stea mai mult de 15 min la san! Asa imi spusese mie pediatra prima data, caci si eu am tras o boceala cat toate zilele dupa prima noapte petrecuta cu pitica acas, cand nici eu nici al meu si nici rechinasa nu am dormit deloc!! Fii calma, daca ai cui, mai paseaza-l pt juma de ora sa il tina, si tu sa te odihnesti , sa iei o gura de aer, sa mananci. Conteaza ft mult si starea ta de spirit caci ii transmiti lui tot acum, si il derutezi si mai tare! La mine a venit a doua zi soacra, noi eram sfarsiti psihic, cum a luat-o ea in brate, mi-a infofolit-o..si a dormit dusa vreo 2 ore, de nu ne venea a crede, parca ne schimbase cupilu! Conteaza ft mult sa ai putin ajutor macar acu zilele astea...
Sa ne tii la curent, daca mai ai nevoie de ajutor!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Cris, ti-as raspunde eu , da's din mangalia...Asteapta sa intre fetili de la Bucale!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Fetele, am uitat sa va invit la ! Va pup pe toate si mai ales va imbratisez pe mamicile mele speciale si superactive pe forum: Monis, Laurairina,Ramonik, Ionelamaria, Ancutza, Shtewphy, RamoC, Lyly, Raluci, Simina, Kreliutza, Simonette - desi nu prea am vazut-o in ultima vreme, Dankutza,Camy, Dienutze, Shtephy a noastra draga, Miany, Andrecluj, LumiRich, Crlp, etcPe Rares l-am lasat fara pampers la mine pe pat si e foarte fericit...presimt ca in curand o sa isi marcheze teritoriul, ca prea e el cuminte, asa ca ma duc sa il impachetez

Mergi la inceput

sa fac urarile sarbatoritilor de azi!

LA MULTE LUNITE PENTRU RADU STEFAN DE TINONINO!

LA MULTE LUNITE PENTRU TUDOR DE FLAVOURS!

LA MULTE LUNITE PENTRU CEZAR IUSTIN DE SHTEPHY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LILI_A bine ai venit.

Mergi la inceput

Pt fetili care au scos bebeii in lume-a se citi prin supermarketuri gen Real, Carrefour...Vin si eu si pun o intrebare mai de la 'tara': cum ati plimbat bebelu pe acolo?aveti scoica de bebei si ati montat-o pe carutul de cumparaturi? Sau ati intrat cu carutul/landoul in supermarket si cu bebe in el??
Ca vreau si eu sa ajung pe la Constanta la cumparaturi pt asta mica, ca pe aici in Mangalia prea putine gasesc, si o sa o luam si pe ea tinand cont ca alaptez, si nu pot sa o las la socri atatea ore cat facem noi la cumparaturi..ma gandesc sa o iau cu noi, si o alaptez in masina la nevoie..Dar noi avem cosulet de ala de il iei de torti sau doar carutul ei..cum sa o iau cu noi, tinand cont ca in brate nu rezist sa o car vreo 2 ore cat ne foim noi prin supermarket...

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

inainte de toate, buna dimineata

apoi.....bre fete....voi iar v-ati reluat vechiu' obicei? ...3 pagini de aseara pan'acu'? [:i]...BUN ASA

ionela, mersic de raspuns...e clar, copilu' era si el un pic bujorel..si ma-sa...paranoia

moni, ieri am fost in herastrau, am intrat pe la pescarusul...am mancat si kurtos kolacs si m-a si "dansat" al meu 3 pasi, ca erau unii pe-o scena de cantau de zor popolara ...ssi nu puteam rata
si am constatat inca odata ca fi-miu a crescut..caci e a 2a oara cand il punem in scoica...si sta ceva mai bine ]:)]
(ce tare e setupu' )

temperatura..hmm..deocamdata i-am luat-o numai cu suzy din aia cu termo....zau ca mi-e nush cum sa bag ceva in fundu' copilului ...hm..poate maine, cand o veni pedi sa am mai mult curaj

dienutz, e posibil sa faca iritatii de la scutecel....nu stiu daca astea din farmacie or fi falsificati...cert e ca in spital noi am folosit in alea 3 zile celebra marca pampers si am adus-o cu eritem acasa....acum, nu stiu daca o fi de la scutec..sau iar o fi fost paranoia...dar eu am ales sa nu mai folosesc marca asta. Eventual, daca nu ii trece nici cu cremute, sau daca vezi ca ii reapare..incearca sa schimbi marca

Si eu tin caietul cu papa, cu kk, cu somnel....pe calendar notam medicamentele....si in alta agenda..i-am facut si jurnal

Alinus, ai grija cu fibromul..sa il tii sub observatie!

lavi, cred ca toti bebeii dorm super bine in masina ....nasol ca al tau doarme mai mult ziua..of...nici macar daca incercati sa-l tineti treaz in timpul zilei? (nu mereu, caci cred ca totusi, la varstele lor e bine sa doarma si ziua..zic..nu?)

cris.dogarel....sunt multi pediatri buni din bucuresti......si cel mai important, in prima luna, indiscutabil, trebuie sa-ti vina acasa, 1 data/saptamana. A mea, de ex., a venit de cate ori am chemat-o cu paranoia mea (ca ii aparusera lu' fi-miu neshte bubite, si desi nu era programata vizita, a venit femeia, chiar inainte de Craciun..si ningea afara..).
Sunt convinsa ca si alte fete de aici iti pot recomanda pediatrii lor, de care sunt multumiti. Asa ca....nu stiu ce sa zic

Clara, bine ai revenit acasa! Curaj, ca toate se aseaza pana al uram!....ah..si rabdare...si..multe scobitori!

lavi, saru' de cofi..buna rau! .....vezi ce faci cu fi-tu in putza goala...ca al meu si-a marcat teritoriul in pat la el (nu carecumva sa indraznim sa stam in patul lui .....la ma'sa-n palma...la tac'su pe tricou...pe aleze nu mai zic....de s-a prelins si pe dulapior
(ce-mi place poza 33...cand saluta Raresu tau ..super haios!)

Lili, bine ai venit la Fulgusori!

si..nu in ultimul rand...

La multi ani RADU STEFAN bb de TINONINO!

La multi ani TUDOR bb de FLAVOURS!

La multi ani CEZAR IUSTIN bb de SHTEPHY!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput