**Zmeurici de iulie-august 2009 (22)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

nici eu parca nu i-as da danonino , atatea chestii nasoale am citit ca numai cred cand zice cineva de bine, stiu multe mamici care dau danonino la copilasi si n-au patit nimicdar...
eu le dau la amandoi campina, o fi bun o fi rau nu stiu

ca tot veni vb de iaurturi mi-e asa dor de iaurtul ala la borcan de pe vremuri si de sana ...ce bune erau

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mie mi-a zis doctorita ca stie de reticenta mamicilor si de zvonurile legate de Danone..insa ea de la acel curs a inteles mai multe decat d ela un simplu zvon..acum parca parerea unui om avizat la mine cantareaste mai mult decat un zvon.....mda..sa vedem ca nici eu nu mananc Danone d enici un fel..dar tot in urma unui zvon auzit de la diverse persoane..care probabil tot asa au auzit..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Salutare

Cu intarziere, pentru Ion, Ioan, Ioana, Ionela, Ionut, Ionica, sanatate si ani multi fericiti zmeuricilor si mamicutelor de zmeurici, sotilor, bunicilor, surorilor si fratilor ce poarta numele de sfant.

La noi ieri a fost nebunie, prima parte a zilei curatenie, a doua parte invitati, au venit in runde de pe la 6, iar plecarea a fost la 11. Intre timp Olguta a degustat tzitzi, a facut baita, s-a jucat cu balonul, a luat o prajitura in freza de la Vladut, vecinutzul nostru de 2 anisori care nu intelegea de ce Olguta nu mananca praji cu el si de ce nu se pot juca impreuna cu masinutele.

Noce, Elenada, bravo pentru statul in fundulet. Noi doar daca ne tinem de mami, buni sau zabrelele patutului.

Simina, si Olguta se intoarce instantaneu pe masa de infasat, toate operatiunile le fac cu ea stand pe burtica. La kk direct la chiuveta ma duc cu ea, sa nu risc o balaceala in kk atunci cand desfac scutecelul. Cel mai cool e cand se intoarce la san. Stam in pat intinse, mai mult eu decat ea, suge de 2-3 ori, apoi hop pe burta, cu tzitzi in gura, pana cand o scapa de atata efort de a inainta, ca doar ne scremem sa mergem in genunchi...coatele nu prea o ajuta deocamdata.

Alina, multumesc pentru raspuns. Tot tin sa ajung la DM, poate ista din Buc e mai dotat decat Timisoara, Lucialu negasind ce ai povestit tu.

Alinutza. Salvat raportul, citit putin, imi cazura ochii direct pe sfaturile pentru sustinerea/ajutarea alaptarii. Pai in spital mi s-a spus exact invers, spala mamelonul inainte si dupa fiecare alaptat, utilizeaza si crema . Parca stia sufletelul meu ca nu asa sta treaba, si de frica uscarii pielii am spalat moderat, fara sapun, iar Garmastanul l-am abandonat dupa o saptamana de teama gustului schimbat al laptelui. Multam si capul sus, vei depasi toate micile probleme. Esti o mama atat de puternica, doar mulgi lapticul pretios de 5 luni .

Blanca, scoate Evita afara zilnic, ii face bine ei, insa te ajuta si pe tine. Altfel gandesti la aer curat. Ieri a stat Olguta afara cu mama peste 3 ore, iar azi am stat 2h cu ea, deoarece batea un vant fioros, de imi inghesate mie nasul. Evident, copchilu, vorba strabunicii, era caldut in carucior. Bravo pentru laudele pediatrei si directia buna in care mergeti cu papica .

, daca stiti pe cineva interesat de un loc de munca intr-o institutie serioasa, cu salariu decent, chiar daca este la statul roman, uitati www.apdrp.ro/uploads/Resurse%20Umane/Anunturi/Anunt_concurs_APDRP_21012010.pdf" target="_blank">aici.
Deh, fac si io reclama colegilor mei, ca au nevoie de sange proaspat, iar treaba e cat muntele acolo. Sper ca nu v-a deranjat anuntul meu direct, nu m-au platit pentru relama, sa stiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Despre Danonino, imi amintesc ce au spus colegii mei de birou cand s-au intors de la o verificare la fabrica Danone din jud. Ilfov...ca nu au vazut prea mult lapte pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna seara,

