**Zmeurici de iulie-august 2009 (22)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

pooh, e super Balazs.
adriana, daca primesti dieta rina nu faci un forward spre mine?
sara, am pus diet pe contul comun. Poate le inspira si pe alte fete.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Haideti la o!
Multumim fetelor de urari, suntem 3 ioni in fam: eu, sotul si Marco e Ionut-nume de botez, ca tot s-a nascut in preajma Sf. Ioan.

Alinutza produsele de care ziceam ieri se numesc organix, au si site:www.organix.ro
Pooh m-a dat gata Balazs. Una e sa ne spui si alta sa vedem. e super zmeurica ta. Bravo!!!!!
Pediatra mi-a zis sa-i dau cereale pt. 6 luni...acum nu stiu ce sa zic, dar ieri a fost de groaza....saracul plange ca ar manca orice, numai lapte nu mai prea vrea. ori nu se mai satura cu el, ori vrea altceva. Dupa ce l-am alaptat la 10 min. a inceput sa tipe, a ros pe o coaja de paine, pe banana, a topit 125 ml ceai...nu am mai stiut cum sa-l tin p[ana la masa urmatoare. Doamne multumesc, noaptea doarme, dar ziua e tot mai greu.
azi ii combin morcov cu dovleac de placinta si poate si pastarnac, sau patrunjel sa vedem ce gasesc pe piata.
Anemona daca e ok bebe si se satura cu lapticul nu ai de ce sa te grabesti....la mine vad ca a devenit o necesitate.
Simina am in fata hartiuta cu datele voastre pt. lista, timp sa am sa va trec. nu v-AM uitat, sa stii.
Sara_amira si eu am baut cam multe sucuri acidulate si am o burta....gata...trec pe apa plata, ca nu se mai poate.
patricia doamne cum rezisti doar cu un fruct? nu a scazut cantitatea de laptic? felicitari pt. kg pierdute.
Dienutza e un dulce Albert!

Avem si noi poze:
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2009-12-24/13:17:30" target="_blank"> ajun de Craciun
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2009-12-25/00:50:51" target="_blank">Craciun
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2009-12-31/20:45:22" target="_blank">Revelion 2009-2010
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-01/00:02:48" target="_blank">revelion
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-02/21:36:09" target="_blank">Gogoasha la 6 luni
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-04/12:43:30" target="_blank"> prima masa de solide

gata pauza...s-a trezit gogoasa.
si o zi frumoasa sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Dienutza,Anemona,Sara_Amira,MQQM,Moniland,Giova ,multumimMQQM ,poze noi despre Pepitzel?Giova,ce frumosi sunteti toti 4Cum rezisti sa nu-l musti de buca pe Edi?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

la

Fetelor va felicit pentru ca zmeureii vostrii nu se trezesc noaptea. Beatrice are in continuare 2 treziti de papa, si alte treziri din motive diverse, ba se intoarce pe burta si nu mai poate reveni la loc, ba se intoarce orizontal in patut si cam ramane blocata, etc.
Dienuta este un scump Albert. Cat despre kg puse de sarbatori nu esti singura. Eu tot aman momentul inceperii unei diete, macar la dulciuri daca as renunta...ar fi un inceput.
Pooh si pe mine m-a dat gata Balazs, e mortal!
Giova frumoase pozele voastre. Mare dansator Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Noi stam super bine cu mancarea solida. Ii place tare mult. Cand ma vede cu bolul si lingurita, toata tremura Mi-e frica ca nu mai bea asa bine laptele acum.
Am introdus si eu zilele trecute pireul de legume, i-am pus si carnita din a doua zi ca fara nu mi l-a mancat deloc. Isi facea o greata ... Asa ii place tare mult.
La masa de dupa-masa papam si cereale, nebunie mare si cu alea Nu stiu daca e legat de masa de cereale sau nu, dar Teodora imi doarme mult mai bine noaptea acum de cand papa mancare solida.
Giova, al tau e gogoasa, a mea-i galusca Fiecare cu alintatura lui

La capitolul kg, eu am revenit la cele dinainte. Si mananc ca o sparta, nu stiu ce am. Vesnic sunt flamanda Daca ma pun si pe cura de slabire atunci sa te tii Burtica inca e la loc de cinste. As merge putin la sala dar lenea e mare

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Giova vazut pozele ..ai 2 copii superbi, iar tu arati foarte bine..locatiile si ele frumoase, nu mai zic de semineu
La multi ani pentru intreaga familie..si pt Edi asa de anul nou

Pooh l-am vazut pe Balasz..mama mama ce tare e..stiam eu de ce ne place de el

Mica cu ce ii faci cerealele?..eu i le fac cu apa si nu se da chiar in vant dupa ele.

Siacob si Eva mai are treziri de noapte, cam 2, dar sunt strict de haleala..cum o pun la tzitzic si trage de cateva ori cum cade lesinata si doarme..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Salutare fetili!

Am vazut si eu filmuletzul cu Balasz..e mortal.

moniland-eu am introdus pe rand: morcov, pastarnac, patrunjel,dovlecel, telina, cartof, ardei si de ieri si brocoli. Am observat ca daca are densitatea dorita papa. Cat despre rostogoliri..am mai spus..Ina nu s-a rostogolit niciodata..dar la 7luni juma mergea tinuta de manute.

giova=sunt tare scumpi piticii tai.

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Moni am trimis cartea cu Dieta Rina pe mailul comun
am inceput si eu de azi...deja mor de foameabia astept pranzul , am spanac cu pui, zeama de la piureul Anastasiei si 1 felie de paine, deja imi ploua in gura

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

blanca, depinde de cereale. Sunt cereale care se fac cu apa pentru ca au in compozitia lor lapte si sunt cereale care nu au in compozitie lapte si se fac cu lapte Ce exprimari am dar intelegi tu Eu acum ii dau Nestle cu 5 fructe, grau si lapte si i le fac cu apa.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Giova,multumim.

Mamica de Razvan-Alexandru

Mergi la inceput