Fulgusori de nov-dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
smaranditza spune:
Coquelicot, mersi de raspuns. Din cate inteleg, la puitul tau e o forma mai usoara, pentru ca al meu scoate niste zgomote destul de puternice, mai ales prin somn, de sar din pat sa vad daca mai traieste (am impresia ca trage ultima gura de aer, asa se aude
)
Monis, foarte bun sfatul tau cu ridicarea saltelei la cap. 

Acum fac eu legatura: am stat in spital 4 zile cu el in camera, si nu am auzit nimic (pentru ca la toata patuturile erau ridicate putin saltelutele in dreptul capului; adica...era mai mult material pus acolo, ca sa fie mai sus).
In prima noapte cand l-am adus acasa am auzit suntele astea ciudate. Nu am pus geana pe geana atunci, si ma rugam sa se faca mai repede dimineata sa o sun pe neonatoloaga, crezand ca l-am racit pe drum (de la scoaterea din spital pana acasa, ca de...ne-am tot pozat...). A venit neonatoloaga a doua zi, si mi-a spus ca nu e raceala, ci stridor laringian, ca a auzit si ea exact inainte de a ne face iesirea din spital ceva zgomot ciudat cand respira, dar nu era sigura.
Ne-a spus sa avem grija la temperatura camerei, sa nu fie mai mult de 22-23 de grade, iar aerul - umed. Problema apare seara, cand trebuie sa facem mai cald pentru baita...si il tin cam la 25-26 de grade. Dupa baita mananca, si..somn...si...horcaiala. AM mai deschis noi putin usa la camera, sa iasa o parte din caldura, sa se reduca temperatura, insa nu pot de la 26 de grade, sa cobor brusc la 21-22, cand porii lui inca nu sunt bine inchisi...
Oricum, reducem treptat temperatura, insa tot scoate niste sunete ciudate uneori, de mi-e teama ca nu mai poate respira sau s-a innecat, si sar ca arsa din pat 
De astazi vom ridica putin salteaua in dreptul capului, si sper sa fie mai bine.
Laurairina, mersi ca te-ai gandit la noi
Am avut musafiri si de Craciun si de Revel, in zilele dintre ele am fost noi plecati, asa ca...mai rarut pe net ![]()
Si noi suntem mari plimbareti...l-am scos pe Timi si pe temperaturi cu minus
(infofolit la maxim...), iar cand au fost 10-12 grade si soare afara, am stat si doua ore jumate cu el prin oras. Acum tot pandesc prognoza, sa vad cand mai evadam o data ![]()
Nu mai retin cine intreba de colici. Noi mai avem, dar nu la aceeasi intensitate zilnic. La fel, incerc si eu sa-l ajut din alimentatie (fara cioco, porto, etc...
) Ii dau doar Espumisan, dar pt ca mi-a zis medicul ca dat la fiecare masa, constipa; ii dau doar dupa ora 3-4 dupa-masa si seara, cand incepe de obicei "cantarea" ![]()
rgagapie spune:
Poze noi la semnatura 

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Ramona
de
Maya Paula

lylyana.ion spune:
La multe lunite sarbatoritilor de astazi: Rares, Matei si Emma!!! 
Kreliutza, multumim de cinste, o asteptam maine pe aia maaare
. bafta la vaccinut, asteptam sa ne spui reactiile lu' Raru'...
lavinia, frumoase pozici, al meu doarme tot cu degetele aratatoare ridicate. super melodia 
oooffff, ca asa as mai iesi si eu afaraaaaa, dar e frig si trotuarele astea naspaaa 

Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozici
lili_a spune:
buna dimineata la prinz si de la noi.
o
pt cine mai pofteste si un tort maaaaare (aici nu gasesc emoticonul
) pt cei 3 sarbatoriti ai zilei de azi - printzesu Rares, Emma si Matei!
Monis, Shtephy multumesc de sfaturi!
Eu acum sint suparata ca asta mica vomita aproape dupa fiecare masa (mai mult decit 2 picaturi pe barbita cum e normal) si pare tare chinuita. Pediatra zice ca are reflux, si eu cred la fel, cica sa-i dau LP anti-reflux. Pai si cu mesele la sin cum fac?!?, ca dupa ea ar trebui inlocuite cu LP. Pe net zice sa-i dai ranitidina cind pare ca o si arde acidul ala (si asa pare, azi noape am avut concert pina la 3) da'mie cine mi-o prescrie? Am incercat sa fac o programare la cabinet dr Culcer ca poate imi da o solutie mai pro tzitzi dar au tel inchis 
Monis cred ca adeverinta stas e aia din dosar
Laurairina si a mea are cercei din maternitate si ii tai unghiutele de cind mi-am facut curaj, cam pe la 10 zile
Of, ma duc afara poate mai binedispun copilu asta
tinonino81 spune:
Buna mamici!
Stephy sa-ti spun de ce am facut atatea uroculturi.Mi-a spus dr. ca varsaturile copilului ar putea arata si o infectie urinara si mai bine sa vedem.Oricum eu eram sigura ca nu e nimic pt ca el nu a avut nici febra si a luat bine in greutate.
Ecografia am facut-o pt ca in sarcina dr.a vazut ceva la bebelus si mi-a recomandat dupa nastere,sper ca totul sa fie ok la urmatoarea.
Copilasii tai cum se mai impaca?
La multe lunite si pentru sarbatoritii de azi Rares-Mihai,Matei-Gabriel si Ema-Valeria

poze
dana n. spune:
Salutare!
La cat mai multe lunite:
Radu de mami Tinonino
Tudor de mami Flavours
Cezar de mami Shtephy
Emma de mami Cosmynik
Raresh de mami Krelia
Matei de mami Zodie de foc
Ramonika, parintii mei tocmai ce s-au intors in tara. Dar daca te pot ajuta totusi cumva spune-mi.
Ancutza, cartea asta am primit-o si eu de la cumnata. De abia astept sa o completez.
Laurairina, si al meu doarme cu noi in pat. Si nu mai pot dormi eu fara el.![]()
Lili, si al meu vomita des. Pediatrul zice ca atata timp cat ia in greutate este in ordine. Eu sunt putin ingrijorata. Sper sa fie totul in ordine.
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
simina_kin spune:

Merge greu DC-ul sau am eu probleme cu net-ul???
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ionelamaria spune:
krelia , multumim de cinste. Sa creasca mare Rares-Mihai
Rares-Mihai, Matei Gabriel,Emma Valeria 
Lili, eu nu pot sa cred ca un medic recomanda cu atata caldura lp in locul LM. Pur si simplu nu pot sa cred. de fapt... te cred... dar nu vreau sa-mi exprim mai putin elegant parerea despre medic. Mie, dr pediatru( de care, de altfel, nu sunt extrem de incantata... ca da si ea chestii"preventiv", dar nu le iau in seama) mi-a spus scurt.... reteta pt un copil fericit incepe cu hranirea la san. Daca nu e laptic... e altceva.... dar atat timp cat mai e o sansa ca bebe sa pape la san... trebuie sa incerci. Spunea ca cea mai buna hrana pt bebe ( si asa am crezut si eu mereu) e lm... indiferent de context si ca acesta e singurul care ii ofera o dieta perfect sanatoasa la varsta asta. LP incearca sa imite laptele matern... si e o solutie mult mai buna decat laptele de vaca.... dar nicio formula nu reuseste sa combine toate beneficiile lapticului din san.
La tine este laptic, inteleg eu, problema nu e nici sanatatea copilului, nici laptele tau... eu cred ca problema e pediatrul. Solutia e relativ simpla: Schimba-l!!!!! Vad ca se pricepe sa descurajeze... sau macar se straduieste. Sper sa gasesti solutia pt copilutul tau care merita... ca toti copiii sa pape laptic la san. Nu vreau sa ma mai gandesc la cat s-au chinuit colegele noastre din club, care nu au avut norocul tau sa aiba laptic, si cat s-au straduit... si se mai straduie ele pt putin lm . TE ROG, NU RENUNTA... ITI VA PAREA RAU!!!
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE
gabitza35 spune:
la noi nu e problema cu dormitul in patut.....
fiecare doarme in patutul lui, dar in fiecare zi trag un somn in patul lui mami si tati, timp in care se aeriseste si se face curatenie la ei in camera.....
azi, eva s-a hotarat, dupa 2 zile de asteptari, sa umple scutecul.... si cand spun "umple', apoi chiar l-a umplut.... nu-mi dau seama cum a avut loc atat kk in asa un fund mic
Dragos si
Eva _30.11.2009