Strumfi de iul-aug 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 9
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
]La multi ani Ionilor si Ioanelor si bineinteles lui David
Vivela te astept cu vesti bune 
Achera mai ai putin si te intanesti cu bebelusul
iti doresc o nastere usoara si sa decurga totul bine 
Petra cand am citit ca ai nascut parca nu imi venea sa cred. Felicitari pt printesele tale!!!
Si la noi a nins dar nu asa de mul. Inca mai putem merge la munca din pacate :(
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
10+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Vivela spune:
Neata.
am fost, am facut, am venit... n-am murit
.
mai mare bau-bau decat procedura in sine. rezultatul o sa-l am in 5 zile lucratoare, pe care incerc sa mi le umplu sa nu stau doar cu gandul la rezultat.
multumesc mult de sustinere, fetelor
.
La multi ani Ioane si Ioni, la multi ani
David de ioanaiub (ce petrecere e la voi azi, ioana
).
Cristina
, ma bucur tare mult ca Denis e bine, ati scapat si voi in sfarsit de probleme
.
revin
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
17+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
sunflower1979 spune:
La multi ani strumfilor Ioan si Ioana, parintilor cu acelasi nume si sotului meu care e si Ioan! sa aveti o zi frumoasa astazi si sa va bucurati de cei dragi!
La multi ani special pentru David si mamica lui!
Vivela, bine ca ai trecut de primul pas cu bine; de acum asteptarea e grea, dar trebuie sa ai incredere. stiu ca vorbesc fara sa am de-a face cu problema, dar vreau sa stii ca macar cu sufletul sunt alaturi de tine.
Timi, ce-o fi fost in inima ta cand ai dat-o si pe Sarah la cresa... deja ai fetita mare. oare ai povestit cum a fost prima zi si am pierdut eu? daca nu, poate ne spui si noua, caci eu nu pot uita cat m-am mai temut si ce greu mi-a fost cand l-am dat pe Denis care avea aproape 2 ani. iar cu Sophie... parca am si vazut-o cu chipul uimit si dezamagit ca nu e bunica, draga de ea.
copiii astia au un sufletel atat de curat incat e asa de usor sa-i ranesti, dar sa-i si bucuri! eu, de exemplu l-am pregatit pe Denis pentru despodobirea bradului, pe care il iubeste foarte tare. cred ca el nu stia ca mai trebuie si strans si i-am spus ca o sa vina Mos Craciun sa-l ia si o sa-i lase un Ursulet Barni sa-l pape el, si la anul aduce bradul din nou. si maine, cat va fi la cresa, o sa il scoata Catalin si o sa-i puna ursul Barni (prajiturica) asa cum i-am promis.![]()
Musso, oare nu tre sa-i mai iasa ceva masele lui Mihnea? sau poate a mancat iar mai mult iaurt sau fructe gen portocale, kiwi? sper sa fie ceva trecator.
vio, ne-ai povestit daca l-ai adus pe Mos Craciun la baiat? daca da, s-a speriat, ca lui Denis ii era cam frica - a fost la gradinita, si ii e frica di de jucarii Mos, dar ii plac cei de pe geam sau la tv.
hai ca eu iar am uitat ce vroiam sa mai zic, dar mai revin cand am timp.
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
Ioana75 spune:
La multi ani pentru Ioane, Ioani si David
! Multumesc frumos pentru urari
.
Anto, ce ma bucur sa te citesc
.
Vivela, asteptare usoara
. Ai explicat asa frumos acum, imi pare rau acum ca nu am inteles si eu cand am fost gravida ca n-are rost sa dau banii pe dublu test si triplu test, daca tot nu fac amnio.
Vivela spune:
am zis ca revin, dar ma bagasem la nani. dar m-am dezobisnuit, nu mai pot sa dorm dup-amiaza, desi am senzatia de somn.
cristina,
. nu sunt chiar atat de stresata de rezultat, de fapt mai stresata cred ca am fost de intepatura, ca nu stiam ce e, cum e, daca doare...frica de necunoscut.
Denis a inceput deja cresa? noi incepem de luni, am un pic emotii la cum va reactiona dupa asa pauza mare, in care a fost rasfatat de toti, cu cadouri, cu mancare, cu atentie...parca vad ca o luam de la capat cu maraielile.
si mai ales, mi-e sa nu inceapa iarasi sa faca pipi pe el, de cand am intrat in vacanta am uitat de pampers, nu mai are nici ziua nici noaptea, n-am avut accidente. dar vrea singur sa faca, se duce, isi da pantalonii jos, se aseaza pe olita, se ridica, trage pantalonii la loc...ce mai, baiat mare. daca indraznesc sa ii dau eu pantalonii jos (uneori mi-e frica sa nu scape pe el, ca uneori trece cu viteza vantului pe langa mine strigand: "pipiiiiii"), isi ridica tacticos pantalonii la loc si o face el, singur.
si a inceput sa se si imbrace singur, ceea ce nu prea facea pana acum, prefera doar operatiunea inversa.
bradutul nici noi nu l-am strans, am vrut sa ne bucuram mai mult de el (eu l-as tine toata luna ianuarie daca ar fi dupa mine). dar cred ca o sa-l strang pana il aduc acasa pe david, sa nu vada operatiunea, o sa-i zic ca l-a luat mosul si l-a pus bine pana la anul.
