Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (363)
Raspunsuri - Pagina 20
aandreea27 spune:
gabriela ce emotionant mesajul tau,mai ai asa putin.sa iti dea dumnezeu o nastere usoara si o bebita sanatoasa si papacioasa.cred ca ai mari emotii.imi aduc aminte,la 37 de saptamani,lemnete imi zicea ca o sa nasc maine,apoi iar maine si uite cum s-a inselat si a trebuit rugat bine andrei sa iasa la aproape 40 de sapt.dar imi aduc perfect aminte emotiile.
vero se pare ca nu ii mai putem pacali asa usor pe copiii nostri.si cred ca esti emotionant ptr tine sa vezi micile semne de cochetarii la bianca.referitor la gradi,merge si andu de luni si eu sper ca nu o sa mai raceasca asa des,am avut primele 4 luni foarte grele,a avut raceli dese,apoi otita,apoi entercolita acuta.
alinkav spune:
Daaa
, am revenit in forta la munca!
Sincera sa fiu m-am odihnit mintal si sufleteste super bine, chiar tocmai de asta am avut mare nevoie, ca fizic am alergat tot timpul, ne trezeam devreme, ne culacm tarziu, de dragul sa nu pierdem din timpul atat de scurt, chiar am prelungit pe loc cu o zi sederea noastra!
Tocmai ce azi vroiam sa pun pozele, si am uitat ca am dus cablu acasa!
Am si eu o mare rugaminte, poate sa-mi recomande cineva un medic dermatolog bun pentru Olivia???Avem problema care nu ne lasa din primavara, ii ies bube pe picioruse, se scarpina tare(ea si asa cum simte ceva gen bubita, o rupe), am fost cu ea la dermatolog, am facut analiza de sange, a iesit ca nu are alergie, am urmat tratament, i-a trecut, cum am terminat tratamentul, cum am revenit la loc!
Multumesc!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
veroboroda spune:
Andreea, pupam baietelul frumos si sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti nici voi probleme cu racelile.
Gabriela, ce putin mai ai....Bia s-a nascut la 37 de saptamani si 4 zile. Asa a hotarat domnul doctor pentru ca nu mai aveam lichid aproape deloc, iar placenta era imbatranita si ar fi aparut probleme.
Desi a fost foarte micuta la nastere(2700) a fost perfect sanatoasa si nu a necesitat intubare.Oau, ce emotionant momentul nasterii, parca ieri a fost.
Gabriela, nastere usoara si sa vina bebelina cand iti doresti tu.
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007)
Gabriela77 spune:
MUltumesc mult, Andreea, Vero, sa vina bebelina cand vrea ea, sanatoasa sa fie! Si Sara s-a nascut la 37 de sapt si 3 zile si a fost perfecta, 3,300 kg si 53 cm si nota 10. Eu cred ca ei vin cand sunt pregatiti si cand vrea DD. Eu ma simt ciudat de linistita si calma...I-am pregatit ultimele hainute, sunt asa de mici...Fug sa fac ceva de papa, azi Sara e cu tati la buni, asa ca huzuresc...vb vine, am dat iama in dulapuri si soretz haine si hainute!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
37 +
Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 yaia,piciulika ce mai faceti mamicilor? |
Mersi de intrebare. Ia, eu ma lupt sa dau gata o punga de M&M Alune... aproape am biruit-o!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
claudia1178 spune:
Va multumesc inca o data pentru gandurile voastre, sunte multe de spus, ce v-am povestit eu este doare o parte din viata mea,,,,
Roxana si Papanash, sper ca totul sa iasa asa cum va doriti in viata voastra.......si mult putere , ceea ce imi doresc si eu plus multa rabdare.... fara tutun
Si eu sunt foarte obosita, cu o migrena ingrozitoare...........dar "fresh" pentru scarbiciu, ca deh...sunt la servici....slava Domnului ca e liniste si pace pe aici.
Un gand pentru Picea noastra si Gabriela, nastere usoara...........sa fie sanatosi si papaciosi si refacere usoara, si o rugaminte pentru Erina, te rog eu sa te relaxezi, stai cuminte si linistita in patut si roaga pe cineva sa te ajute cu Daria, stiu ca iti e greu dar te rog ai grija de burtica, e foarte important macar sa ajungi la 37 de saptamani...imi pare tare rau ca Daria e racita.....of, of!
Yaia, ai un fecioras dulce foc, stii poza aia cu Tudor si taticul lui imbratisati?! Am avut asa o emotie
, niciodata nu am vazut afectiunea asta intre T si tatal ei
.Asta e ceea ce-mi doresc pentru ea, dragoste, afectiune, sprijin, TOTUL, nu doar din partea mea ci si din a lui.
Anisia, imi place sa te citesc, mereu imi descretesti creierasul...cred ca esti o persoana plina de viata care stie ce vrea de la viata.....si eu vreau......sa ma simt FEMEIE,nu doar o servitoare care face mancare, curatenie, intretine casa...vreau sa ma simt iubita, fericita, inteleasa, admirata...
.
veroboroda spune:
Caludia, ce scumpica e Teodora, iti vine sa o mananci. Pare a fi o fetita tare cuminte. Imi pare tare rau de cosmaruil pe care-l traiesti, sincer eu nu cred ca as fi avut putere sa lupt atat pentru cineva. Eu sunt o fire foarte impulsiva(asa m-a si ajutat dar mi-a si daunat de nenumarate ori) si cred ca ca as fi actionat imediat, nu as fi indurat atat cat induri tu. Cand citesc despre trairile tale,ma simt de o mie de ori norocoasa pentru barbatul pe care-l am langa mine si va doresc tuturor sa fiti macar pe jumatate la fel de fericite cum sunt eu. Nu e barbatul perfect,am si eu defectele mele mai avem si noi mici certuri, dar ne respectam foarte mult unul pe celalat, ne sprijinim reciproc si toate deciziile le luam impreuna. Noi nu avem nici un ajutor din partea nimanui( ai mei sunt departe, maica sa e bolnava )si probabil ca si asta ne-a ajutat sa ne bazam doar pe noi si sa fim alaturi unul de celalalt. Eu chiar glumesc uc prietenele mele si le spun ca nici la mama acasa nu mi-a fost atat de bine cum imi e langa al meu sotior.
Na, ca am dat si eu din casa....
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007)