Fulgusori de nov-dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
dana n. spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin![]() Merge greu DC-ul sau am eu probleme cu net-ul??? fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Merge greu DC-ul... M-am chinuit o ora sa postez un mesaj

------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui simina_kin![]() Merge greu DC-ul sau am eu probleme cu net-ul??? fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
MERGE EXACT CA O RASNITA MANUALA STRICATA

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE
simina_kin spune:
Fac CAP NOU si revin
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
raluci_b spune:
www.cinemagia.ro/stiri/actorul-toni-tecuceanu-a-murit-14410/" target="_blank">condoleante
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
monis5 spune:
fac eu cap nou...
la mine merge ![]()
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
dankutza spune:
La multi ani, bebe Rares, baietel scump de Krelia!
La multi ani, bebe Matei, copilas drag de Zodie de Foc!
La multi ani, bebe Ema Valeria, fetita frumoasa de Cosminik!
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank">
Cezarica face baitza
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui monis5 fac eu cap nou... la mine merge monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) poze de azi de ieri |

ptiuuu ce bine!!!!Eu l-am facut de 3 ori degeaba...scria eroare cod....
fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Lidia74 spune:
| citat din mesajul lui monis5 Si eu sunt in echipa de 'denaturate' care nu mai schimba copilul noaptea de cateva saptamani. Lili - poate nu reusesti tu sa-l mulgi cum trebuie. zic si eu... Oricum, cartea zice ca dupa ce scoti tu, mai ramane de 2 ori pe atata lapte in san. Numai bebe scoate bine-bine. AM patit si eu si am mai povestit, am incercat sa scot si cand am vazut ca am scos 20 ml m-a luat panica. Am facut pauza 10 min si cand am revenit, am scos instant 50 ml. Si in alta zi am scos langa bebe care plangea, si curgea siroi, desi sanii nu pareau plini. Deci cred ca nu are nici o treaba ce ni se nazare noua cu realitatea din interiorul tzatzelor Si mie mi se tot nazare ca sanii sunt tot mai moi, insa bebe papa si e vesel si mi-e f f greu sa cred ca ar fi in stare de doarma cate 3-4-5 ore legat daca i-ar fi foame. Eu zic s-o iei usor si nu scade nici un laptic . |
Apropos de laptele muls din san am auzit-o pe dr Culcer spunand o chestie f interesanta: Atunci cand bebe suge, intre mama si bebe se creeaza o fuziune pe care nimeni din exterior nu o poate simte decat mama: actiunea de a suge la san a bebelui face ca in creierul mamei sa ajunga niste stimuli care se duc la hipofiza sau hipotalamus (nu mai stiu care) iar asta face sa fie stimulata productia de lapte a mamei. Deci glandele mamare produc lapte pe masura ce bebe suge, iar suptul bebelui este cel care face ca organismul mamei sa primeasca impulsul de a produce lapte.

Alexandru (18.11.2009)

.