M-a mirat si pe mine cum un pediatru poate sa recomande Danonino. Pe langa faptul ca e o mare porcarie (e un produs industrial, nici nu stii ce contine plus chestii care s-au dovedit a fi nu doar simple zvonuri), din experienta iti spun ca nu-ti va ma accepta mai tarziu (sau greu) vreun produs gen iaurt natural, branza proaspata..etc. Este mult mai sigur si sanatos sa mixezi branza proaspata cu fructe si ies niste combinatii super sanatoase. Eu am gustat din curiozitate odata danonino, de la fiica-mea, si-mi ramanea apoi in gura un gust ciudat de chimicale, ceva artificial oricum
Dar orice invat a avut si dezvat...

Acum faci cum crezi...tu esti cea care hotarasti ce e mai sanatos pentru copilul tau.

Mergi la inceput

Da o sa vad eu..de fapt am sa merg intr-un magazin s ama uit la ce contine acest iaurt si unul Napolact de ex...sa vad diferenta si asemanari..

V-am zis nici eu nu mananc Danone deloc..insa fac asta strict in urma unor zvonuri si unui trend..adevarul ca alte iaurturi mi-au placut mult la gust.

Insa doctora mea nu cred ca vorbeste aiurea..ma gandesc ca a fost la curs si nu era nimeni acolo sa promoveze ceva..sau mai stii..insa oricum, voi arunca un ochi la ingredientele mai multor iaurturi sa fac comparatia.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LuisaTL

Buna seara,

(e un produs industrial, nici nu stii ce contine plus chestii care s-au dovedit a fi nu doar simple zvonuri), Dar orice invat a avut si dezvat...

Luisa, mami de Dorothy (24.11.2004) si Sara (17.07.2009)

Mai..produs industrial e orice iaurt..iar chestiile care s-au dovedit a nu fi simple zvonuri care sunt?..sa stiu si eu exact.

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Vazui ca vb despre Danone... Ma bag si eu in seama: cumnata mea are o prietena care a lucrat cativa ani intr-o fabrica Danone si, in tot acest timp, nu a vazut nicio cisterna cu lapte intrand pe poarta fabricii. Eu nu luam nici inainte vreun produs de la Danone, pt ca mi se pare ca au gust de orice altceva (aracet, lapte praf etc.), mai putin de lapte. Sunt fan lactate si iaurtul care are gustul cel mai "de lapte" mi se pare ca e cel de la Napolact. Parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Azi a trebuit sa dau o fuga pana la serviciu si, pentru ca ma cam grabeam, Sara a gasit de cuviinta sa doarma de la 10 la 14.30. Daca imi propuneam sa fac ceva si aveam nevoie de atat timp liber, sigur avea chef de joaca .
Cand ne intorceam acasa, iar a adormit, asa ca ne-am plimbat pana s-a trezit (vreo ora jumate') si eram cu marsupiul, asa ca am spatele varza. Si pentru ca am lasat-o singura dupa ce a mancat la 17.30, in speranta ca o dormi si ea o jumatatica de ora, sa stau si eu intinsa... iar m-a fentat si doarme de 4 ore jumate' . Presimt ca avem program de joaca la noapte... sa sau sa ?
De obicei adoarme pe la 21-21.30 si se trezeste cel mai devreme la 8, de cele mai multe ori fara pauza de papa.
Ma apuc de citit din urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna seara!
Fetelor,vedeti ca v-am pus si eu poze cu David, pe contul comun.Dar am uitat sa trec ely_cta,apare Elena.
Apropo de dormit,si eu sunt o fericita,de la 2 luni si jumatate,David doarme de la 22-22.30 pana la 6 ,apoi mananca si mai doarme pana la 8.30-9.30,depinde.Pe mine ma ajuta mult suzeta,pentru ca pe la 8 maraie un pic,dar ii bag suzeta si doarme si pana la 9.30.Dar pe zi imi doarme in reprize,dar maxim 35 minute!Dar prefer asa!
Anuntam ca ieri am inceput diversificarea,cu suc de mar si am avut succes.A deschis gurita ca un pui de vrabiuta!Fetelor,de cand incep sa-i dau piure de mar in loc de suc?

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput