**Zmeurici de iulie-august 2009 (22)**
Raspunsuri - Pagina 18
Giova spune:
Multumim fetelor pt. aprecieri
.
am fost la real si i-am luat cereale pt. 4 luni de la Milupa, dintr-alea BIO, cu vreo 3 feluri de cereale si se prepara cu lapte. eu ii prepar cu laptele muls din congelator.
La pranz a mancat 50 ml de "nectar" din dolveac, morcov, patrunjel si putin lapte muls. a mai baut si de la san ceva. oricum e tare marait...nu stiu pe seama a ce sa pun indispozitia asta.
Adriana super ca ai trimis cartea. si pe mine ma tenteaza dieta Rinna, sa vedem cand apuc sa citesc si sa mai pregatesc si pt. mine mancare.
Micalasa super ca papa bine galusca. cred ca ii voi baga si eu maine-poimaine carnita, caci asa ne cam chinuim si nu papa din placere.
Pooh pai l-as musca tot timpul cat imi e de drag.
Edi de cand am inceput diversificarea e rosu la fundic. pana acum iritatia a trecut cu o crema preparata in farmacie, dar de cand cu papa solide...nimic. cu ce sa-l mai dau? poate e si din cauza dintisorilor, caci si astia dau asa ceva.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micaalsa blanca, depinde de cereale. Sunt cereale care se fac cu apa pentru ca au in compozitia lor lapte si sunt cereale care nu au in compozitie lapte si se fac cu lapte Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)Nasterea printesei ![]() |
Da da inteleg
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Simina1980 spune:
Sa va povestesc si eu cum stam cu rostogolirile:de cand a invatat sa se intoarca de pe spate pe burtica ar face asta toata ziua-nici nu mai pot sa-l schimb;apoi de cand cu "intoarcerile" il gasesec in patut in cu totul alt loc decat il pun-nici nu se mai poate pune problema sa stea invelit...
Mai intram noi!Week-end placut sa aveti!
Mamica de Razvan-Alexandru
lucialu spune:
LA MULTI ANI!!! Sa aveti un an nou fericit alaturi de zmeurici si de cei dragi!
La multi ani Giova,sot de Giova si Marco Ionut!La Multi ani Marco!
La muuuuuuuuuuulte lunite si apoi muuuuulti ani ginerelul meu drag, Ericutde Alinutza!

Felicitari Alina pt botez!sa-i fie de bine micutului crestin!
La multe lunite si Stefaneilor!
Intr-un cuvant viata lunga si sanatoasa tuturor celor care au si n-au serbat ceva pe aici!![]()

Am admirat si eu pozici si tot m-am tinut gaie sa va citesc macar.Vazut Pepit in culmea ofensei adusa de bumbo sau de parinti?,pei da!ce ma tineti voi acolo cand eu am treaba, sa merg la fete?![]()
Vazut Ericut dulce si pe cuscra draga, vazut pozici artistice de Blanca si Evita(ft frumoasa galusca ai ), vazut bebita de Corina-doamne cum ii sta in rochita aia -am lapsus cum ii spune, e bestiala mai ales ca e rosie si o prinde bine pe mandreata ta, vazut Edit de Giova si nu numai-super frumos!...vazut Olguta,vazut Balasz de Poo - m-a dat pe spate, hiiii ziceam eu ca pepitu vrea la fete,dar cand ma uit la BB tau clar nu bat campii
pune mana pe el si tine-l bine ca acusi fuge si se insoara![]()
![]()
...vazut Albert de Dienutza,cumintel si okesel cu suzica la el(nu ca a mea care o scuipa cu bolta
), vazut gemenasi de Elenada-chiar ca iti umple inima, vazut BBeu de ClaraJ in jumperoo
, vazut Motanica si felita de mar, pozici cu Buburuza si picul ei, pozici de Unguras, de Moniland, de Siacob...cred eu ca nu prea am ratat pozicile nimanui
Noi suntem ok si nu prea.Ne vin dintisoarii si nu stiu cand vin, dar se vad clar in gingiute aia doi din centru jos.Asa ca avem toane, acum radem acum ne tanguim si vrem doar in brat la tzitzi. Am un gel Baby4you pe baza de plante de cand ma chinuia maseaua de minte in sarcina, e pt bebei si eruptiile dintisorilor lor.Am dat-o de 2 ori si pana acum si-a facut efectul.Daca consider ca trebuie voi comanda si orajelu'Si pt ca Buburuza spunea ca a aaparut infacolu in farmacii si cine stie cand apare orajelu,cand nu mai avem nevoie
...eu am dat un search pe net sa vad si eu ce zice de orajel si asa am gasit un blog care il vinde, banuiesc ca vine scump...nu shDar macar la o adica e o varianta sa-l obtinem mai usor, nu?Ati luat de acolo careva?
