Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (363)
Raspunsuri - Pagina 19
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Pai incep sa imi revin ca sunt in reconcilieri precum Papanash. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Asta e o veste foarte buna!
Sper sa reusiti sa va regasiti, cred ca meritati o a doua sansa!Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
Asta e o veste foarte buna! Sper sa reusiti sa va regasiti, cred ca meritati o a doua sansa!Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Subscriu

Alina, asteptam poze din vacanta. Deasemeni de la Sim, Luy si de la restul mamicilor care nu au pus poze de la Craciun. Cu siguranta a fost magic pentru puiuti.

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
veroboroda spune:
Buna fetelor! Ce faceti? Ma bucur sa citesc ca unele dintre fetele care au probleme sunt in reconcilieri. Asta e bine. Va tin pumnii sa mearga totul asa cum va doriti.
Nu stiu ce se intampla dar, de la inceputul anului numai vesti proaste peste tot. Acum tocmai am aflat ca a murit Toni Tecuceanu de la Cronica Carcotasilor, de gripa porcina. Sunt foarte speriata, chair nu e de gluma cu gripa asta.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Nici nu mai am cuvinte.....
Mami de printesa BIanca Elena(29.08.2007)
aandreea27 spune:
imi pareu rau ptr toni de la cronica.imi placea de el.dumnezeu sa-l odihneasca in pace.vero ce mai face bianca?
erina,daria se simte mai bine?sta la aspirat mucisorii?tie cum iti e?
yaia,piciulika ce mai faceti mamicilor?
veroboroda spune:
imi pareu rau ptr toni de la cronica.imi placea de el.dumnezeu sa-l odihneasca in pace.vero ce mai face bianca?
erina,daria se simte mai bine?sta la aspirat mucisorii?tie cum iti e?
yaia,piciulika ce mai faceti mamicilor?
andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007)
Nu am mai zis nimic de Bia, la cate probleme sunt pe aici am uitat complet sa mai povestesc despre puiul meu.
Biuta este super dulce, vorbeste din ce in ce mai bine, e pasionata de desene animate(pisicile aristocrate, tom si jerry, scoobydoo), spune franturi din poezii(m-am apucat serios de invatat poezii , pentru ca in fiecare zi am program de recitat). E foarte cocheta, , mi-a confiscat un parfum si mi-a zis ca ala e patumul ei ca trebuie sa miroase si ea mulos. De cate ori ma vede ca ma fardez,evident vrea si ea, de revelion a avut unghiile facute pentru ca nu am scapat pana nu am dat-o si pe ea.ce sa va mai spun...Aaa, aseara pregateam niste pungute cu cadouri pentru doamnele de la gradi si bineinteles ca avrut si ea o punguta de cadou. I_am dat una goala si mi-a zis "Nu ata doala, cu dadou"(nu asa goala, cu cadou. AM luat 2 papusele,i le-am pus in punguta si i-am zis "poftim cadoul!".S-a uitat foarte urat la mine, a aruncat papusile din punguta si mi-a zis"ata nu daou, asta pupua mea, bataie mami!(asta nu-i cadou ,e papusa mea...)Ne-am disptrat copios ...
Mergem din nou la gradi, in decembrie a fost 2 saptamini, iar de ieri am reluat activitatea.Speram sa ne fie bine si sa nu mai avem probleme cu raceli.
O alta faza draguta ieri la gradi... s-a dus tati sa o ia, a schimbat-o si cand se pregateau sa plece, fii'mea face stanga imprejur, se duce la "Doamna Geta" si ii spune "Tu nu datu mie deset"(nu mi-ai dat mie desertul)A inceput doamna Geta sa rada, si-a cerut scuze ca a uitat sa-i dea desertul si evident.. a primit desertul.
CAm ata despre noi.
MAmi de printesa BIAnca Elena(29.08.2007)
Gabriela77 spune:
De bine ce ma laudam,iar am avut nopate alba, de pe la 4 la 7 am atipit...Sara se nastea la 37 de saptamani si 3 zile, adica ...maine!![]()
Erina, sa stii ca si povestirile tale despre Daria mi-o evoca pe Sara! Cred ca sunt mai muzicale si sensibile! Cu siguranta vor fi niste surioare minunate, iar noi vom face fata cu brio la noua situatie!
Picia, hai sa semnezi condica!
Roxanam-am gandit la tine asa de mult zilele astea, doar ca nu stiam ce sa spun, fara sa cunosti tot ce se petrece inlauntrul unei relatii, a unui suflet, nu poti sa-ti dai cu parerea...Sper insa, din tot sufletul sa iti gasesti linistea si pacea, sa te impaci cu tine si cu situatia, oricare ati decide ca e ea, pentru ca esti una din cele mai inimoase si grozave persoane pe care le stiu

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
37 +
Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...
alinkav spune:
Gabriela, ufffff...deja ma puneam sa-ti tin galeria!Dupa ce am recitit mai bine, iti urez sa mai stea bebelina mai mult la caldurica!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Gabriela77 spune:
Alina,
, se vede ca sunt cam zombie de la oboseala, am recitit si eu...ce alambicat mesaj
Bine ati revenit! Asteptam pozele!Esti pe baricade?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
37 +
Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...
cecilia L spune:
Am venit de la stomatologie, cica infectie,m-a curatat, am mai facut o radiografie si nu exista nici un rest de masea...asta inseamna ca in 2 zile ar trebui sa treaca umfaltura
, sper, asa ca saptamana viitoare marti o sa scap si de cealalata masea,ufffffff, as merge sambata sa o scot dar duminica merg la botez, nepotica, asa ca tb sa rabddddddd......am uitat sa va spun pe 31 ianuarie mai botez un baietel, la Baia Mare....asta asa sa schimbam subiectul.
Papanash
, cu rabdare trecem marea, sper sa fie asa cum iti doresti.
Roxana, stiu ca este greu, dar gandeste-te ca tb sa fi sanatosa ca sa cresti doi copii minunati, te rog nu te neglija.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Am venit de la stomatologie, cica infectie,m-a curatat, am mai facut o radiografie si nu exista nici un rest de masea...asta inseamna ca in 2 zile ar trebui sa treaca umfaltura
, sper, asa ca saptamana viitoare marti o sa scap si de cealalata masea,ufffffff, as merge sambata sa o scot dar duminica merg la botez, nepotica, asa ca tb sa rabddddddd......am uitat sa va spun pe 31 ianuarie mai botez un baietel, la Baia Mare....asta asa sa schimbam subiectul.
Papanash
, cu rabdare trecem marea, sper sa fie asa cum iti doresti.
Roxana, stiu ca este greu, dar gandeste-te ca tb sa fi sanatosa ca sa cresti doi copii minunati, te rog nu te neglija.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)