Dana, imi pare rau de masina :(, lasa ca e tabla, se repara. bine ca a fost toata lumea bine.
fetelor de prin vest, cum mai e vremea, mai ninge?
_
+
17+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana75 La multi ani pentru Ioane, Ioani si David .Anto, ce ma bucur sa te citesc Vivela, asteptare usoara |
Ioana
. eu nu prea pot sa inteleg cum rationeaza persoanele care spun: eu fac TT, dar oricum nu accept decat daca iese bine, in consecinta oricum nu fac amniocenteza. nu exista decat 2 variante: ori iese testul negativ si stai linistita, dar ai pierdut banii pe el (oricum e singura varianta pe care o accepti, atunci de ce sa mai faci tt?), ori iese nasol si daca te opresti aici te alegi cu bani aruncati + mare stres + posibilitatea de a naste cu copil bolnavior.
e ca si cum ai zice: fac o analiza a calcemiei, dar daca iese prost, oricum nu fac niciun tratament. e din categoria: "stii si la ce te ajuta ca stii?".
in fine, nu incerc sa conving pe nimeni sa faca ca mine, nici nu-mi justific alegerea, scriu si eu p-aici pt ca sunt consemnata la pat
_
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
vivela, ma bucur ca ai trecut peste hopul asta............o sa fie totul bine, sunt absolut sigura de asta. daca vrei dau si in scris......
dana, ma bucur ca ne-ai mai scris .....si-mi pare rau de masinutza bushita. se mai intampla...ce sa-i faci...
luna-sofertiza, deci soferesti prin zapada, ai? la noi ploua daca poti sa crezi! cred ca s-a mutat iarna de la noi la voi......si daca v-am dat iarna, ne puteti da si voi un pic din calmul vostru englezesc? ca eu una am mare nevoie!![]()
xerxe, tu ce mai faci? cum e la job?
sunflower, la multi ani parinilor si sotului. sper ca am inteles eu bine ca va sarbatoriti in familie....
stefania, ce repede cresc plusurile la semnatura cu gravidutza...deja +10!!!!!!!!!!!!
musso, cum e cu sotzul acasa? vad ca scrii mai rar. de ce oare?![]()
eu v-am pupacit ca plec spre casa......v-am zis ca am o colega la birou care seamana la caracter cu soacramea????![]()
![]()
![]()

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
sunflower1979 spune:
Micky, a dat norocul peste tine cu colega asta!
cu sarbatoritii ai intels tu ceva, dar nu chiar bine.... ma refeream la parintii de strumfi - ioana75, ioanaiub etc.
Vivela, asa m-am temut si eu cu cresa, dar cred ca de fapt lui ii era dor sa mai stea cu noi, cum ne vine noua cheful de cate un concediu, asa. dupa care, parca avem alt chef de munca/cresa. eu cred ca va fi bine, doar cu pampersul nu stiu ce sa zic, noi suntem mai in urma. oricum felicitari lui david... cel mai mititel e cel mai voinicel.
plec si eu acasa. pa, pa!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza v-am zis ca am o colega la birou care seamana la caracter cu soacramea???? ![]() ![]() ![]() decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! |
esti mortala...de ce ti-e frica, de-aia nu scapi
_
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Timi07 spune:
Sunflower prima zi de cresa a fost un cosmar. Saya a plans foarte mult iar eu am suferit la fel de tare ca si atunci cand a inceput Soph cresa. Credeam ca o sa imi intre in cap ca-i ok si in timp o sa-i si placa dar nuuuuu.... Pt ca sunt atat de afectata de mersul la cresa nici nu m-am apropiat de ea la plecare sa nu-i transmit nervozitatea mea, a dus-o sotul si eu am ramas 
Azi e a 4-a zi si totul e perfect
, am fost sa o alaptez si s-a bucurat foarte tare cand m-a vazut, mai ca nu facea tumbe. La plecare am pus-o langa copii&jucarii si si-a gasit iute ceva de facut. Deci din fericire doar eu continui sa am probleme, bebelina e super.
Cum a fost revenirea lui Denis la cresa? In vacanta de multe ori cand o imbracam pe Soph ne intreba daca merge la cresa? Intreba asa ca fapt divers nu parea nici nerabdatoare sa mearga dar nici sa refuze daca era cazul.
Sper sa nu se supere Denis pe Mos ca-i ia bradul
.
Mychy nu poti sa lucrezi de acasa? Brrr e nasol sa ai peste tot cate o soacra acra de rezerva.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)