Pupa a primit jumperul si e incantata, cand se plicti plnage-se cere sa fie scoasa, nu o klas mult in el dar ma bazez si pe ce spune ea.Am dibuit-o bine cand am spus ca un jumper va fi potrivit pt ea.Din a doua zi stia sa sara in el, puiul meu istet
si ...mi-a adormit acolo, exact ca in filmuletele funy cu BBei.
Azi ne-am si intors pe burtica cum trebuie executat adica aterizare buna pe manute si apoi pozitia soparlica, cu capu' in sus.
Alina iti multumesc pt toate info legate de DM-am binevoit si eu sa merg ieri pe acolo, finally
si am luat scutece BBlove si un ulei de baie, ca inca mai am prod Weleda,dar da!chiar sunt cateva chestii care merita luate de acolo.Nu am vazut nici pastilutele, nici clepsidra,nici castronele pt papa..numa un set neatragator de 3 lingurite de plastic.Probabil nu aveau pe stoc ce ai spus tu.Am luat in schimb niste vitamine nemtesti ca de la Calivita am tot lungit-o cu camandatu'
si astea erau la indemana aseara, par ft bune -tot produse de ei.
Alinutza despre ce site de mancare pt BB spun fetele ca ai pus?E pe contul comun sau l-am pierdut eu din oki aici?Imi pare rau despre treaba cu alergia, insa te vad vesela deci manageriezi ca de obicei bine problema.Pup Ericelul necajit de bubulitze.
Vad ca tot vorbiti de diversificare.Noi inca nu facem pasul pt ca nici 5 luni n-am implinit inca, i-am pus ieri seara un pic de banana storcita pe limbuta si aseara i-am dat sa linga si sa frece gingiutele de o jumatate de mar, bine tinut de mine. Pare incurajator ce am vazut:se stramba de la mar,era un pic acrisor dar imi cerea sa-i mai dau
Insa va citesc cu interes sa invat de la voi cum faceti, ce experimentati cu zmeuricile si care ar fi meniul preferat de majoritatea
Si va multumesc ca aveti timp sa postati tot despre asta.
Trimit asta si revin.![]()
lucialu spune:
Uliasi super ca esti mai bie cu sanii!
Bun venit si noilor zmeurici!
Legat de dive...am vazut ca unele ati introdus carnita imediat cum ati inceput diversificarea. E ok asa? nu tre sa treaca macar o lunita, intreb si io...![]()
ce mai vreau sa zic...stiu ca eu nu ar trebui sa spun nik tinand cont ca eu am apelat la controversata pastila de slabit in 2008 in dispe de cauza, dar nu cred ca e k sa faceti cura cu lamai.Slabeste inima sau ceva de genu plus faza cu super aciditate pt stomac.
