Fulgusori de nov-dec 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
broscuta_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze Acum sunt pe regimul obisnuit si e ok, doar eu balesc la gogosi, muraturi, citrice etc, dar merita suferinta! |
Sunt curioasa cam ce mananci.... daca se poate mai in detaliu
Daca zici ca e o pentru Nati a ta.... noi nu avem colici, dar se strange mult de burtica, nu plange dar se maraie mult....
Ma gandesc sa o ajut din alimentatie

laurairina13 spune:
Broscuta, noi suntem rau cu capu..am scos rechinasa la 10 zile din casa
, era cald si am pus-o in carut si la plimbare cu ea!!!
apoi cand s-a facut mai frig o imbracam in cosmonaut, tusti in masina, si cu ea in vizita la socri! In felu asta se bucurau si ei sa o vada, mai statea si altcineva cu ea , si mai respiram si eu alt aer!!
Nici nu stii ce bine face la pisic-adec psihic!!
Bine, de fiecare data mai gaseau cate ceva de completat la tablou cu superstitii babesti...ma mai enervam, le mai fac hataru uneori la babe..
Din marele si lungu sir de superstitii cea mai noua e urmatoarea: sa nu facem gaurele in urechiuse la rechinasa decat la primavara cand infloresc copacii...Noi doar ce am primit cadou cercelusi la botez, dar datorita strabunicii

mai amanam gauritu ...
In fine...nu stiu ce ma mai plang...Nah, ca mi-am adus iar aminte si ma umplu de nervi
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
ssi ca sa vedeti cat sunt de dusa cu capu...ce imi doresc eu de ziua mea??? o plimbare prin supermarketuri la Constanta!
Nu am mai iesit asa la cumparaturi de prin septembrie..
Bineinteles ca am o lista mare de cumparaturi (care aici nu le gasesc)dar tot pt rechinila, nu pt mine
,deh...parca ar fi ziua ei![]()
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
laviniablaga spune:
RARESHU MIC
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
monis5 spune:

bebe Rares-Mihai

bebe Matei Gabriel

bebe Emma Valeria

| citat din mesajul lui dienutze Monis, cu adeverinta de dr autor, mie mi-au eliberat de la munca una exact ca la depunerea la admin financiara si au completat si anexa aceea stas de la dosar. Voi merge cu ele, intr-o zi... sa verifice dosarul, inainte de ziua Z. Fetele de la personal au mai avut 3 gravide anul asta, stiau ce si cum, cred ca sunt ok asa. |
Sarumana... intrebare suplimentara

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
laviniablaga spune:
MAMICI VA DEDIC O MELODIE, CARE PE MINE MA IMPRESIONEAZA ORI DE CATE ORI O ASCULT! DIN TOATA INIMA PENTRU VOI www.trilulilu.ro/petre2222/bc569fee436066" target="_blank">PENTRU MAMICILE MELE DRAGI
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
broscuta_80 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Am inceput dupa revelion sa renunt la dulciuri dar compensez cu fructe, adec portocale! Si nu iti imagina ca mananc una sau doua....nuuuu!!! ![]() ![]() |
Vai laura eu sunt dezastru cand e vorba de portocale... daca identific una prin zona o mananc de parca ar fi pe cale de disparitieeeee. Si inainte nu ma omoram dupa ele. Poate o fi lipsa la noi in organism, avand in vedere ca alaptam.... Apropo' tu iei ceva vitamine? Adika fier, calciu, acid folic???
Cum e cutiuta muzicala? cum reactioneaza Amalia?
krelia spune:
saru'mana de urari, fete frumoase!
si..saru'mana si de comentariile la pozuci! ![]()
acum s-a trezit printesu...mort de foame (ca doar nu a mai mancat de cand era mic
...si ma-sa il tine nemancat
....asa ca ma duc sa hranesc haplea...apoi vine pedi sa vacem vaccinul..si o sa cam stau in urmarire....asa ca, cel mai sigur ne auzim maine...la o noua cinste
...tot din asta...recomandata la dieta ![]()
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
broscuta_80 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Broscuta, noi suntem rau cu capu..am scos rechinasa la 10 zile din casa apoi cand s-a facut mai frig o imbracam in cosmonaut, tusti in masina, si cu ea in vizita la socri! In felu asta se bucurau si ei sa o vada, mai statea si altcineva cu ea , si mai respiram si eu alt aer!! Nici nu stii ce bine face la pisic-adec psihic!!Din marele si lungu sir de superstitii cea mai noua e urmatoarea: sa nu facem gaurele in urechiuse la rechinasa decat la primavara cand infloresc copacii...Noi doar ce am primit cadou cercelusi la botez, dar datorita strabunicii ![]() ![]() ![]() ![]() mai amanam gauritu ... In fine...nu stiu ce ma mai plang...Nah, ca mi-am adus iar aminte si ma umplu de nervi![]() rechinas in pozici |
Pai sa ii comunici strabunicii tale ca Iulia mea are gauri in urechi de la 3 zile de viata si cercei de la 5 asa ca.... sper sa nu dau nas in nas cu buni!!!

broscuta_80 spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga RARESHU MIC Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor! MINUNEA NOASTRA RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT |
woooow!!!!!!!!!!!! Purtam bluuuugi!?!?!?!?!!?
Melodia lui Malina imi aduce aminte de Mihaela Runceanu