Eu sunt mare si grasa, mai falcoasa si burtoasa dupa tona de sarmale si torte

insa nu fac inca nik in sensu' ca alaptez, astept sa termin cu asta cand o fi.
nicieu nu am inca rushii pe cap si nici nu-i vreau ca am endo si imi prinde bine pauza.
aaaaaaaaaaaa

a spunati de Mcrissa si de Roco si Alinaalex a nascut o fetita Roberta si sunt bine amandoua
eu incalc regula alaptatului cu cioco, dar nu mereu, ca mai ieseam pe fereastra cu macaraua
dar sucuri acidulate nu beau.Nu-s k pt laptic si dau si colicele.Eu am taiat de multi ani chestile astea de pe listuta,dar in sarcina am mai sarit calu' de pofta si acum imi este pofta, as linge o doza de colaaaaaaaa de mama-mama
Bag fenicul, apa plata si eventual lipton de lamaie.
nu mai stiu cine spunea ca nu a facut bb kkita.Eu ieri i-am pus pupei un supozitor ca a lasat niste urme pe scutec dupa ce i-am luat temperatura si a desfundat-o, a facut pastos, dupa care la juma de ora mi-a facut moale singurica.Deci nici o grija, daca trebuie folosit supo, folosesc, nu o las sa stea cu burtica incordata.
gata nu mai pot, ca ne tot agitam
va pupacim!
Moniland spune:
Lucialu, Bine ai revenit!
Giova, incearca cu garmastan. La mine, de fapt la fundicul fetelor mele are efect.
Adriana, salvat! Mersi. 
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
blanca000 spune:
A fost si la noi pediatra azi. I-am aratat cum mananca Eva si ea a fos tincantata..de fapt nici Eva nu facea nazuri..am dedus ca de unde ii dadea dintisorul nu vroia.
Mi-a dat verde la supa cu pui, a zis ea ca e pregatit apentru carnita..ce sa o mai lungim cu supe chioara si piureuri...bine in primul rand doar morcov+carne de pui pasate..dar sa fierb mai multe in supa aia..apoi pe rand sa le pasez.
Cu cerealele a zis ca mai bine ii pun dimineata in mar decat sa i le dau seara cu apa cum i le faceam eu..si mai incolo sa i le pun in iaurtel.
A zis ca ii iau Danonino..stia si ea de zvonul cu lactatele Danone..insa nu crede in el..a fost si la un curs despre lactatele astea si acolo nu stiu ce mare profesor medic pediatru le-a recomandat s anu ignore acest iaurt..cica ar fi singurul cu amidon nedodificat (??!!??? asa a zis sau nu mai retin ce era nemodificat) si ca e highly recomandat pentru copii..reclama nu avea de ce sa faca. O sa ma uit si eu la el in magazin...
Asa ca pofta sa avem...
De Eva i-a placut tare, avem 69 cm..mie a zis ca imi da un premiu de ingrijire copil
..na, sa ma laud si eu.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
laura.s spune:
Am intrat sa va uram un an nou excelent, multa sanatate si bucurii!
De cateva zile sunt intr-o pasa proasta, n-am chef de nimic si as bate pe cineva... macar la cap
. Am ramas in urma cu cititul, da' cand ma adun, recuperez.
Laura&Sara-Ruxandra
tanimi spune:
E bun Danonino???? Nu are tampenii in el? Intreb, ca nu stiu, dar parca nici nu imi suna bine
.
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
adrianafedorca spune:
pt cine doreste am trimis pe mailul comun si vol 2 de la dieta RINA , cel cu mentinerea
lucialu eu am i-am dat cate o leguma pe zi in piureul de legume , dupa ce am introdus toate legumele(morcov, cartof, ceapa, dovlecel, pastranac, radacina de patrunjel, rosie, brocoli, ardei gras)i-am mai dat o saptamana doar legume dupa care am bagat piept de pui fiert separat, o bucatica mica, i-am dat asa 1 bucatica o saptamana dupa care am mai bagat o bucatica de carne, nu mai stiu exact cata carnita au voie pe zi, o sa intreb dr cand vine la vaccinul de 6 luni
eu una asa am facut , asa am crezut ca e bine, nu e obligatoriu sa faceti ca mine
noi suntem la a 3 a zi de iaurtel, azi n-a mai fost asa incantata dar o pun pe seama dintisorului sper in cateva zile sa iasa ca e tare maraita
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Iulia (23.03.2006) si